Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi
İkinci çizgi görünüyor bence ümitvar ol kan testyle taçlanır inşallah canımKızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
Mikrop lazım bünyeyearada pislik iyidir canım pisliğe de ihtiyacımız var boşver düşünme
Önerini dikkate alacağım canımBende cumartesi günü öğrendim korkulacak bir durum değil canım kafana takma bana da hamileliğe engel bir durum değil dedi senden de görüyoruz ki değil :) Bana sadece ilişki esnasında kalça altına yastık önerdi.
Maaşallah oğluşa o zamanBenim bi arkadaşımda da aynı durum vardı, ilk duyduğunda çok evhamlanmıştı. Sonra doğuma yakın düzeldi, sorunsuz geçti doğumu, şimdi çok tatlı bi oğlu var
Yapabilirsin canım ben herhangi bir saatte yapmıştımCanım gebelik testini günün her saatinde yapabiliyor musun
Ben sana demedim miKızlar bu da HCG testim şimdi yaptım .ben anlamıyorum bana cvp verir misiniz
kızllaaar beni duyun
bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testiCanim gebelik olmazsa bu test gölge gibi bile cikmaz tabi test bozuk degilse. Kipkirmizi cikmasi icin bat in gecmesi daha dogrusu hcg degerinin epey yuksek olmasi gerek. Senin hcg degerin henuz dusuk oldugundan 2.cizgi silik. Ben hep laboquck marka test kullandim ve her silik cikisinda hamileydim.
Ya arkadaşına benden selammmmmKuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedim
selamm canımmben ovulasyon testi yaptım bugün ilk defa ikinci çizgi gölge gibi belirdi, acaba zamanı geçti mi yoksa henüz gelmedi mi acaba
Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .Ben sana demedim mi
Bak hamilesin işte
Tebrikleeerrrrrrrr
Gamzecannn canim resmi attim sende atarsan daha iyi olur eslestirmis olurum :)
Canım bak madem bize inanmıyorsun ne diye sorup duruyorsun??bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi
hadi hayırlı haber gel inşallah :))))Kızlar kan vermeye gidiyorum çok heycanlandım şimdiden
Kızlar kan vermeye gidiyorum çok heycanlandım şimdiden
Bencede var icine sinmediyse testi tekrarla yine cikarsa kan testi yaptirirsinCanım ben de şimdi HCG yaptım benimki de bugün adetimden iki gün geçti . sence bende var mi
Kuzum daha fazla teslterini harcama bak git bi ozel hastane acile reglim gecikti kan verecektim de ucretini ogren kanı ver 2 saate çikar sonucu mail iste atsınlar sana evde bekle canım arkadaşımBu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
Cânim çok sıkıldı .hiçte bilem alakası yok testin açıklamasında bile ikinci çizgi silik de olsa sonuç pozitiftir diyor bakma sen ona burda kaç kişi silik çizgide hamileliğini öğrendi hatta idrarda negative olup kan testinde hamile olduğunu öğrenenler var olumsuz düşünme bekle derim ben daha zamanın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?