Kızlar ayni belirti bende de var süt kesiği gibi bir akıntı var. Su sanki bildiğin . ben lavaboya gidiyorum adetim geldi diye ama yok henüz biseyAy evet aynen süt kesiği gibi, ve adet gibi birden gidiyo sanki, bu sefer kesin hasta oldum diye koşuyorum wcye.
Psikolojik olarak regl olmaya hazırım yani
Olursa sürpriz ve hatta mucize olur
Adetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Hamile olabilirsin kan testi yaptırKızlar bugün yarın adet olucam bu akşamki ovulasyon testim.
Tebrikler canımAdetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Acile gidersen yaparlar canimGünaydın kızlar , bu kan testini muayne olmadan hemen verebileceğim bir yer var mı ?
Hayırlı olsun canimTebrikler canım
Maşallah sizeKızlar bugün doktora gittik kesemizi sonunda gördük
5 hafta 5 günlük çıktı bizim sıpa Maaşallah
Alttan göründü ama karından görünmedi heyecandan tuvaletim geldi çünkü
31 Ekimde kalp atışlarını duyacağız inşallah
Canım Türkiye de de pastorize sutler önerilmiyor. Hazır yoğurt süt hamile bayanlar için tehlikeli. Ben bu işin içinde olduğum için biliyorum. Özellikle otizm denen bir tur engel türü var. Özellikle erkek çocuklarında görülüyor. Anne karnında çocuğa zarar veriyor. Hazır süt ve yoğurt kullanırken çok dikkat etmelisinHadi ya sen orda mısın ay Allah yardımcın olsun zor gurbet elde yaşamak
Yarın yapicam inşallah adetimin bi kaç gün daha gecikmesini bekliyorum . gecikirse yarın idrar testi yapicam önce .Hamile olabilirsin kan testi yaptır
Ayyy çok sevindim canım. Hamile misin darısı bizlere inşallah . ben bugün de beklicem yarın idrar testi yapicam inşallah önce.Tebrikler canım
takip ettim zaten seni :) istesen de beni habersiz bırakamzsınsakın benden habersiz kalırsın diye düşünme.
ben hamile olsam sağır sultan duyar herhalde 24 ayın üstüne
ben her halukarda eski arkadaşları bulup etiket şekli yaparım
Özel hastaneler tıp merkezleri yapar canımGünaydın kızlar , bu kan testini muayne olmadan hemen verebileceğim bir yer var mı ?
Her hangi özel bir hastanenin aciline git ve deki regl gecikti kan testi yaptırmak istiyorum burdaki en pahalı hastaneler 40 tl yapıyor bu şekilde kan testi yaptırırsınGünaydın kızlar , bu kan testini muayne olmadan hemen verebileceğim bir yer var mı ?
Merhaba ben hamile degilim canım hamile bir arkadasi tebrik etmistim sadece keşke olsam ama degilimAyyy çok sevindim canım. Hamile misin darısı bizlere inşallah . ben bugün de beklicem yarın idrar testi yapicam inşallah önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?