2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar adet duzensizliginde ovu testine nasil baslayayim sizce degisiyor benim her ay cunku
Canım reglinin ilk gununden 10 gun say 10. Gun başla sabah bi tane aksam bitane olmak uzere yap ustlerine tarih ve saat yaz taki tam kırmıziyı yakalayıncaya kadar bence tabi bu benim dusunsem sen bilirsin yinede

Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .

Burdaki herkes sana gebelik var diyor sen 1 kişinin sözüyle hemen tepetaklak oluyorsun kardeşim
Komşun doktor falan mı anlamadım
o zaman ona inan burdakilere değil

Kızlar yaa normalde adetime 1 hafta kalınca benim sancım başlar ara ara artar ama şuan 5 gün var ve rahatım tabi arada kasık ağrısı göbek deliğinin etrafında sızı falan oluyo midem ara ara bulanıyo ama çok hafif ve bi şişkinlik hissediyorum kafam karıştı

Geçen ay da bekliyorduk müjdeli haberi kısmet olmadı bu ayla karşılaştırınca arada biraz fark var gibi ama geçen ay da çok belirti oldu o yüzden çok kafam karıştı umutlanmak istemiyorum sonra büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum ( kısmet diyelim bekleyelim bakalım

Burdaki herkes sana gebelik var diyor sen 1 kişinin sözüyle hemen tepetaklak oluyorsun kardeşim
Komşun doktor falan mı anlamadım
o zaman ona inan burdakilere değil
niye kızıyorsun anlamıyorum. kaç gündür ben kızlarla yazışıyorum. Beni neden azarlama gereksinimi duyuyorsun. Ben sorduğum kişinin de 3 çocuğu var ve direk sorunca öyle deyince insanın sinirleri bozuluyor.bir de sen germe lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…