bak nasıl bişey biliyor musun, ben duygularımı yazdım dayeniki yazıda normalde eşimin iyi oldugu yönleri var tamamen suçlu diyemem hata tek ondada degil anladınmı şizo gibi bişey oldum saatlerce dertleşcem birine ihtiyacım var hiç kimsem yok bu şehirde gurbetteyim ne bir arkadaş ne bir dost ne bir kapımı çalan insan adeta eşimin ailesi ve eşim olarak sınıflandırılmış durumda hayatım sabahtan akşama kadar konuşaak insan bulamıyorsun duvarlarla konuşuyorsun resmen akşam gelince ablasına çok düşkün 6 görümde var bide onlara gidiyoruz saatlerce oturuyor eve geliyoruz sabah işim var hadi yatıyorum diyor yatıyor, bir sarılma yapamıyorum sohbet yok tamam belki çok titiz bazı şeylere yetemiyorum ama kadınlıgımdan ona olan ilgimden biran olsun azalma olmadı dahada arttı pazar günü 1.nci yıl dönümümüz diye her gün bir süpriz çıkıyor karşısına biliyorum o bişey yapmadı fırsat bulamayıp takılmıyorum buraya sadece sıcak gülüş biraz ilgilenme ben hep bagırdıgımda agladıgımda veya şikayetçi oldugumda ilgilensin istemiyorum çok konuştuk inan düzeldi herşey yeni bir hayat dedi ama hiç göremedim belkide çok şans verdim Artık pek bir esprisi kalmadı sözlerimin karşısında anlamıyorum Ama bu hebege yetebilcekmiyim, annelik duygusu iyi bir anne olacakmıyımlar zaten yoruyorken birde bu üstüne artık gücümü yitirmişim gibi hissediyorumDontsay senin durum kendi içinde incelenmeli sanırım, ama geçen gün de biraz serzenişte bulunup sonra "aslında çok iyidir, o anlık öfkeyle yazmıştım" demiştin ama bu sözler hakikaten eşinin ağzından çıkıyorsa bi oturup konuşmak lazım...
Bat arkadaşlarım,Burmera @cgdmkrks yarın da kırmızı kart yemeyiz umarım, yersek de vardır bir hayır diyelim şimdiden
İyi geceler arkadaşlar...
Sagol canim olsun insallah zor ama sukur butun ailem annemin sulalesi burda :) bu arada bisey diyimde benim burda ictigim hazir sut gercekten sut ama yanlis anlamayin turkiyede cidden kutu sütler bana göre tadindan belli sirf su sanki süt degil. Ki ben normalde yarim yagli icerim orda tam yagli bile sut gbii olmuyo. Senin dedigin gunluk sut bakkalda olurdu bizim eskiden sutas marka cam sisede e yani trdekilerin onu icmesi daha mantikli haklisinHadi ya sen orda mısın ay Allah yardımcın olsun zor gurbet elde yaşamak
Aile hayatini iyilestirme dernegi ahid var burda ucretsiz destek kurumu ve etrafta cok faydasini gorenler oldu.sizin oralarda yok mu bence sizin destekte almaniz lazim canim esinden dolayi.cunku tutarsiz ozensiz kirici bi iliski...kusur arayan bulur.biz burda nedesek bos aslinda.cocukta hic biseyi deistirmemiski bu zaten boyledir cocuk evliligi asla duzelten bi araci deildir bana gore.ama evlilik devam edecekse katlanilacak bi hayat deil yasanilacak bi beraberlik olmali doya doyamoyuzden destek sart benceanne evi iyi gelmezmi 3 gün kaldım 4.ncüde dayanamıyorum özledim aşkından duramıyorum dedi aldı geldi sonuç yine aynı ben
baştan beri herkesin içinde hatunum benim karım birtane herşeyin en iyisini yapar diyor hep öyleydi, ayakkabımı oldum olası kendi baglar gocunmaz hiç, ya başka gerçekten düşkün ama düşüncesiz idrak edemiyor bazı şeyleri annesi gilden ne gördüyse o akıl anladın mı sızı acı nedir bilmeden habire çalışmışlar benide öyle ol diyor sürekli oraya git orda dur ögren diyor ama sıkıldım ben artık o insanları görmekten inan bunaldım başbaşa yemege gidelim dedik o gün akşam ablası gili çagırdı tamam seviyorum hoşuma gidiyor ama az biraz anla beni ne olcak kiBenim esimde oyle buyutulmus.erzurumlu ailesi..okadar simartmislarki anne baba hepsi evlerine