2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bizde 2. bebekte onlar gibi oluruz merak etme
Zaten tadını çıkartabileceğimiz tek hamilelik ilk olan
Boşver gitsin

Gelecek diye korkuyorz ya ondan canım:) agrılrımda olunca. cgdmkrks canım bugünüde atlatsak beyaz
Anneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim

Canım bana böyle yapacak adamın anlını karışlarım ben tabiri caizse..
Kızken çok yük vardı omuzumda yıllarca ailem için çabaladım.
Daha önce bir nişanlılık geçirdim ama çok ezldim gözüm açıldı bıraktım. Çok şükür eşim çıktı karşıma...
ama ona da ailesine de hiç ezdirmedim kendimi. Ne lafın altında kaldım ne sözün
Eşime de dedim bunları arkama bakmadan giderim sabah kalkıp dişimi fırçalar hayata devam ederim..
Çok seviyorum eşimi ama kesinlikle kul köle olacak kadar değil. Beni el üstünde tutmak zorunda kusura bakmasın..
Ne demiş Peygamber Efendmiz "Kadınlar size Allah'ın emanetdir"

B
Anneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim
benim annemde bana böyle davranıyor Ümit vermemek için sanırım sonra çok üzülüdüğümü biliyor ya ondan yapıyor seninki de öyledir büyük ihtimalle iyi düşün iyi olsun canım

Baak gördün mu bos yere uzuldun belki icine dogmustur hamileligin o his seni kan testi yaptirmaya zorladi sonuc negatifte degil pozitifte degil en iyisi 2 sonucada razi olmak ve olumluya da olumsuzada kendini hazirla hayirlisi olsun de ve bekle canim. Bak benim yarin adet günüm ama aynı adet hissim var olucam yani cok belli ediyor kendini napalim Rabbimin istedigi bi zaman var hala demekki

Canım kalp atışlarını hissetme ihtimalin yok aslında. 18. haftaya kadar ilk hamilelikte bişey hissedemiyormuş insan.
Ama kendi kalp atışın bebeğin kalp atışına alışmaya çalıştığı için garip bir çarpıntı hissediliyormuş belki odur hissettiğin

B

benim annemde bana böyle davranıyor Ümit vermemek için sanırım sonra çok üzülüdüğümü biliyor ya ondan yapıyor seninki de öyledir büyük ihtimalle iyi düşün iyi olsun canım
Sanırım dediğin gibi ümit vermemek için yapıyolardır, çünkü üzüldüğümüzde de en çok onların içi eziliyor
Anne olmadan anlayamayız sanırım :))

Yani bu aile hekiminde yaptırdığım kan tetkikleri sonucum ama hormon testi de yaptirmam gerekiyor galiba ? Hormon testini aile hekimi yapiyor mu bilen var mi kizlar ya ? Kadin doguma gidip okdr para vermeye gerek görmüyorum bi hormon testi icin ha sonrasinda rahim filmi cektirmeye falan baktiririm gerekirse..

Eklentiler

• IMG-20161013-WA0000.webp
    8 KB · Görüntüleme: 38
E canım ne yapacağız biz peki?
Doktor içemezsin sakın dedi pastorize içmem gerekiyor yasak normal açık süt ve şarkuteri..
Var mı önerebileceğin bir marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…