2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Seni dusunmeyen adami sen hic dusunme derim ben. Kadinsin narinsin bir kere . esin sana saygi duymayi öğrenmek zorunda kuzum merhameti ogrenmek zorunda. Sen o seni dusunmedikce kendini birakirsan eger esinin sana ettigini bebegine etmis olursun ayni olursunuz. Dünyanın en kotu insani ilan etsin seni isterse sen bebegini ve kendini koru sağlığınızi tehlikeye atma asla

koltuk kaldırmıyorumda dünyanın yükünü zaten sırtlamışım koltuktan daha agır şeyler taşıyorum.. o yetiyor inan
Canim psikolojide cok etkili hamilelikteki sıkıntılarda..mkeske annende birazdaha kalsaydin iyi gelmedimi orasida.anne evi bi baska oluyor

Bugün akşam 9 buçuk gibi çift çizgi fakat ikincisi çok silik çıktı.6 gün önce yaptığımda hiç bişey çıkmayınca yalnız tek çizgi olunca acile gidip kan tahlili yaptırdım canım
İnşallah bizede nasip olsun yaa
Dontsay canım dikkat et kendine Babies16 hoşgeldn canım

Günlük süt alırsanız daha doğru olur onlar da pastörize zaten uht sütler iyi değil
Isvicrede gunluk sut diye bisey yok canim :) doktor sadece inekten sagilmis olmamali kutuda olmali dedi :) ne farkeder ki ben basta ictim ama simdi icemiyorum malesef su ara hic canim istemiyo zaten

Y
koltuk kaldırmıyorumda dünyanın yükünü zaten sırtlamışım koltuktan daha agır şeyler taşıyorum.. o yetiyor inan
Bu adam hep mi böyleydi hamile olunca mi kötu oldu sana karsi ? Eger hep boyleyse keske bebek isini erteleseydin biraz daha cok yipraniyosun. Bu adam bu kadar yuklensin cocugu dogunca hangi yuzle kucagina alacak acaba yazik gerçekten ya

Sorun degil kuzummm :) hadi hayirlisi insallah rabbim yuzune baksin

çok saol canım, zaten bende potasyum magnezyum eksikligi var gitelman sendromu birbirinden bagımsız çalışan iki proteinim var böbregimde incelme var ve kalptede sıkıntı var anlıycan zaten halsiz ve yorgun bir bünyeye sahibim kusmam dogamda var zaten ama hamilelik sürecinde bu herşeyden daha çok etkiledi birde ben geç ögrendim o dönemde yaşadıgım zorluklar gözyaşı; hamileymişim ama çıkmıyordu testlerde ve her defasında neyim var diye kafayı yiyordum yataktan çıkamıyordum ev oldugu gibi kalıyordu ve halada öyle çok zorlanıyorum ne yapcam kafam almıyor basmıyo artık... temizlikçi desem kaynanam benim çagırdıgım olsun diyor o kadını istemiyorum bende kaynanamda girişiyor hemen hoşuma gitmiyor bi yapsa dagınık gelin olcam... Ben rahat bir Aileden geliyorum 2 hizmetçiyle büyüdüm evimde elim soguk sudan sıcak suya degmiyordu hayatım hep üst seviyedeydi, babamın tanıdıgı bizim kadar durumu olan bir Aileye geldim gelin ama ne gelmek 6 görümce tek erkek çocuk düşün artık nasıl bir yetiştirme elini birşeye sürmemiş kendi çayını bile kendi içmiyormuş o kadar şımartmışlar hala öyle inan, o evdeki rahatlıgı arıyor e bende arıyorum benide böyle gördü kabul etti: Ben süper insanım demedim Ablan gibide degilim dedim anlamıyorum 6 kadın hattw 7 kadının 2+1evde yaptıgını ben tek başıma hamile halimle bir günde 4+1 evde nasıl yapayım Allah aşkına ama anlat anlatabilirsen birinde yardım etse ikisinde put gibi sanki ben aglaya aglaya dua ediyordum Allaha çocuk için insan oglu nankör sadece bunu biliyor bunu söylüyorum

