Olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Rabbimin kudretinden sual olunmaz. Bir gün hepimiz anne oluruz inşallah...Merhaba ben hamile degilim canım hamile bir arkadasi tebrik etmistim sadece keşke olsam ama degilim
İnşallah canım ınşallahOlsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Rabbimin kudretinden sual olunmaz. Bir gün hepimiz anne oluruz inşallah...
takip ettim zaten seni :) istesen de beni habersiz bırakamzsın
hayırlı olsun sağlıkla devam etsin canım 2ay önce kürtaj yaşamış biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum ama lütfen kötü düşünme inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın kaç ay olmuştu kürtaj olalı bizede dua et lütfenKızmadım emin ol biliyorum hepimiz bir yaşıyoruz herşeyi ben ilki kürtajla sonuçlandı acımı burada yaşadım kafamı burada dağıttım iyi ki kk arkadaşlarım var inşallah hepimiz görürüz çift cizgileri
inşallah rabbim ol diyince olmayacak bişey yok bunu birkez daha anladım Rabbim ol desin ve burdaki herkes hamile olsun inşallah
Yok canim.
Karadenizliyim ben.
At tabi kiz. Yeter ki su testi yapta atmasi kalsin.
Canım adet belirtiler gibiydi. Tek farkı ateşim 37 derece çıktı. He birde göğüslerim normalde çok şişer öyle olmadı bende. Gebeliğimi öğrendikten sonra hassasiyeti arttı. Akıntım çok oldu. Beyaz bir akıntı. Başka bir belirtim olmadı..
Arada tansiyon düşüklüğü yaşadım tabi ama acaba hamilemiyim diyecek kadar değil..
gece 3ten daha şuan devam ediyor 2-3e kadar migde yanması migde bulantısı ve karın agrısıyla geçiyor canım ya ama ondan sonra akşama dogru rahatlıyorum biraz dahainşallah canım benim nasıl geçiyor hamileliğin?
Cnm yok sonuc 0.100
gece 3ten daha şuan devam ediyor 2-3e kadar migde yanması migde bulantısı ve karın agrısıyla geçiyor canım ya ama ondan sonra akşama dogru rahatlıyorum biraz daha
Günaydın canımGunaydin canlar :)
3 4 gün sonra oldumkaçıncı gün hastalandım canım ?
Malesf hiç belirtim yok cnm oyuzden ümidim de yok inşallah sen ve diğer arkadaşlar hamilesinizdir varmı belirtin@gel umudum 17 Ekim
B bebegim-gel 17 Ekim
@Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@Masalll92 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar belrtiniz varmi
gunaydin herkese mutlu sabahlar...Gunaydin canlar :)
Ben Artık belirti aramıyorum ya valla umudum yok gibi bu aydanMalesf hiç belirtim yok cnm oyuzden ümidim de yok inşallah sen ve diğer arkadaşlar hamilesinizdir varmı belirtin
Günaydın kızlar.kırmızılarım dahagelmedi ama her an olacak gibiyim sanki yadeğişik agrıo karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?