- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bir test icin arkadasa bir yer soyledim de o canim. Orasi daha uygun diyeIyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm
Canım bizde 2. bebekte onlar gibi oluruz merak etmeAma işte bende bide şey başladı sürekli kendimi aciz hissediyorum normalde tertemiz ev böyle görünce deliriyorum kendimi yetemiyor gibi görüyorum bakıyorum kadınlara 4 çocuk dogurmuş patır patır ardı ardına evi derli toplu kendi derli toplu herşeyi mis gibi ben anlamıyorum 7/24 kusarken bile yapıyorlar agzım açık kalıyor benmi fosum aceba diyorum ama kalp rahatsızlıgıda var bende halsizlik yoegunluk vardı zaten ikiye katladı şimdi bide ne yapcam bilmiyorum böylede olmıyor ama onu biliyorum
Canım ne farkeder günlük sütte yarı pastorizeGünlük süt alırsanız daha doğru olur onlar da pastörize zaten uht sütler iyi değil
Anneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedimGelecek diye korkuyorz ya ondan canım:) agrılrımda olunca.cgdmkrks canım bugünüde atlatsak beyaz
Canım bana böyle yapacak adamın anlını karışlarım ben tabiri caizse..yetemiyormuş Kadın, kadın olmak kolay degilmiş aş olsan iş olurmuşsun iş olsan ev olurmuşsun ev olsan anne anne olsan eş olurmuşsun, kadın hep birşeyler olurmuş,9ay bir canlı yetişirmiş karnında bir fidan degil bu bi yaprak degil. koskocaman insan oluverirmiş içindeki minik tohum... Sevinirmişsin sen sen olmak dışında görevlerinde oldugunu ögrenirmişsin, 2-3 ay migde bulantısı halsizlik uykusuzluk çekermişsin, sonra ise göbekten uyuyamaz huzursuz olurmşsun 9 ay bir of demeden sırtlanırmışsın tüm yükü, Evin yükü sana bakar,yapmazsan yapmadı olur tüm hormonlar içini yarar susmazsan susmadı olur sen kadınsın kadın... Kadınlıgını bil otur yerine, evine ekmek giriyor beyin sabahtan akşama kadar çalışıyor akşam eve geliyor yemek yiyor tv karşısında saatlerini geçiriyor kirlileri ordan oraya fırlatıyor duşta kese istiyor,beli agrıyor masaj istiyor, canı çekiyor seni istiyor... yapacaksın sen kadınsın sen ne yapıyorsun ki evde, karnında bi canmı taşıyorsun belin mi agrıyor hormonların mı bozulmuş gögüslerinmi acıyor migden mi kalkıyor, halsizmisin ne var bunda ne var sen kadınsın sus haddini bil... İki temizlik yapıyor, iki topluyor bin kere başına kalkıyor sus sen kadınsın senin yapman gerekeni o mu yapacak... Yoruldum yeminle yoruldum Allahım kurtar beni artık bu azaptan kurtar kızken gözyaşım dinmedi kadın oldum yine dinmedi... Bu dünya bir erkeklerinmiydi bize sadece hizmetçilikmi verildi...
benim annemde bana böyle davranıyor Ümit vermemek için sanırım sonra çok üzülüdüğümü biliyor ya ondan yapıyor seninki de öyledir büyük ihtimalle iyi düşün iyi olsun canımAnneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim
Hayırlısı olsun canımKızlar yaa regl oldum şu an
Baak gördün mu bos yere uzuldun belki icine dogmustur hamileligin o his seni kan testi yaptirmaya zorladi sonuc negatifte degil pozitifte degil en iyisi 2 sonucada razi olmak ve olumluya da olumsuzada kendini hazirla hayirlisi olsun de ve bekle canim. Bak benim yarin adet günüm ama aynı adet hissim var olucam yani cok belli ediyor kendini napalim Rabbimin istedigi bi zaman var hala demekkiInsallah gulum benim benim saglik ocaginda bi hemsire tanidigim var onu aradim bnm hic adetim gecikmez 2 gun erken bile gelir sitres olunca ki oluyo bana dediki 1 haftaya kadar adet olmazsan tekrarla doktorlar bile bat gectikten 3 gun sonra kan yapin dyolar ne bicim hemsire onlar bide ozel hastane dedi gel olmazsan haftaya bn yaparm dedi cnm
Ben negatif görmekten korkuyorum. Önce kan testi yaptırcam. Kesin bileyim ne olduğunu. Pozitif çıkarsa içimde kalmasın idrar testi de yapcamKızlar benim de dünden beri ne gelen var ne giden . yarina kadar beklicem yarın test alıp hemen yapicam
Canim bak benim ki buBilmiom olabilir canım ben eve geçince sana foto atarım değerlerimin aynı şeymi bakarsın
Canım kalp atışlarını hissetme ihtimalin yok aslında. 18. haftaya kadar ilk hamilelikte bişey hissedemiyormuş insan.kızlar saçma gelcek belki ama şimdi bebegin oldugu tarafa yattım aglıyordum çok fazla ayaklarımı kendime çekmiştim bi anda elim kasıgıma geldi atma hissettim kalp atışı gibi nefesimi tuttum bak hala atıyor normal mi ben bu kalp atışından şüphelenip test yapmıştım hamile çıkmıştım 6 haftalık ve o gün kalp atışını duyduk gerçekten.. normalmi bu olan şeyler bende
Sanırım dediğin gibi ümit vermemek için yapıyolardır, çünkü üzüldüğümüzde de en çok onların içi eziliyorB
benim annemde bana böyle davranıyor Ümit vermemek için sanırım sonra çok üzülüdüğümü biliyor ya ondan yapıyor seninki de öyledir büyük ihtimalle iyi düşün iyi olsun canım
ŞakaKızlar yaa regl oldum şu an
Bi heyecan yap dimi benimki de böyle çok rahatAnneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim
E canım ne yapacağız biz peki?Canım Türkiye de de pastorize sutler önerilmiyor. Hazır yoğurt süt hamile bayanlar için tehlikeli. Ben bu işin içinde olduğum için biliyorum. Özellikle otizm denen bir tur engel türü var. Özellikle erkek çocuklarında görülüyor. Anne karnında çocuğa zarar veriyor. Hazır süt ve yoğurt kullanırken çok dikkat etmelisin
Canım önümüzdeki aya kısmet inşallah..Kızlar yaa regl oldum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?