2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha kanla tescillenmedi ama eğer hamileysem bnm belirtim idrar rengim bi değişikti bi de göğüs ağrısı verdi başka hiç birşey yoktu cnm bende 10 12 14 16 18 ilişki oldu her ilişki den öncede eşime şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedirdim kendimde muz yedim o kadar
Arkadaşlar hamile olduğunu ogrenenler belirtileri bizimle paylasabilir mi? Yani bat tarihinden önce herzamankinden farkli olan ne vardi? Illa ki birsey farkli olmuştur. Lütfen bizimle paylasir misiniz?

Canım biz hepimi birbirimize destek için buradayız.
O bebişler buraya gelecek

Ben içiyorum ama hazır inşallah bi işe yarıyordur
Canım yarıyordur tabi bende hazır içiyorum. Dışardan açık alınan sütler hamilelikte çok zararlı..
Zaten kaynattığın için içindeki faydalı şeyler buhar olup gidiyor...
Bir de açık olunca mikrop falan varsa güvenemiyor insan..
Yoğurdu bile günlük sütten mayalıyorum açık almıyorum

Ayniyiz canim yatmaktan basimi kaldirasim gelmiyo ki, uzandigim yere cakiliyorum resmen sut icin demissinde saglikli ne varsa canim istemiyo dusundukce icim kalkiyo
,bazen öyle oluyormuş ama geçer seninde içersin nşallah rahat rahat
Bebişin için çok önemli kuzum zorlada olsa içiyoruz
Ben canım istemeyince nesquick atıyorum içine

Günaydın arkadaşlar
Benim de bugün de yok ama sanki olacak gibiyim artık
Burmera bugün sen de bi umutsuzsun sanki, neyse 1 gün daha tanıdık zaten @cgdmkrks senden ne haber ya
Gelecek diye korkuyorz ya ondan canım:) agrılrımda olunca. cgdmkrks canım bugünüde atlatsak beyaz

Ben dahahiç yoğurt mayalamadım. Hangi markadan mayalıyorsun canım güzel oluyormu? Bende deniyim ya

Malesf hiç belirtim yok cnm oyuzden ümidim de yok inşallah sen ve diğer arkadaşlar hamilesinizdir varmı belirtin

Belirti olmyayipta olanda cok var canim oyle dusunme.benim oluyorda noluyor.Bu ay farkli olarak adet belirtilerim yum.sonrasi hemen basladi.normade bat a 2 3 gun kala baslardi.bide akintim hep var ama cok deil..benimde umidim yok.heray deisik yasiyorum adet oncesini.alistim artik

Canım muzda potasyum varmış 1 tane muz ye günde ya da 2 günde bir.
Maaşallah seninkine oh ev mis

Günaydın kızlar
Çalıştığım için çok yazamıyorum ama her paylaşımı okuyorum. Bursan cok sey ögrendim bu ay ikinci kez deniyoruz geçen ay olmadı. Ovi testi kullanmıyorum doktorumun dediğini ve takvim programı satın aldım onu takip ediyorum. Bu aralar çalışmalarımız var 4 gün her gece yapıcaz bakalım iki gün bitti bugun ve yarında yapıcaz. Sonra bir gün arayla ben hamile kalmak istediğim ayda adet günümde doktora gitmiştim eskişehir de çok iyi ce basarılı bir doktor ultrason uzmanı alttan muane etti cok sağlıklısın dedi başka bir test falan yapmadı bu ay da olmazsa detaylı bir kontrole gideceğim. Dualarım sizinle bu ay sonuna kadar her gün en az bi besş kişi cıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…