Oda su katiyo fazla kazansin diye :) allah akil fikir versin bu insanlara. Isvicrede yasadigim icin övünmüyorum burayida hic sevmiyorum ama haklarini yemiyim avrupa ulkelerine göre belli bi kalitesi standarti var mesela turkiyedede ikea var burdada ama buradaki esyada kalire farki var yada almanyada olan yiyecek dukkani burdada var ama esyalar almanyaninkinden kaliteli buranin standartlarinda o konuda sansliyiz her ne kadar 1 kilo domatesi 17 tlye falan yesekteEvet gerçekten süt gibi değil tatları. Birde İstanbulda yaşıyorum sütçünün sattığı süt bile doğal değil burda güvenemiyorsun artık
8 gun kala mi yaptin ? Aslinda cok erken ama ordaki silik kirmiziyi bende görüyorum.benim 2 gun kaldi ama yapmak istemiyorum test. Ilk zamanlar merakla yapiyordum simdi iki yıl olunca yapasim gelmiyorKızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim betten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?
İnşallah gelmez ama gelirsem ben tüp bebekle bile olsa gelsin yeterki diyodum tüp bebek yaptırmıştım kistler varken tutmadı amelyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyorm ama zamanm azaliyo yine :-(Ben Artık belirti aramıyorum ya valla umudum yok gibi bu aydanzaten kırmızılar gelirse 2. Aşılama ;((((
Saol canım inşallah allahım büyük her gün duamda olacaksın emin ol bu eziyetlere katlandığın bebegine sağ salim kavusman ve kokusunu duyup allahım sana bağısladıktan sonra bu eziyetleri unutmam dileğiyle canım. Allahım yar ve yardımcın olsun.
Can'ım peki sence test yanlış çıkarmı dün yaptım sonra attım testi bugün çöpteydi bakayım dedim 2. Çizgi var sence doğrumudur yani sen önceleri yaptığında böyle bişi oldumu? Hani bekleyip baktığın oldumu ?8 gun kala mi yaptin ? Aslinda cok erken ama ordaki silik kirmiziyi bende görüyorum.benim 2 gun kaldi ama yapmak istemiyorum test. Ilk zamanlar merakla yapiyordum simdi iki yıl olunca yapasim gelmiyor
kızlarrr sizlere utanarakbişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı
Değişik belirti olmuş bu ay inş adet olmazsn benm hiç akintimi bile yok oyuzden ümitsizm supriz olmasını çok isterdim:)Belirti olmyayipta olanda cok var canim oyle dusunme.benim oluyorda noluyor.Bu ay farkli olarak adet belirtilerim yum.sonrasi hemen basladi.normade bat a 2 3 gun kala baslardi.bide akintim hep var ama cok deil..benimde umidim yok.heray deisik yasiyorum adet oncesini.alistim artik
bn de aynı durumu yaşadım bn de gebelik yoktu. bi kan testi yaptırCan'ım peki sence test yanlış çıkarmı dün yaptım sonra attım testi bugün çöpteydi bakayım dedim 2. Çizgi var sence doğrumudur yani sen önceleri yaptığında böyle bişi oldumu? Hani bekleyip baktığın oldumu ?
Tşkler Can'ım cevap için biraz daha bekleyip öyle test yaptıracam çünkü 7 gün var puanbn de aynı durumu yaşadım bn de gebelik yoktu. bi kan testi yaptır
canım yumurtlamadan sonra eğer gebelik oluşmamışsa adete yakın zamanlarda akıntı kıvamı azalır ve pütürleşir bu adetten önceki kuru günler olarak geçer. kaşıntı ve yanma yoksa bu tarif ettiğin normal bir durum. benim de aynıdır bu rutin.
yok cnm kasıntı yanma tesekkür ederim
selamm canımm???? sorun mu varr biz burdayızzz
Bekleyip baktigim oldu ama senin gibi cizgi cikmamisti. Ama 8 gun önceden test yapmak da olumlu izlenim vermiyor malesef. Biraz daha bekle adet tarihin gelince yap olur mu ?Can'ım peki sence test yanlış çıkarmı dün yaptım sonra attım testi bugün çöpteydi bakayım dedim 2. Çizgi var sence doğrumudur yani sen önceleri yaptığında böyle bişi oldumu? Hani bekleyip baktığın oldumu ?
Aaa bunu bilmiyordum cok faydali bir bilhi oldu teşekkürlercanım yumurtlamadan sonra eğer gebelik oluşmamışsa adete yakın zamanlarda akıntı kıvamı azalır ve pütürleşir bu adetten önceki kuru günler olarak geçer. kaşıntı ve yanma yoksa bu tarif ettiğin normal bir durum. benim de aynıdır bu rutin.
Bak sana ne buldumm:)selamm canımmben ovulasyon testi yaptım bugün ilk defa ikinci çizgi gölge gibi belirdi, acaba zamanı geçti mi yoksa henüz gelmedi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?