Kızlar merhaba sizi takip ediyordum ne zamandır. Haziranda bir kimyasalım. Eşimin de hafif düzey varikoseli var. Batım da 17 ekim. İki gündür sol kasığımda hafif ağrılar olup geçiyo. Az önce de tuvalette peçeteye çok az pembelik geldi. Umutlanıp hüsrana uğramakta istemiyorum. Ama çok heyecanlandım paylaşmak istedim
Kızlar yaa regl oldum şu an
Tamam Can'ım cevap için tşkler bekleyip göreceğiz inşallah güzel pozitif sonuçlarım olurBekleyip baktigim oldu ama senin gibi cizgi cikmamisti. Ama 8 gun önceden test yapmak da olumlu izlenim vermiyor malesef. Biraz daha bekle adet tarihin gelince yap olur mu ?
Anneme sabah dedim anne ben bi gün geciktim biliyo musun diye. E olur gecikme ara sıra canım, mevsimdendir dedi. Ama beyaz akıntım da var dedim. Benim de bazen olurdu adet öncesinde dedi. Sağol anne dedim
Benim bi arkadaşımda da aynı durum vardı, ilk duyduğunda çok evhamlanmıştı. Sonra doğuma yakın düzeldi, sorunsuz geçti doğumu, şimdi çok tatlı bi oğlu varKızlar bişey soracağım size benim rahmim ters dönükmüş neden olur ki bu...
Doğuma engel değilöiş bebek içinde sakıncalı değilmiş.
Nasıl düzelecek ki bu..
Bu arada ben kendime göre yorumladım. Cunku ben 26 gunde bir oluyorum. Senin adet dongun uzunsa hamile olabilirsin.Tamam Can'ım cevap için tşkler bekleyip göreceğiz inşallah güzel pozitif sonuçlarım olur
Benim lekelenmem oldu az once canim ve adet sancim fena bastirdi bi kac saate sökülür kirmiziyi tam gorurum maalesef ben hasta oldum yani. Insallah sen olmazsin canimInsallah olmayz bitanem yazaten bu gun kocisim geldi bu gunude degerlendirelim ne olur ne olmaz diye olmadgn surece denemeye devam dedi DEGERLENDIRDIM
33-34-35 günde bir oluyorum tatlım 7 gün var işte bugünle beraber reglimeBu arada ben kendime göre yorumladım. Cunku ben 26 gunde bir oluyorum. Senin adet dongun uzunsa hamile olabilirsin.
Kesinlikle canım amacı boş yere ümitlendirmemek, halbuki farkında olmadan ben ona ümit veriyorum hiç düşünmeden hayalkırıklığına uğrar mı diye... O ilk ve tek torun şansını benimle yakalayacak hem decanım seni ümitlendirmek istememiştir o yüzden adet olursan üzülme diye. ama çok güldüm okuyunca sağol anne Allah razı olsun sende olmasan moralim yerle bir olmayacak
kızlar benım 6 gun gecıkmem var lutfen dua edın hamıle olayım . ıdrar testı yaptım negatıf sonuc cıktı. kan yapacagım 2 gun sonra dua edın ınsaALLAH
Canım gebelik testini günün her saatinde yapabiliyor musunay canım inşallah hamişsindir bencede kan testi yap için rahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Wcde bi kaç damla geldi sadece şu an bişey yok ama devamı gelecek .yerleşme kanaması kahve yada pembe okuyomuş benim resmen gırmızıydı şansım kalmadı :)
Tebrikler sağlıkla kucağa alırsınız inşallahSonucum 190 çıktı sanırım hamileyim
Geçti canım. Hayırlısı bakalım. Ay ben iyice sulugöz oldum. Herşeye gözleri dolar mı insanın yaa
Kızlar gebelik testi ne zaman yapılıyor . günün her saatinde yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?