Hayvan videoları izliyorum ona bile ağlıyorum ne kadar tatlı diyebu hamile kalmaya çalışma süreci insanı yıpratıyor canım o yüzden insan neye nasıl tepki vereceğini şaşırıyor üzülme sen komik film aç onu seyret moralin yerine gelsin yada komik videolar izle
Devamı geldi kızlar artık resmen adetim öbür aya kaldm.brn ettim siz etmeyin
Hayvan videoları izliyorum ona bile ağlıyorum ne kadar tatlı diyekafa gidik benim
sanırım mııı???? H A M İ L E S İ NNNNNNNNNSonucum 190 çıktı sanırım hamileyim
Aslında heyecan var. Hamiş arkadasım var. Kesin hamilesin diyo. Diyorum karnım ağrıyor adet olcam , yok öyle oluyor zaten bende de oldu diyo. Ümitlendirdi ne yalan söyliyimdüşen insanları izle dicem de ay yazık nasıl düştü diye ağlarsın izleme vazgeçtimşaka bebişim moralimiz yüksek evrene pozitif enerji gönderiyoruz gülücükler saçıyoruz biz Pollyanna yız şuan tamam mı kolumuz kesilse olsun bir tane daha var diyoruz
Canım aldım test HCG yaptim ben anlamıyorum bunda bir şey var mi
Kızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
Canim sonunda yaptım bu da hcg testim şimdi yaptım. Ben anlamiyorumKızlar ayni belirti bende de var süt kesiği gibi bir akıntı var. Su sanki bildiğin . ben lavaboya gidiyorum adetim geldi diye ama yok henüz bisey
Az önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyortontis76 gozunaydin canim HAMİLESİN
Canım yaptım HCG testi. Bi sen de bakar mısınYarın yapicam inşallah adetimin bi kaç gün daha gecikmesini bekliyorum . gecikirse yarın idrar testi yapicam önce .
Canım HCG testi yaptım var mı ki acaba anlamıyorum benDaha kanla tescillenmedi ama eğer hamileysem bnm belirtim idrar rengim bi değişikti bi de göğüs ağrısı verdi başka hiç birşey yoktu cnm bende 10 12 14 16 18 ilişki oldu her ilişki den öncede eşime şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedirdim kendimde muz yedim o kadar
ayyy hamilesin iştee yaaaaaa gözünaydın :))))))))))))))))))))))))))))))))Kızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
canım HCG yaptım bi bakar mısın bi şey var miyok yarın kontrole gitcem o zaman sorcam doktora,sıkıntıları
Sana dedikKızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
ayyy hamilesin iştee yaaaaaa gözünaydın :))))))))))))))))))))))))))))))))Kızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
Canim sonunda yaptım bu da hcg testim şimdi yaptım. Ben anlamiyorum
Kuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedimayyy hamilesin iştee yaaaaaa gözünaydın :))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?