- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
siz adet gelmesin diye dua ediyorsunuz bende tedaviye başlamak için adetin gelmesini bekliyorum.
4 günüm kaldı.
gel adet gel gel gellll
Benim de öyle henüz gelen giden yok çok şükürGünaydın kızlar.kırmızılarım dahagelmedi ama her an olacak gibiyim sanki yadeğişik agrıo karnım
Canım 5 dk bir tuvalete gidiyorum kontrol içinGünaydın arkadaşlar
Benim de bugün de yok ama sanki olacak gibiyim artık
Burmera bugün sen de bi umutsuzsun sanki, neyse 1 gün daha tanıdık zaten @cgdmkrks senden ne haber ya
yok yarın kontrole gitcem o zaman sorcam doktora,sıkıntılarıdoctor mide bulantısı için ilaç falan Verdi mi canım ?
Amin canım darısı başınıza inşallah tez zamandaHmm anladım canım senin değerin de epey düşükmüş ama nasılda yükselmiş oluyomuş demekki yeterki ALLAH istesin... hayırlısıyla kucağına alırsın İnşaaAllah
Kızlar benim de dünden beri ne gelen var ne giden . yarina kadar beklicem yarın test alıp hemen yapicamBenim de öyle henüz gelen giden yok çok şükür
Arkadaşlar hamile olduğunu ogrenenler belirtileri bizimle paylasabilir mi? Yani bat tarihinden önce herzamankinden farkli olan ne vardi? Illa ki birsey farkli olmuştur. Lütfen bizimle paylasir misiniz?
siz adet gelmesin diye dua ediyorsunuz bende tedaviye başlamak için adetin gelmesini bekliyorum.
4 günüm kaldı.
gel adet gel gel gellll
Canım biz hepimi birbirimize destek için buradayız.Ya sen cok iyisin gercekten moralimi duzeltiyosun cok iyi geliyosun bna teselli veriyosunuz bu sayfadaki herkes iyi ki varsiniz ya Allahim hepinizi korusun.
Yok canm onunde sifir varya yani 1 bile degil 1 bile dusunsene ya biraktm artk napm Rabbim sizi guldursun bu ay insallah bitanm
Canım yarıyordur tabi bende hazır içiyorum. Dışardan açık alınan sütler hamilelikte çok zararlı..Ben içiyorum ama hazırinşallah bi işe yarıyordur
Neyse bu günlerde geçecekçoook normal 6.ncı haftaya dogru yol aldıysan evini afedersin pislik götürebilir yani, eşinde göz yumması lazım çünkü el kol kalkmıyo en azından benim öyle hala çekiyorum çilesini inan
,bazen öyle oluyormuş ama geçer seninde içersin nşallah rahat rahatAyniyiz canim yatmaktan basimi kaldirasim gelmiyo ki, uzandigim yere cakiliyorum resmensut icin demissinde saglikli ne varsa canim istemiyo dusundukce icim kalkiyo
Ay çok iyiymişBide tarçın dökelim tam olur
Ay geçenlerde bi yazı gördüm sigara paketinin üstüne şöyle yazmışlar
"Az iç bebeni gör,
Çok iç ebeni gör"
Ben dahahiç yoğurt mayalamadım. Hangi markadan mayalıyorsun canım güzel oluyormu? Bende deniyim yaCanım yarıyordur tabi bende hazır içiyorum. Dışardan açık alınan sütler hamilelikte çok zararlı..
Zaten kaynattığın için içindeki faydalı şeyler buhar olup gidiyor...
Bir de açık olunca mikrop falan varsa güvenemiyor insan..
Yoğurdu bile günlük sütten mayalıyorum açık almıyorum
Malesf hiç belirtim yok cnm oyuzden ümidim de yok inşallah sen ve diğer arkadaşlar hamilesinizdir varmı belirtin
Canım muzda potasyum varmış 1 tane muz ye günde ya da 2 günde bir.valla bizdede durum bu annem gile gittim 4 gün evi pislik götürüyordu kaldıramıyorum halim yok bide potasyum eksik ya bende daha çok yorgun halsizim geldim ki evi bal dök yala yapmış valla şoka girdim ama bende ses etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?