2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi

hiçte bilem alakası yok testin açıklamasında bile ikinci çizgi silik de olsa sonuç pozitiftir diyor bakma sen ona burda kaç kişi silik çizgide hamileliğini öğrendi hatta idrarda negative olup kan testinde hamile olduğunu öğrenenler var olumsuz düşünme bekle derim ben daha zamanın var

bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi

Eklentiler

• IMG_20161013_160054.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20161013_162822.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedim
Ya arkadaşına benden selammmmm
Kız delimisin benimkini görseydin millet ekrana düştü görebilmek için
Bal gibi de hamilesin hiçte öyle kıpkırmızı olmasına gerek yok
Koş kan ver

selamm canımm ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk defa ikinci çizgi gölge gibi belirdi, acaba zamanı geçti mi yoksa henüz gelmedi mi acaba

valla canım ben ovu testlerinde pozitifi gören insanlardan olmadığım için yorum yapamıyacağım bir türlü kırmızı göremedim ben daha çok yumurtlama belirtilerime bakıyorum ona gore değerlendiriyorum ama yeni başlamış ta olabilir

bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi
Canım bak madem bize inanmıyorsun ne diye sorup duruyorsun??
Vallahi kızacağım şimdi var diyoruz sana bak hamileyim beni kızdırma koş git kan ver bırak işi gücü neden vakit kaybediyorsun?
Ne bu umutsuzluk moral bozukluğu ? Seni inandırmak için kaç gündür çabalıyoruz

Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
Kuzum daha fazla teslterini harcama bak git bi ozel hastane acile reglim gecikti kan verecektim de ucretini ogren kanı ver 2 saate çikar sonucu mail iste atsınlar sana evde bekle canım arkadaşım

Cânim çok sıkıldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…