2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bu hamile kalmaya çalışma süreci insanı yıpratıyor canım o yüzden insan neye nasıl tepki vereceğini şaşırıyor üzülme sen komik film aç onu seyret moralin yerine gelsin yada komik videolar izle
Hayvan videoları izliyorum ona bile ağlıyorum ne kadar tatlı diye kafa gidik benim

Hayvan videoları izliyorum ona bile ağlıyorum ne kadar tatlı diye kafa gidik benim

düşen insanları izle dicem de ay yazık nasıl düştü diye ağlarsın izleme vazgeçtim şaka bebişim moralimiz yüksek evrene pozitif enerji gönderiyoruz gülücükler saçıyoruz biz Pollyanna yız şuan tamam mı kolumuz kesilse olsun bir tane daha var diyoruz

Aslında heyecan var. Hamiş arkadasım var. Kesin hamilesin diyo. Diyorum karnım ağrıyor adet olcam , yok öyle oluyor zaten bende de oldu diyo. Ümitlendirdi ne yalan söyliyim

Kızlar ayni belirti bende de var süt kesiği gibi bir akıntı var. Su sanki bildiğin . ben lavaboya gidiyorum adetim geldi diye ama yok henüz bisey
Canim sonunda yaptım bu da hcg testim şimdi yaptım. Ben anlamiyorum

Eklentiler

• IMG_20161013_160054.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım HCG testi yaptım var mı ki acaba anlamıyorum ben

Eklentiler

• IMG_20161013_160054.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…