2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..

benimki doğal siklus canım kendiliğimden oluyorum çok şükür.
4 günüm kaldı bakalım.
sonrası büyük heyecan Allah izin verirse.
benimde normaldı fakat sol tarafda çatlayamamış yumurta kisti oluştu ve aşırı ağrı yaptı o yüzden 1 haftalık ilaç kulandım bugün bitti. adetin 3 günü dr gidecem bn o yüzden bekliyorum hemen gelsin diye.

Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..

canım benim de rahmim ters.
arkaya dönük yani öyle diyeyim.
doktor dediğini diyeyim sana; nasıl bazı insanlar doğuştan sağlak bazıları solaktır bu da öyle bir şey.
bu anne karnındayken oluşan bir şey yani.
genelde genetikmiş öyle de bir durum var.
doğuma yakın rahmin normal pozisyon alacak ama doğumdan sonra yine eski haline dönecek canım.
çünkü bu doğum ve hamilelik dışında düzelecek bir şey değilmiş.
hiçç dert edilecek bir şey değil kuzum kafanı bulandırma.

benim de tüp tedavisiye ya bende transfer için adeti bekliyorum canım.
Allah ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah.

benim de tüp tedavisiye ya bende transfer için adeti bekliyorum canım.
Allah ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah.
amin canım. amin... daha biz o aşamaya gelmedik 10 ay önce düşük yaptım ve korunmadığımız halde olmuyor onun için bi flim ve hormon testi yapacak dr Hayırlısı yaaa Allahım inşallah bizi görür duyar bu ay da yüzümüz güler

biz 24 aydır korunmuyoruz hiç hamile kalmadım canım.
eşim varikosel ameliyatlı çok şükür iyileşti bir sorunumuz yok ama yine olmadı.
benim sağ tüpümde sıvı birikiminden genişleme çıktı tüp tedavisinde.
ilk tüp denemem.
eğer tutunamazsa bebiş ki inşallah yavrum tutunur ameliyat olacağım tüpümden dolayı.
üzülüyorum ama Allah ın takdiri elden bir şey gelmez.
bundan sonrasında da Allah a emanetiz.

Sağol canım içim rahatladı. Bir de cinsel ilişkide ağrı yaparmış öyle dedi doktor.

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım.. Bn 3 gündür günlük pedime 3 damla elma yağı damlatıyorum işe öyle geliyorum KK bi topik paylaşmış onu görmüştüm kapalı olan tüpleri , vajinal enfeksiyonları döküyormuş . bnm bugün 3 günüm bugün bende de başladı aşırı derecede akıntı ..

Kızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim betten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?

Eklentiler

• IMG_3509.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 70

çok sağ ol Allah razı olsun canım. ilk defa duydum dediğini ama iyi yapmışsın sonuçta yararı olur zararı olmayacak bir şey denemekten bir şey çıkmaz inşallah şifasını görürsün. Rabbim bir umutla bekleyen, evlat özlemiyle yanan, bir çare Ya Mevlam diyen herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.

Sağol canım içim rahatladı. Bir de cinsel ilişkide ağrı yaparmış öyle dedi doktor.

evet canım malesef cinsel ilişki ve adet dönemleri ağrılı geçer rahmi ters olanlarda.
buna da şükür rahmi olmadan doğanlar var hamd olsun halimize. Allah ım her şeyin hayırlısını versin.

Öyle canim malesef yedigimiz hersey hormonlu ilacli o yuzden artik hastalik daha cok, cocuk sahibi olmak daha zor, hamile kaldigimizda kullandigimiz ilac yaptirdigimiz asi varmiydi eskiden sanki sapasaglan doguyodu cocuklar. Allah yardim etsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…