2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah gelmez ama gelirsem ben tüp bebekle bile olsa gelsin yeterki diyodum tüp bebek yaptırmıştım kistler varken tutmadı amelyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyorm ama zamanm azaliyo yine :-(
Çok geçmiş olsun canım bizimki açıklayamıyor hiç bir sebebi yok yani ama olmuyor bir türlü benimde ilk aşılamam tutmadı baya bi ara verdik 10 ay kadar normal yolla olmasını denedik yine olmuyor 2. Aşılama bu ay kısmetse

Kızlar bişey soracağım bugün adetimin 3.günü ama bugün hiç gelmedi bi anda kesildi normalde bugün yoğun olurdu tüm gün okulda ayakta olmama rağmen 1 damla bile gelmedi neden oldu ki böyle

off demek ki daha olmamış ya da olmuş bitmiş canımm ben doktora gittiğimde 4 gün üst üste ilişki önermişti adetimin 7. günü belki de o dönemde yumurtlama olmuş bitmiştir. O günden beri karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor

mrb kızlar..CYCLO progynova kullanıyorum...bu hapla ılgılı herkes degısık konusuyor..ama ben umutluyum hap bıttı bakalım adet olucakmıyım..rabbım bı bebıs verır umarım

canım ben kullandım o ilacı bana mide bulantısı yapmayan tek control hapı adetimin gününü düzenledi ama miktarını inanılmaz azaltmıştı ben hamiş kalamadım onunla hemde 4 kutu falan kullanmışımdır inşallah senden hayırlı haberler alırız kuzum

Saol datlum hayırlısı olamayanlara inşallah canım yok gitmeyecem canım daha çok erken
hadi canım hemde bal gibi hamilesin yuppi topiğimizin yeni hamilesi belli oldu canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaa doktora gittin mi?

Insallah olmayz bitanem ya zaten bu gun kocisim geldi bu gunude degerlendirelim ne olur ne olmaz diye olmadgn surece denemeye devam dedi DEGERLENDIRDIM

amin canım benim inşallah belirtilerin nelerdi paylaşabilir misin?

Ya ben ew taşıdim bu ay o yüzden yorgunluktan belirti fark etmedim ama idrar rengim bi tuhaftı bi de çok acıktım göğüs hassasiyeti vardı o kadar

Ooo yeni hamis haberi varr.. Princess91 tebrik.ederim canim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,darisi bizim basimiza ins.dua etmeyi unutma bize de..

Saol cnm aman inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin insallah

Insallah olmayz bitanem ya zaten bu gun kocisim geldi bu gunude degerlendirelim ne olur ne olmaz diye olmadgn surece denemeye devam dedi DEGERLENDIRDIM

süpersin canım tabiki adet olmadığı sürece çalışmalar devam üzülmek moral bozmak yok inancımız tam ve evrene ve vücudumuza pozitif enerji gönderiyoruz umudumuzu kesmiyoruz canlarımmmm

Kızlar merhaba sizi takip ediyordum ne zamandır. Haziranda bir kimyasalım. Eşimin de hafif düzey varikoseli var. Batım da 17 ekim. İki gündür sol kasığımda hafif ağrılar olup geçiyo. Az önce de tuvalette peçeteye çok az pembelik geldi. Umutlanıp hüsrana uğramakta istemiyorum. Ama çok heyecanlandım paylaşmak istedim

Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
Bende cumartesi günü öğrendim korkulacak bir durum değil canım kafana takma bana da hamileliğe engel bir durum değil dedi senden de görüyoruz ki değil :) Bana sadece ilişki esnasında kalça altına yastık önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…