- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
Canım bu bizim döngüsel olarak başımıza geliyo zaten, niye şaka yapsın kızŞakaçok mu geldi belki kesilir. Yaa inşallah kesilir
Wcde bi kaç damla geldi sadece şu an bişey yok ama devamı gelecek .yerleşme kanaması kahve yada pembe okuyomuş benim resmen gırmızıydı şansım kalmadı :)Hayırlısı olsun canım
Doğurganlığımızın göstergesidir adet görmek aslında, şükür sebebidir yine de
Yaa bari sen yapma kuzum :)Canım bu bizim döngüsel olarak başımıza geliyo zaten, niye şaka yapsın kız
İnşallah daha sağlam belirtilerle hayırlı bi zamanda kimbilir belki önümüzdeki ayda :) güzel haberini alıcaz
@Burmera benim beyaz da yavaştan kahverengiye dönüyo bu arada
Tabiki normal birşey belki yerleşme kanaması olabilir diye dedim. Ben kendim bile ilk geldiğinde inanmıyorum ertesi günü bekliyorum. Allah hayırlısını versin ama insan üzülmeden edemiyor.Canım bu bizim döngüsel olarak başımıza geliyo zaten, niye şaka yapsın kız
İnşallah daha sağlam belirtilerle hayırlı bi zamanda kimbilir belki önümüzdeki ayda :) güzel haberini alıcaz
@Burmera benim beyaz da yavaştan kahverengiye dönüyo bu arada
Senin de geçti mi adetin canimBen negatif görmekten korkuyorum. Önce kan testi yaptırcam. Kesin bileyim ne olduğunu. Pozitif çıkarsa içimde kalmasın idrar testi de yapcam
Benim en büyük belirtim gördüğüm rüyaydı zaten
Valla bilmiyorum canım 5 günü tamamlayabilirsem ümitlenicem. Şimdi ben de adet olmayı bekliyorum
Insallah guzel sonuc alirsin cnm ALLAH buyuk olmasada moralini bozma demeki zamani varmisÇok üzüldüm canım :-( beklemekten baska şansım yok artik
Geçti canım. Hayırlısı bakalım. Ay ben iyice sulugöz oldum. Herşeye gözleri dolar mı insanın yaaSenin de geçti mi adetin canim
Tamam cnm merak etim beylikdizu okuyunca bende asilama dusunuyorum esenyurt cevresinden bi yer var 600 tl asilama yapiyo obur hastahanelwri bilmiyorum dedim acaba asilaylai ilgili konusuyordunuzSperm testi icin önerdi kuzum orayi
Normaldir arkadaşım, çünkü bi beklenti içine giriyoruz farkında olmadan. Buranın da katkısı büyük. Diğer arkadaşların güzel haberlerini alıyoruz. Biz de gaza geliyoruz falan. Ama olumlu sonuçları paylaşmak da bir o kadar güzel olsa gerekTabiki normal birşey belki yerleşme kanaması olabilir diye dedim. Ben kendim bile ilk geldiğinde inanmıyorum ertesi günü bekliyorum. Allah hayırlısını versin ama insan üzülmeden edemiyor.
Anladim canim sagolasin merak etim cok yakinim oraya oyuzdn asilamayla ilgisi olabilirmi diye konuya daldim biandaBir test icin arkadasa bir yer soyledim de o canim. Orasi daha uygun diye
İnşallah canımkızlar benım 6 gun gecıkmem var lutfen dua edın hamıle olayım . ıdrar testı yaptım negatıf sonuc cıktı. kan yapacagım 2 gun sonra dua edın ınsaALLAH
Devamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyinBenim en büyük belirtim gördüğüm rüyaydı zaten
Çok gerçekçiydi ama ya... Onun üstüne test yaptım negatif çıktı, fekat sonradan akıntı muhabbeti kafamı çok karıştırdı
cgdmkrks 12lerin umudu sensin :))
Ne guzel bir mesgale bulmussun abla kendine. Dis tedavin surerken korunakcaksin dimi. Igneler ilaclar sakincali olabiliyor ya hani.Valla bizde çok sevindik çizgiyi görünce sabah uyandım Regl olmuşum ve bugün Çeşme gibi şakıdım resmen eşim üzüldü ben üzülmedim açıkcası testler yanıltıyormuş cidden yaa bu ay dişlerimle ilgili problemler im var onlar tamir görecek artık hakkımda hayırlısı ne edelim bu gün iğne oyası kursuna başladım öyle oyalanayım kafam dağılsın dedim herkese iyi geceler
Her şeyin hayırlısı canımDevamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyin
Herseyin hayılısı üzme kendini canım hayırlı vakitte gelsin minnaklarımız inşallahDevamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyin
bende aynı durumdayım .. bugün ilac bitti kaç güne gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?