2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet gerçekten süt gibi değil tatları. Birde İstanbulda yaşıyorum sütçünün sattığı süt bile doğal değil burda güvenemiyorsun artık
Oda su katiyo fazla kazansin diye :) allah akil fikir versin bu insanlara. Isvicrede yasadigim icin övünmüyorum burayida hic sevmiyorum ama haklarini yemiyim avrupa ulkelerine göre belli bi kalitesi standarti var mesela turkiyedede ikea var burdada ama buradaki esyada kalire farki var yada almanyada olan yiyecek dukkani burdada var ama esyalar almanyaninkinden kaliteli buranin standartlarinda o konuda sansliyiz her ne kadar 1 kilo domatesi 17 tlye falan yesekte

kızlarrr sizlere utanarak bişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı

8 gun kala mi yaptin ? Aslinda cok erken ama ordaki silik kirmiziyi bende görüyorum.benim 2 gun kaldi ama yapmak istemiyorum test. Ilk zamanlar merakla yapiyordum simdi iki yıl olunca yapasim gelmiyor

Ben Artık belirti aramıyorum ya valla umudum yok gibi bu aydan zaten kırmızılar gelirse 2. Aşılama ;((((
İnşallah gelmez ama gelirsem ben tüp bebekle bile olsa gelsin yeterki diyodum tüp bebek yaptırmıştım kistler varken tutmadı amelyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyorm ama zamanm azaliyo yine :-(

Amin güzel yürekli arkadaşım Allah seninde gönlüne göre versin.

8 gun kala mi yaptin ? Aslinda cok erken ama ordaki silik kirmiziyi bende görüyorum.benim 2 gun kaldi ama yapmak istemiyorum test. Ilk zamanlar merakla yapiyordum simdi iki yıl olunca yapasim gelmiyor
Can'ım peki sence test yanlış çıkarmı dün yaptım sonra attım testi bugün çöpteydi bakayım dedim 2. Çizgi var sence doğrumudur yani sen önceleri yaptığında böyle bişi oldumu? Hani bekleyip baktığın oldumu ?

canım yumurtlamadan sonra eğer gebelik oluşmamışsa adete yakın zamanlarda akıntı kıvamı azalır ve pütürleşir bu adetten önceki kuru günler olarak geçer. kaşıntı ve yanma yoksa bu tarif ettiğin normal bir durum. benim de aynıdır bu rutin.

Değişik belirti olmuş bu ay inş adet olmazsn benm hiç akintimi bile yok oyuzden ümitsizm supriz olmasını çok isterdim:)

bn de aynı durumu yaşadım bn de gebelik yoktu. bi kan testi yaptır

yok cnm kasıntı yanma tesekkür ederim

Bekleyip baktigim oldu ama senin gibi cizgi cikmamisti. Ama 8 gun önceden test yapmak da olumlu izlenim vermiyor malesef. Biraz daha bekle adet tarihin gelince yap olur mu ?

Aaa bunu bilmiyordum cok faydali bir bilhi oldu teşekkürler

selamm canımm ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk defa ikinci çizgi gölge gibi belirdi, acaba zamanı geçti mi yoksa henüz gelmedi mi acaba
Bak sana ne buldumm:)
NEGATİF:Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…