Çok geçmiş olsun canım bizimki açıklayamıyor hiç bir sebebi yok yani ama olmuyor bir türlü benimde ilk aşılamam tutmadı baya bi ara verdik 10 ay kadar normal yolla olmasını denedik yine olmuyor 2. Aşılama bu ay kısmetseİnşallah gelmez ama gelirsem ben tüp bebekle bile olsa gelsin yeterki diyodum tüp bebek yaptırmıştım kistler varken tutmadı amelyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyorm ama zamanm azaliyo yine :-(
Sonucum 190 çıktı sanırım hamileyim
off demek ki daha olmamış ya da olmuş bitmişBak sana ne buldumm:)
NEGATİF:Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.
mrb kızlar..CYCLO progynova kullanıyorum...bu hapla ılgılı herkes degısık konusuyor..ama ben umutluyum hap bıttı bakalım adet olucakmıyım..rabbım bı bebıs verır umarım
hadi canım hemde bal gibi hamilesin yuppi topiğimizin yeni hamilesi belli olducanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaa doktora gittin mi?
Günaydın kızlar.kırmızılarım dahagelmedi ama her an olacak gibiyim sanki yadeğişik agrıo karnım
Saol datlum hayırlısı olamayanlara inşallah canım yok gitmeyecem canım daha çok erken
Insallah olmayz bitanem yaBaak gördün mu bos yere uzuldun belki icine dogmustur hamileligin o his seni kan testi yaptirmaya zorladi sonuc negatifte degil pozitifte degil en iyisi 2 sonucada razi olmak ve olumluya da olumsuzada kendini hazirla hayirlisi olsun de ve bekle canim. Bak benim yarin adet günüm ama aynı adet hissim var olucam yani cok belli ediyor kendini napalim Rabbimin istedigi bi zaman var hala demekki
Kızlar benim de dünden beri ne gelen var ne giden . yarina kadar beklicem yarın test alıp hemen yapicam
canim tebrik ederim gozun aydin...Saol datlum hayırlısı olamayanlara inşallah canım yok gitmeyecem canım daha çok erken
Aaa bunu bilmiyordum cok faydali bir bilhi oldu teşekkürler
amin canım benim inşallah belirtilerin nelerdi paylaşabilir misin?
Ooo yeni hamis haberi varr..Princess91 tebrik.ederim canim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,darisi bizim basimiza ins.dua etmeyi unutma bize de..
Insallah olmayz bitanem yazaten bu gun kocisim geldi bu gunude degerlendirelim ne olur ne olmaz diye olmadgn surece denemeye devam dedi DEGERLENDIRDIM
Sanırım basbaya hamilesin canım benim cok sevindim yaa saglikla kucagina al insaAllah cok mutlu oldumSonucum 190 çıktı sanırım hamileyim
Neyse bu günlerde geçecek
Bebek oluncada zaten bir müddet pis olacak ev
Alışmak lazım
Bende cumartesi günü öğrendim korkulacak bir durum değil canım kafana takma bana da hamileliğe engel bir durum değil dedi senden de görüyoruz ki değil :) Bana sadece ilişki esnasında kalça altına yastık önerdi.Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?