gayet hamilesin canım benceBu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
Canım hcg muhtemelen 100-300 arası çıkacaktır. Benim de böyleydi yükselişi izlemek için 2 günde 1 yaptım test gittikçe kızardı. 500 olduğunda kıpkırmızı çıktı.Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
Hadi hayırlısı mujdeli haberlerle gel inşallahKızlar kan vermeye gidiyorum çok heycanlandım şimdiden
Hadi hayirlisi inşallahKızlar kan vermeye gidiyorum çok heycanlandım şimdiden
Güzel haberlerle gelKızlar kan vermeye gidiyorum çok heycanlandım şimdiden
bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi
Bu da aynı idrarla yaptığım hem HCG hem lh testimCanım hcg muhtemelen 100-300 arası çıkacaktır. Benim de böyleydi yükselişi izlemek için 2 günde 1 yaptım test gittikçe kızardı. 500 olduğunda kıpkırmızı çıktı.
Normal yani böyle olması daha küçüktür. Rahme yeni düşmüş
canım uatncak ne var hepimiz kadınız hepimiz bişeylerimizi paylaşıyoruz birbirimize yardımı olmaya çalışıyoruz lütfen utanma sağlığın utanması olmazben çok yaşadım o yüzden biliyorum mantar enfeksiyonu olmuşsun sen doktora görün istersen idrarda yanma ya da kaşıntı var mı peki?
Canım baktım hepsine defakez bakmama hiç gerek yok.Bu da aynı idrarla yaptığım hem HCG hem lh testim
Bana direk hamile değilsin iyice kırmızı çıkmasi lazım dedi ben de bisey diyemedimcanım bal gibi hamilesin ya niye canını sıkıyorsun anlamadım biz bu kadar bile görmek için delirirken Allah aşkına git kan ver sonucunu paylaş bizimle hadi bekliyoruz
Canim bak benim ki bu
şu an yok ama önceki ay kaşıntı da vardı bu ay yok
Bana direk hamile değilsin iyice kırmızı çıkmasi lazım dedi ben de bisey diyemedim
Kuzum ben arkadaşa sordum az önce hamile değilsin ikinci cizgin tam kırmızı değil dedi. Açıkçası sevinemedim
tontis76 yemin ederim evine gelip kan alıp hastaneye kanı tahlile benim goturesim geldi dahada bisey dimem ben
Can'ım ya İnan içinmiş kıpır kıpır ne bileyim düşünüyorum olmasa asla çıkmaz bu idrar testinde öyle değilmi ?Canım var evet görünüyor ama bugün ya da yarın tekrar yap at. Sonradan çıkmış ya onun için diyorum emin olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?