tamam kızlar yarın yine yapıcam atıcam sizlereCan'ım ya İnan içinmiş kıpır kıpır ne bileyim düşünüyorum olmasa asla çıkmaz bu idrar testinde öyle değilmi ?
Az önce bi arkadaşa gosterdim aynı apartmanda değilsin dedi. Ben anlamadım. Tam kırmızı olması lazım diyor
kuzum valla sizler de olmasanız insan dışarıdakilerin szöüne direk inanacakKız hamilessinnnn işteee kim dediyse cahil onu takma
amin inşallah canım benim yarın yine yapıp atıcam hepinize testimi sonra da kan vermeye gidicemO çok biliyor. kabak gibi hamilesin. çok silik bile değil. bir bakışta farkettim ben. hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla devam etsin inşallah.
Benim de sonucum böyle silikti 3 kere yaptım hep aynısı çıktı bir arkadaşım hamilesin dedi ve buradaki arkadaşlar şimdi kan verdim bakalım ne çıkacakBak bnm idrar testim Beta hcg çıktı 190
ayyyy yerim ben sizi kızlar allah hepinizden razı olsun . yarın yine evde test yapıcam sonra da kan vermeye gidicemYaw ne komsuymuş o tek laf etti biz burda kaç kisi sayfalarca dil doktuk yoktontis76
Princess91 çoook mutlu oldum allahım saglıklı sıhhatlı kucagini almayı nasip etsin canim
kuzum valla sizler de olmasanız insan dışarıdakilerin szöüne direk inanacak
tebrikler canımmm, hepimiz burda senin adına sevindik bi sen sevinemedin, boşver komşuyu önce bi sevin :)kuzum valla sizler de olmasanız insan dışarıdakilerin szöüne direk inanacak
tebrikler canımmm, hepimiz burda senin adına sevindik bi sen sevinemedin, boşver komşuyu önce bi sevin :)[/ çok sağolun canlarımiçimi ferahlattınız
Melo sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyoz ne zaman çıkcak canımBenim de sonucum böyle silikti 3 kere yaptım hep aynısı çıktı bir arkadaşım hamilesin dedi ve buradaki arkadaşlar şimdi kan verdim bakalım ne çıkacak
tamam kuzu at ben bakayım biKız dur unuttum ben ayyy ne salağım ya eve geçince hemen atayım sana benim ki böyle değil ama yinede atayım bak eve gider gitmez çekip atarjm senide etiketlerin tamam
Sakın idrar testi atma bize. Biz kan bekliyoruz.tamam kızlar yarın yine yapıcam atıcam sizlere
İnşaallah canım ya bugün ebenin yanına gittim 5 gün geçtikten snra çıkmaz idrarda 10 gun geçmesi lazım 10 gün snra kan testi yapalım adet olmazsan dedi. Umutlandim. İnsaAllah olur dua edin kardeşlerim Rabb'im gönlümüze Gore versin.ay canım inşallah hamişsindir bencede kan testi yap için rahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
aminnnnn inşallah canım benim benim de akıntım öyle işteKızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Benim bugün akıntım başladı ve onların ne demek istediğini anladımm. O kadar rahatsız edici derecede ıslaklık oldu ki rahat yürüyemedim bile. İnşallah bebişim vardır kızlar. Allah 33 ayın sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
kan testinde heme çıkıyor mu kızlarrrrSakın idrar testi atma bize. Biz kan bekliyoruz.
İnşallah caim beniimKızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Benim bugün akıntım başladı ve onların ne demek istediğini anladımm. O kadar rahatsız edici derecede ıslaklık oldu ki rahat yürüyemedim bile. İnşallah bebişim vardır kızlar. Allah 33 ayın sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
Amin inşallah yüzünü güldürür canımKızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Kızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?