Şimdi bi kan testi yaptır sonra o arkadaşına sonucu göster o anlarAz önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyor
Kızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim betten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?
Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dediŞimdi bi kan testi yaptır sonra o arkadaşına sonucu göster o anlar
çok sağ ol Allah razı olsun canım. ilk defa duydum dediğini ama iyi yapmışsın sonuçta yararı olur zararı olmayacak bir şey denemekten bir şey çıkmaz inşallah şifasını görürsün. Rabbim bir umutla bekleyen, evlat özlemiyle yanan, bir çare Ya Mevlam diyen herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.
Canım ben de şimdi HCG yaptım benimki de bugün adetimden iki gün geçti . sence bende var micanım inşallah hamişsindir ama 5 dk dan sonar çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar bekle adetin geçsin yada şüphen varsa kan testi yaptır için rahat olsun
Hamilsin iste valla bebis varCanım yaptım HCG testi. Bi sen de bakar mısın
Ya burda ne silik çizgilerde hamiş olduğunu öğrenen oldu başka marka al yap için rahat etmediyse. Tecrübeli arkadaşlar da yorum yapar zaten ama ben senin yerinde olsam kanı vermiş laborantın başında bekliyor olurdumNe bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi
Çok teşekkür ederim henüz daha çok yolun başındayım sabırsızlıkla muaynemi bekliorum
Az önce bi arkadaşa gösterdim yok dedi. İkinci çizginin tamamen kırmızı olması lazım dedi. Kan testi yaptırma hevesim bile kalmadiHamilsin iste valla bebis var
Canim gebelik olmazsa bu test gölge gibi bile cikmaz tabi test bozuk degilse. Kipkirmizi cikmasi icin bat in gecmesi daha dogrusu hcg degerinin epey yuksek olmasi gerek. Senin hcg degerin henuz dusuk oldugundan 2.cizgi silik. Ben hep laboquck marka test kullandim ve her silik cikisinda hamileydim.Az önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyor
Ben de laboquick kullandım. Ay hevesim kalmadı kuz umCanim gebelik olmazsa bu test gölge gibi bile cikmaz tabi test bozuk degilse. Kipkirmizi cikmasi icin bat in gecmesi daha dogrusu hcg degerinin epey yuksek olmasi gerek. Senin hcg degerin henuz dusuk oldugundan 2.cizgi silik. Ben hep laboquck marka test kullandim ve her silik cikisinda hamileydim.
yaa olur mu öyle şey senin kırmızı çizgin çok net silik falan değil kiKuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedim
Vallahi bilmiyorum Can'ım bekleyip tekrarlıcam testi ama eğer hamilelik olmasa çıkarmıki böyle 1 gün geçse bilecanım inşallah hamişsindir ama 5 dk dan sonar çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar bekle adetin geçsin yada şüphen varsa kan testi yaptır için rahat olsun
Valla çok test tecrübem yok ama biraz dişini sık ve kan testine başvur, en sağlam sonucu ordan alıcaksınAz önce bi arkadaşa gösterdim yok dedi. İkinci çizginin tamamen kırmızı olması lazım dedi. Kan testi yaptırma hevesim bile kalmadi
Canım bu kadar net belli olmaz bence sen kan testini yaptır kıpkırmızı çıkanını bu topikte gormedim ben zaten kıpkırmızı çıkması hamilelıvı aklından gecirmeyen birinin reglisini 10-12 gecince test yapması lazım ama bence sen hamilesin hemen kan ver koşAz önce bi arkadaşa gösterdim yok dedi. İkinci çizginin tamamen kırmızı olması lazım dedi. Kan testi yaptırma hevesim bile kalmadi
kızlarrr sizlere utanarakbişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı
Canım var evet görünüyor ama bugün ya da yarın tekrar yap at. Sonradan çıkmış ya onun için diyorum emin olalımKızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim betten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?
İlk 3 ay böyle oluyormuş bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakAy benimde hiç halim yok nolucak bilmiyorum
Kuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedim
Sanırım mıSonucum 190 çıktı sanırım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?