2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım inşallah hamişsindir ama 5 dk dan sonar çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar bekle adetin geçsin yada şüphen varsa kan testi yaptır için rahat olsun

amin canım Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah

canım inşallah hamişsindir ama 5 dk dan sonar çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar bekle adetin geçsin yada şüphen varsa kan testi yaptır için rahat olsun
Canım ben de şimdi HCG yaptım benimki de bugün adetimden iki gün geçti . sence bende var mi

Eklentiler

• IMG_20161013_160054.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi
Ya burda ne silik çizgilerde hamiş olduğunu öğrenen oldu başka marka al yap için rahat etmediyse. Tecrübeli arkadaşlar da yorum yapar zaten ama ben senin yerinde olsam kanı vermiş laborantın başında bekliyor olurdum

Az önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyor
Canim gebelik olmazsa bu test gölge gibi bile cikmaz tabi test bozuk degilse. Kipkirmizi cikmasi icin bat in gecmesi daha dogrusu hcg degerinin epey yuksek olmasi gerek. Senin hcg degerin henuz dusuk oldugundan 2.cizgi silik. Ben hep laboquck marka test kullandim ve her silik cikisinda hamileydim.

Ben de laboquick kullandım. Ay hevesim kalmadı kuz um

Vallahi bilmiyorum Can'ım bekleyip tekrarlıcam testi ama eğer hamilelik olmasa çıkarmıki böyle 1 gün geçse bile

Az önce bi arkadaşa gösterdim yok dedi. İkinci çizginin tamamen kırmızı olması lazım dedi. Kan testi yaptırma hevesim bile kalmadi
Canım bu kadar net belli olmaz bence sen kan testini yaptır kıpkırmızı çıkanını bu topikte gormedim ben zaten kıpkırmızı çıkması hamilelıvı aklından gecirmeyen birinin reglisini 10-12 gecince test yapması lazım ama bence sen hamilesin hemen kan ver koş

canım uatncak ne var hepimiz kadınız hepimiz bişeylerimizi paylaşıyoruz birbirimize yardımı olmaya çalışıyoruz lütfen utanma sağlığın utanması olmaz ben çok yaşadım o yüzden biliyorum mantar enfeksiyonu olmuşsun sen doktora görün istersen idrarda yanma ya da kaşıntı var mı peki?

Canım var evet görünüyor ama bugün ya da yarın tekrar yap at. Sonradan çıkmış ya onun için diyorum emin olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…