- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım inşallah ilk denemende tutarlar. :) Temmuz annesi oluruz hep beraber.
benimde normaldı fakat sol tarafda çatlayamamış yumurta kisti oluştu ve aşırı ağrı yaptı o yüzden 1 haftalık ilaç kulandım bugün bitti. adetin 3 günü dr gidecem bn o yüzden bekliyorum hemen gelsin diye.benimki doğal siklus canım kendiliğimden oluyorum çok şükür.
4 günüm kaldı bakalım.
sonrası büyük heyecan Allah izin verirse.
ilk defa senden duydum bunu .. hiç bir bilgimve fikrim yok .. dr neden olurmuş tedavisi neymiş demedi mi??Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
benimde normaldı fakat sol tarafda çatlayamamış yumurta kisti oluştu ve aşırı ağrı yaptı o yüzden 1 haftalık ilaç kulandım bugün bitti. adetin 3 günü dr gidecem bn o yüzden bekliyorum hemen gelsin diye.
amin canım. amin... daha biz o aşamaya gelmedik 10 ay önce düşük yaptım ve korunmadığımız halde olmuyor onun için bi flim ve hormon testi yapacak dr Hayırlısı yaaa Allahım inşallah bizi görür duyar bu ay da yüzümüz gülerbenim de tüp tedavisiye ya bende transfer için adeti bekliyorum canım.
Allah ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah.
amin canım. amin... daha biz o aşamaya gelmedik 10 ay önce düşük yaptım ve korunmadığımız halde olmuyor onun için bi flim ve hormon testi yapacak dr Hayırlısı yaaa Allahım inşallah bizi görür duyar bu ay da yüzümüz güler
Sağol canım içim rahatladı. Bir de cinsel ilişkide ağrı yaparmış öyle dedi doktor.canım benim de rahmim ters.
arkaya dönük yani öyle diyeyim.
doktor dediğini diyeyim sana; nasıl bazı insanlar doğuştan sağlak bazıları solaktır bu da öyle bir şey.
bu anne karnındayken oluşan bir şey yani.
genelde genetikmiş öyle de bir durum var.
doğuma yakın rahmin normal pozisyon alacak ama doğumdan sonra yine eski haline dönecek canım.
çünkü bu doğum ve hamilelik dışında düzelecek bir şey değilmiş.
hiçç dert edilecek bir şey değil kuzum kafanı bulandırma.
biz 24 aydır korunmuyoruz hiç hamile kalmadım canım.
eşim varikosel ameliyatlı çok şükür iyileşti bir sorunumuz yok ama yine olmadı.
benim sağ tüpümde sıvı birikiminden genişleme çıktı tüp tedavisinde.
ilk tüp denemem.
eğer tutunamazsa bebiş ki inşallah yavrum tutunur ameliyat olacağım tüpümden dolayı.
üzülüyorum ama Allah ın takdiri elden bir şey gelmez.
bundan sonrasında da Allah a emanetiz.
Yok canım agrimda ama bugün basım agriyor modem bulanıyor bilmiyorum neden kaynaklı çok kötüyümHayırlı geceler bacım benimde 3 gün geçti aynıyız
Ağrın sızın var mı?
Sağlık olsun canım en azından bekletip umutlandırmadıDevamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyin
E canım ne yapacağız biz peki?
Doktor içemezsin sakın dedi pastorize içmem gerekiyor yasak normal açık süt ve şarkuteri..
Var mı önerebileceğin bir marka?
Yapınca aticam canim
çok geçmiş olsunAllah yardımcın olsun canım.. Bn 3 gündür günlük pedime 3 damla elma yağı damlatıyorum işe öyle geliyorum KK bi topik paylaşmış onu görmüştüm kapalı olan tüpleri , vajinal enfeksiyonları döküyormuş . bnm bugün 3 günüm bugün bende de başladı aşırı derecede akıntı ..
Sağol canım içim rahatladı. Bir de cinsel ilişkide ağrı yaparmış öyle dedi doktor.
Öyle canim malesef yedigimiz hersey hormonlu ilacli o yuzden artik hastalik daha cok, cocuk sahibi olmak daha zor, hamile kaldigimizda kullandigimiz ilac yaptirdigimiz asi varmiydi eskiden sanki sapasaglan doguyodu cocuklar. Allah yardim etsin ne diyimHe yav nerde o günler aah ahhh
Köylerdeki saflık doğallık yok artık
Allah'ın paragözlü dolandırıcıları yüzünden hile karışmayan bişey kalmadı ne yazıkki hele gelecek nesillerin halleri ne olacak bilmiyorum Allah hayır etsin
Bunların yüzünden insanlar genç yaşta hastalıklarla savaşıyor
Benim eşim balıkesir'li orda hayvancılıkla uğraşanlar var mesela halası da öyle orda ahırları falan gezmiştim bize bi horoz kesip vermişlerdi gelince pişireyim dedim anam pişmiyo :) baktım 5 saate haşlandı biz şimdi alışkınızya bu marketteki tavukların hemen pişmesine.... köy tavuğu hemen pişmiyomuş meğerse eee markettekiler gibi 40 günde kesilmiyo ve yapay yemle beslenmiyo nede olsa...ve kokusu tadı ve görüntüsü bildiğimizden çok farklıydı
Herşeyin doğalını unutturdular bize
Çok teşekkür ederim henüz daha çok yolun başındayım sabırsızlıkla muaynemi bekliorumLovepinkbm hayırlı uğurlu olsun canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?