2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Az önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyor

O çok biliyor. kabak gibi hamilesin. çok silik bile değil. bir bakışta farkettim ben. hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla devam etsin inşallah.

Yaw ne komsuymuş o tek laf etti biz burda kaç kisi sayfalarca dil doktuk yok tontis76
Princess91 çoook mutlu oldum allahım saglıklı sıhhatlı kucagini almayı nasip etsin canim
ayyyy yerim ben sizi kızlar allah hepinizden razı olsun . yarın yine evde test yapıcam sonra da kan vermeye gidicem

Kızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Benim bugün akıntım başladı ve onların ne demek istediğini anladımm. O kadar rahatsız edici derecede ıslaklık oldu ki rahat yürüyemedim bile. İnşallah bebişim vardır kızlar. Allah 33 ayın sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh

ay canım inşallah hamişsindir bencede kan testi yap için rahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşaallah canım ya bugün ebenin yanına gittim 5 gün geçtikten snra çıkmaz idrarda 10 gun geçmesi lazım 10 gün snra kan testi yapalım adet olmazsan dedi. Umutlandim. İnsaAllah olur dua edin kardeşlerim Rabb'im gönlümüze Gore versin.

aminnnnn inşallah canım benim benim de akıntım öyle işte

İnşallah caim beniim

Amin inşallah yüzünü güldürür canım

heyy çook heyecanlandım ama bakkkk
Rabbim hadi inşallah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…