2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şaka çok mu geldi belki kesilir. Yaa inşallah kesilir
Canım bu bizim döngüsel olarak başımıza geliyo zaten, niye şaka yapsın kız
İnşallah daha sağlam belirtilerle hayırlı bi zamanda kimbilir belki önümüzdeki ayda :) güzel haberini alıcaz
@Burmera benim beyaz da yavaştan kahverengiye dönüyo bu arada

Y
Yaa bari sen yapma kuzum :) cgdmkrks canım umudumuz sen kaldın sen hamişsindir inşallah

Tabiki normal birşey belki yerleşme kanaması olabilir diye dedim. Ben kendim bile ilk geldiğinde inanmıyorum ertesi günü bekliyorum. Allah hayırlısını versin ama insan üzülmeden edemiyor.

Y

Yaa bari sen yapma kuzum :) cgdmkrks canım umudumuz sen kaldın sen hamişsindir inşallah
Benim en büyük belirtim gördüğüm rüyaydı zaten
Çok gerçekçiydi ama ya... Onun üstüne test yaptım negatif çıktı, fekat sonradan akıntı muhabbeti kafamı çok karıştırdı
cgdmkrks 12lerin umudu sensin :))

Tabiki normal birşey belki yerleşme kanaması olabilir diye dedim. Ben kendim bile ilk geldiğinde inanmıyorum ertesi günü bekliyorum. Allah hayırlısını versin ama insan üzülmeden edemiyor.
Normaldir arkadaşım, çünkü bi beklenti içine giriyoruz farkında olmadan. Buranın da katkısı büyük. Diğer arkadaşların güzel haberlerini alıyoruz. Biz de gaza geliyoruz falan. Ama olumlu sonuçları paylaşmak da bir o kadar güzel olsa gerek

Devamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyin

Ne guzel bir mesgale bulmussun abla kendine. Dis tedavin surerken korunakcaksin dimi. Igneler ilaclar sakincali olabiliyor ya hani.

Evet aynen oylee bu testler harbiden adami katil eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…