2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam canlarim az mesaj yazan bir konu sahibiym ben ama yazilarini okuyorum ve begenilerle okudugmu bilin istiyorum iyi ki varsınız hepinizi takipteyim güzel haberler alip sevinip cogaltip uzulunce beraber azaltiyoruz pes etmiyoruz

çok kafanı o yöne yorma çünkü beyin vücudu nasıl düşünürsen öyle yönlendiriyor üzülmemen için söylüyorum yanlış anlama ben çok yaşadım çünkü herşeye hazır ol moralini hep yüksek tut inşallah güzel haberler verirsin canım

Bekleyip baktigim oldu ama senin gibi cizgi cikmamisti. Ama 8 gun önceden test yapmak da olumlu izlenim vermiyor malesef. Biraz daha bekle adet tarihin gelince yap olur mu ?
Tamam Can'ım cevap için tşkler bekleyip göreceğiz inşallah güzel pozitif sonuçlarım olur

Anneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim

canım seni ümitlendirmek istememiştir o yüzden adet olursan üzülme diye. ama çok güldüm okuyunca sağol anne Allah razı olsun sende olmasan moralim yerle bir olmayacak

Kızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
Benim bi arkadaşımda da aynı durum vardı, ilk duyduğunda çok evhamlanmıştı. Sonra doğuma yakın düzeldi, sorunsuz geçti doğumu, şimdi çok tatlı bi oğlu var

Insallah olmayz bitanem ya zaten bu gun kocisim geldi bu gunude degerlendirelim ne olur ne olmaz diye olmadgn surece denemeye devam dedi DEGERLENDIRDIM
Benim lekelenmem oldu az once canim ve adet sancim fena bastirdi bi kac saate sökülür kirmiziyi tam gorurum maalesef ben hasta oldum yani. Insallah sen olmazsin canim

canım seni ümitlendirmek istememiştir o yüzden adet olursan üzülme diye. ama çok güldüm okuyunca sağol anne Allah razı olsun sende olmasan moralim yerle bir olmayacak
Kesinlikle canım amacı boş yere ümitlendirmemek, halbuki farkında olmadan ben ona ümit veriyorum hiç düşünmeden hayalkırıklığına uğrar mı diye... O ilk ve tek torun şansını benimle yakalayacak hem de

benim gibi MERİONAL yumurta gelsitirici ignenin
ardından yumurta catlatma ignesi kullanan ve ayni zamanda bebek düşmemesi tutunmasi için PROGESTAN kullanan arkadaslar var mi......
belirtileriniz ne kizlar ????
yani siralama
MERIONAL - OVİTRELLE / PROGESTAN

Wcde bi kaç damla geldi sadece şu an bişey yok ama devamı gelecek .yerleşme kanaması kahve yada pembe okuyomuş benim resmen gırmızıydı şansım kalmadı :)

öyle düşünme kuzum olumsuz düşünmek yok bu ay olmazsa öbürki ay olur umudunu yitirme kuzum benim pozitif düşünüyoruz bence yogaya başlayalım rahatlayalım

Geçti canım. Hayırlısı bakalım. Ay ben iyice sulugöz oldum. Herşeye gözleri dolar mı insanın yaa

bu hamile kalmaya çalışma süreci insanı yıpratıyor canım o yüzden insan neye nasıl tepki vereceğini şaşırıyor üzülme sen komik film aç onu seyret moralin yerine gelsin yada komik videolar izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…