ciktigimzda nasil hizmet edeceklerini sasiriyolar.evdede hic bi ise elini surmez aslaa...ama banada yap demiyor hatta cok yapiyormusum diye kiziyor.ona gore hep tertemiz ev.o simarikligindan dokayi ilk baslarda cok skinti cektim.sonra psikolojik olarak erkegi alt etme yontemleriyle baya yola getrdim.en basta erkekler basta karsi ciksada kizsada kopursede kendine saygi duyan kadina bi sure sonra saygi duymayi ogreniyor.ezdirmedim asla kendimi ilk zamanlar salak gibi hep alttan aldikca yetersiz kabullenmis oluyordum cunku.ve simdi geldigim nokta esim ayakkabimi bile onume koyuyor disari cikarken..kaynanam catliyor buaradaoyuzden ilk basta ezme ez !!! Kendine nekadar saygi duydugunu hissettir .... Ve potasyum eksikligi icinde bol bol muz tüket canim.cok faydasi oluyor
Bebegim hamilelikte erkeklerinde hormonlari degisiyo bu gun okudum yuzde 65 lerde artik dusun o kadar cok erkek esiyle hamile kaliyo :) sen ne agliyon ya bebisine günah o dusunmuyosa sen dusunceksin. Hamilesin sen elinden gelen bu az yesinde bi hizmetci tutsun cok istiyosa. Cok sukur benim esim burda yillarca yalniz yasamis ailesi trde o yuzden yemek derdim yok hazir yemeye aliskn adam :) temizlik desen ben ikinci haftayada yapamadiysam bakiyorum diyo artik tozlanmis ev beraber yapalim. Butun erkekler blraz odun benim esimde dahil buna ama yapacak bisey yoksa yok dönsün götünü yerinde olsam tenezzul edip yaninda yatmam git kafani dinle baska yerde salonda tv falan baköyle ama benim kocam aşırı titiz olaganın üst seviyesi sıkıntı oluyor aha şimdi ben gözyaşı içinde yataktayım o ise sinirli ve arkasını döndü yattı ya bana yapıyorsun ama bari karnımdakina yapma bunu piç degil ki bu çocuk ben anlamıyorum artık
Sagol canim olsun insallah zor ama sukur butun ailem annemin sulalesi burda :) bu arada bisey diyimde benim burda ictigim hazir sut gercekten sut ama yanlis anlamayin turkiyede cidden kutu sütler bana göre tadindan belli sirf su sanki süt degil. Ki ben normalde yarim yagli icerim orda tam yagli bile sut gbii olmuyo. Senin dedigin gunluk sut bakkalda olurdu bizim eskiden sutas marka cam sisede e yani trdekilerin onu icmesi daha mantikli haklisin
Bende sut aldim bi gun mayalicam insallahOlsun süt yerine bol bol peynir ye bide varsa ev yoğurdu çok önemli hatta sütten bile daha önemli
Ben kendim mayalıyorum alıştım artık hazır yoğurt yiyemem
Zaten aileleri herseye belaa ya..bizde altli ustlu oturuyoruz surekli biktim yuzlerini gormekten.her evden cikisimizi gelisimi gozluyolar.ben 2 universite mezunuyum.3. Kazandim evlendim diye okumadim.esimde lise mezunu.ona ramen beni hic denk gormediler ki aile bakimindanda benim ailem de gayet durumu iyi tanindik ve cok modern aile..annemin altinda arabasi vargeziyor tozuyor .benim yok dusun.gerikafalilarin icine dustum kaynanamlarin okuma yazmasi bile yok.annemin yasadigi hayati bile yasayamiyorum ailesi yuzunden.ona ramen hep beni ve ailemi ezme cabalari..kompleksten oldugunu dusunuyrm.1.5 yilda esimi anca cekebildim kendi tarafima.anca bana laf soyletmiyor savunuyor ezdirmiyor.zamanla oturuyor hersey sabret canim.ins duzelirbaştan beri herkesin içinde hatunum benim karım birtane herşeyin en iyisini yapar diyor hep öyleydi, ayakkabımı oldum olası kendi baglar gocunmaz hiç, ya başka gerçekten düşkün ama düşüncesiz idrak edemiyor bazı şeyleri annesi gilden ne gördüyse o akıl anladın mı sızı acı nedir bilmeden habire çalışmışlar benide öyle ol diyor sürekli oraya git orda dur ögren diyor ama sıkıldım ben artık o insanları görmekten inan bunaldım başbaşa yemege gidelim dedik o gün akşam ablası gili çagırdı tamam seviyorum hoşuma gidiyor ama az biraz anla beni ne olcak ki
