- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Ozel hastaneye acile git reglim gecikti kan vermek istiyorum yanlız sonucu bugun almam gerek 2 saate verirler orda bekleyemem dersen sonucu mail atma sistemleri varsa mail iste evde bekle canımkan testinde heme çıkıyor mu kızlarrrr
Ayyy canım senin de hamileliğin hayırlı olsun :) Beni de sevindirdin Allah razı olsun. Sağ olaminnnnn inşallah canım benim benim de akıntım öyle işte
Ah canım inşallah yaaheyy çook heyecanlandım ama bakkkk
Rabbim hadi inşallah ya.
Ohooo hem inanmıyosun hem soruyosun . Kaç kisi soyluyor hala canm skıldı diyosun ne gerek var ? Kan verince zaten tam sonucun cikacak sevinmen gerek yani su an . bizim kizlar seni ikna icin rahatlatmak icin elinden geleni yapiyo bak bi kisinin lafina harcamissin canim sakin ol birazCânim çok sıkıldı .
Teşekkür ederim canım. Allah büyük :)Amin inşallah yüzünü güldürür canım
yok kızlar sizler de olmasanız insanın bütün hevesini kırıyorlarOhooo hem inanmıyosun hem soruyosun . Kaç kisi soyluyor hala canm skıldı diyosun ne gerek var ? Kan verince zaten tam sonucun cikacak sevinmen gerek yani su an . bizim kizlar seni ikna icin rahatlatmak icin elinden geleni yapiyo bak bi kisinin lafina harcamissin canim sakin ol biraz
Kiz hala evde test yapicam diyor yaaa. Sen fazlalik testlerini bize ver canimayyyy yerim ben sizi kızlar allah hepinizden razı olsun . yarın yine evde test yapıcam sonra da kan vermeye gidicem
Çarşamba günü test yapacağım canım. Hamile kaldıysam şu an tam rahme inme zamanları. İnşallah onun belirtisidir :)bata kaç var bat a?
ayyyy
aman kızlar siz bana lazımsınız. rabbim hepimize güzellikler naip etsin inşallah
Adete 2 hafta varsa yum. Belirtiside olabilir canim iyi degerlendir .bu ay ilk defa oluyorsa gec yumurtlamista olabilirsin.gun asiri iliskiye devam et senKızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Benim bugün akıntım başladı ve onların ne demek istediğini anladımm. O kadar rahatsız edici derecede ıslaklık oldu ki rahat yürüyemedim bile. İnşallah bebişim vardır kızlar. Allah 33 ayın sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
Çarşamba günü test yapacağım canım. Hamile kaldıysam şu an tam rahme inme zamanları. İnşallah onun belirtisidir :)
Idrar testin dogruysa eger cikar elbettekan testinde heme çıkıyor mu kızlarrrr
İdarda çıkıyorsa kanda hayli hayli çıkarkan testinde heme çıkıyor mu kızlarrrr
7 de çıkacakMelo sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyoz ne zaman çıkcak canım
Ayy canım benim sağ ol. Allah hepimize nasip etsin :) Sabah kalınca mı ölçülüyor canım?yemin ediyorum içim pır pır etti ya
Allah ım inşallah inşallah inşallah.
sabah erkenden ateşini ölç bir de bakalım.
niye gülüon kız valla tecrübesiz olunca böyle oluyor :)İdarda çıkıyorsa kanda hayli hayli çıkar
Geri sayım başladı az kaldı 1 sa 43 dk7 de çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?