Valla bizde çok sevindik çizgiyi görünce sabah uyandım Regl olmuşum ve bugün Çeşme gibi şakıdım resmen eşim üzüldü ben üzülmedim açıkcası testler yanıltıyormuş cidden yaa bu ay dişlerimle ilgili problemler im var onlar tamir görecek artık hakkımda hayırlısı ne edelim bu gün iğne oyası kursuna başladım öyle oyalanayım kafam dağılsın dedim herkese iyi geceler

Hicbirseyi sorun etme bebegim hamilesin zaten olcak bunlar tadini cikar ayrica her bünye ayni degil benim esimde uykunun en tatli saatinde kalkip ise gidiyo calisiyo eve geliyo onune yemek koyamiyorum gecende bi kac gun oyle mutfaga girdim biseyler attim buzluga banada yazik onadaa hazir yiyoruz diye annemi bekliyorum valla 4 gözle gelicek ay sonuna artik hep onda yerim yemek falan. Evide sorun etme benimkide oyle ama halim olmuyo yapcak blse yok yaninda yardim etcek biride olmayinca birak sallama bebisine bak sen

Y

Bu adam hep mi böyleydi hamile olunca mi kötu oldu sana karsi ? Eger hep boyleyse keske bebek isini erteleseydin biraz daha cok yipraniyosun. Bu adam bu kadar yuklensin cocugu dogunca hangi yuzle kucagina alacak acaba yazik gerçekten ya
işte hep böyle degildi halada öyle kötü biri degil sadece hormonlarım fazla ve tek sıkıntı çoook aşırı titiz ben ise şuan onun o titizligine yetemiyorum sorun bu sadece

Dontsay senin durum kendi içinde incelenmeli sanırım, ama geçen gün de biraz serzenişte bulunup sonra "aslında çok iyidir, o anlık öfkeyle yazmıştım" demiştin ama bu sözler hakikaten eşinin ağzından çıkıyorsa bi oturup konuşmak lazım...
Bat arkadaşlarım, Burmera cgdmkrks yarın da kırmızı kart yemeyiz umarım, yersek de vardır bir hayır diyelim şimdiden
İyi geceler arkadaşlar...

Isvicrede gunluk sut diye bisey yok canim :) doktor sadece inekten sagilmis olmamali kutuda olmali dedi :) ne farkeder ki ben basta ictim ama simdi icemiyorum malesef su ara hic canim istemiyo zaten

Hadi ya sen orda mısın ay Allah yardımcın olsun zor gurbet elde yaşamak

öyle ama benim kocam aşırı titiz olaganın üst seviyesi sıkıntı oluyor aha şimdi ben gözyaşı içinde yataktayım o ise sinirli ve arkasını döndü yattı ya bana yapıyorsun ama bari karnımdakina yapma bunu piç degil ki bu çocuk ben anlamıyorum artık

Olsun süt yerine bol bol peynir ye bide varsa ev yoğurdu çok önemli hatta sütten bile daha önemli
Ben kendim mayalıyorum alıştım artık hazır yoğurt yiyemem

Benim esimde oyle buyutulmus.erzurumlu ailesi..okadar simartmislarki anne baba hepsi evlerine ciktigimzda nasil hizmet edeceklerini sasiriyolar.evdede hic bi ise elini surmez aslaa...ama banada yap demiyor hatta cok yapiyormusum diye kiziyor.ona gore hep tertemiz ev.o simarikligindan dokayi ilk baslarda cok skinti cektim.sonra psikolojik olarak erkegi alt etme yontemleriyle baya yola getrdim.en basta erkekler basta karsi ciksada kizsada kopursede kendine saygi duyan kadina bi sure sonra saygi duymayi ogreniyor.ezdirmedim asla kendimi ilk zamanlar salak gibi hep alttan aldikca yetersiz kabullenmis oluyordum cunku.ve simdi geldigim nokta esim ayakkabimi bile onume koyuyor disari cikarken..kaynanam catliyor buarada oyuzden ilk basta ezme ez !!! Kendine nekadar saygi duydugunu hissettir .... Ve potasyum eksikligi icinde bol bol muz tüket canim.cok faydasi oluyor

Ah canım bat arkadaşlarım inşallah yemeyiz kırmızı kartları yiyeceksek beyaz kart yiyelim yda süt kesiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…