Eskiden sutas ve pinar hazir sut ne kadar kiymetliydi :) ben en cok annemin sutcuden aldigini severdim taze mis gibi dogal sütAilen ordaysa çok iyi canım maşallah ben teksin sandım
Demek ordaki sütlerin tadı farklı ne iyi bende burda hiç süt içmem zaten dediğin gibi su gibi tadı
Ben sadece torkunun günlük sütünü alıp her hafta yoğurt mayalıyorum onu yerim bi tek.... malesef doğal süt bulamadığımızdan mecbur birini seçmem gerekiyor
Torku bi tık diğerlerinden daha iyi diye onu alıyorum
valla inşallah ben takmıyorum hakkındanda geliyorum aglarım zırlarımda gelirim hakkından ama bebek etkileniyor ona kötü olıyorum ben sadeceZaten aileleri herseye belaa ya..bizde altli ustlu oturuyoruz surekli biktim yuzlerini gormekten.her evden cikisimizi gelisimi gozluyolar.ben 2 universite mezunuyum.3. Kazandim evlendim diye okumadim.esimde lise mezunu.ona ramen beni hic denk gormediler ki aile bakimindanda benim ailem de gayet durumu iyi tanindik ve cok modern aile..annemin altinda arabasi vargeziyor tozuyor .benim yok dusun.gerikafalilarin icine dustum kaynanamlarin okuma yazmasi bile yok.annemin yasadigi hayati bile yasayamiyorum ailesi yuzunden.ona ramen hep beni ve ailemi ezme cabalari..kompleksten oldugunu dusunuyrm.1.5 yilda esimi anca cekebildim kendi tarafima.anca bana laf soyletmiyor savunuyor ezdirmiyor.zamanla oturuyor hersey sabret canim.ins duzelir
Fetal hareketler bi sure sonra hissedilebiliyor canim.hissetmis olabilirsin baya buyudu artikkızlar saçma gelcek belki ama şimdi bebegin oldugu tarafa yattım aglıyordum çok fazla ayaklarımı kendime çekmiştim bi anda elim kasıgıma geldi atma hissettim kalp atışı gibi nefesimi tuttum bak hala atıyor normal mi ben bu kalp atışından şüphelenip test yapmıştım hamile çıkmıştım 6 haftalık ve o gün kalp atışını duyduk gerçekten.. normalmi bu olan şeyler bende
10.ncu haftaya dogru gidiyor hissedilmesi normaldir dimiFetal hareketler bi sure sonra hissedilebiliyor canim.hissetmis olabilirsin baya buyudu artik
Herbebek ayni olmuyor bazen 12. Haftalarda da olabiliyir ama normal canim.zaten artik kendiside harekt etmeye baskiyor bundan sonra10.ncu haftaya dogru gidiyor hissedilmesi normaldir dimi
Kendi kalp etisinida bazen damar atar hissedersin ya oyle hissetmissindir :) bebis daha minnacik kuzum 10. haftadan sonra oynamaya basliyo galiba bide 16. haftadan once cok zor bizim hissetmemiz ilk oldugu icin :) bende kendimi dinliyorum falan ama tik yok aci var sadece10.ncu haftaya dogru gidiyor hissedilmesi normaldir dimi
Tamam canım çok sağolBide doktoruna sor olman gereken asilar var az pismis et yediysen inekten sagilmis sut ictiysen mutlaka yaptir hemen asini
Evet gerçekten süt gibi değil tatları. Birde İstanbulda yaşıyorum sütçünün sattığı süt bile doğal değil burda güvenemiyorsun artıkSagol canim olsun insallah zor ama sukur butun ailem annemin sulalesi burda :) bu arada bisey diyimde benim burda ictigim hazir sut gercekten sut ama yanlis anlamayin turkiyede cidden kutu sütler bana göre tadindan belli sirf su sanki süt degil. Ki ben normalde yarim yagli icerim orda tam yagli bile sut gbii olmuyo. Senin dedigin gunluk sut bakkalda olurdu bizim eskiden sutas marka cam sisede e yani trdekilerin onu icmesi daha mantikli haklisin
Eskiden sutas ve pinar hazir sut ne kadar kiymetliydi :) ben en cok annemin sutcuden aldigini severdim taze mis gibi dogal süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?