2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
Canım hcg muhtemelen 100-300 arası çıkacaktır. Benim de böyleydi yükselişi izlemek için 2 günde 1 yaptım test gittikçe kızardı. 500 olduğunda kıpkırmızı çıktı.
Normal yani böyle olması daha küçüktür. Rahme yeni düşmüş

Bu da aynı idrarla yaptığım hem HCG hem lh testim

Eklentiler

• IMG_20161013_162822.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35

şu an yok ama önceki ay kaşıntı da vardı bu ay yok

canım bal gibi hamilesin ya niye canını sıkıyorsun anlamadım biz bu kadar bile görmek için delirirken Allah aşkına git kan ver sonucunu paylaş bizimle hadi bekliyoruz
Bana direk hamile değilsin iyice kırmızı çıkmasi lazım dedi ben de bisey diyemedim

Eklentiler

• IMG_20161013_162822.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
tontis76 yemin ederim evine gelip kan alıp hastaneye kanı tahlile benim goturesim geldi dahada bisey dimem ben

valla haklısın canım tontis76 bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor sen hala komşum şöyle dedi böyle dedi diyorsun biz böyle sonuç görmek için ölüyoruz burda o öyle dedi bu böyle dedi diceğine kan testi yaptır canım hadi koş bekliyoruz komşuna kan testi de böyle dedi dersin

Canım var evet görünüyor ama bugün ya da yarın tekrar yap at. Sonradan çıkmış ya onun için diyorum emin olalım
Can'ım ya İnan içinmiş kıpır kıpır ne bileyim düşünüyorum olmasa asla çıkmaz bu idrar testinde öyle değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…