kızlar yaptırıcam yarın test yapar yapmaz haber edicem burdan sizlere. işin garibi dün sözleşme imzaladım öğretmen olarak çalışmak için :)Idrar testin dogruysa eger cikar elbette
Canım hayıt otu tohumunu denedin mi? İyi gelen çok arkadaşım varKizlar adet duzensizliginde ovu testine nasil baslayayim sizce degisiyor benim her ay cunku
onu kim ve nasıl kullanılıyorCanım hayıt otu tohumunu denedin mi? İyi gelen çok arkadaşım var
Ayy canım benim sağ ol. Allah hepimize nasip etsin :) Sabah kalınca mı ölçülüyor canım?
Canım reglinin ilk gununden 10 gun say 10. Gun başla sabah bi tane aksam bitane olmak uzere yap ustlerine tarih ve saat yaz taki tam kırmıziyı yakalayıncaya kadar bence tabi bu benim dusunsem sen bilirsin yinedeKizlar adet duzensizliginde ovu testine nasil baslayayim sizce degisiyor benim her ay cunku
Bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi . kafam karıştı valla. Bana hamile değilsin deyince komşum direk . canım sıkıldı .
İlk 3 ay böyle oluyormuş bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
Hayırlısı olsun canım gördün mü kırmızıyı
Adet düzensizliği olanlar yani hormon bozukluğu. Bir kupaya kaynar suya bir tatlı kaşığı atıp ılıyınca içiyorsun. Sabah akşam. tadı ada çayı gibionu kim ve nasıl kullanılıyor
Âmin canım hepimiz içinHayırlısı olsun canım gördün mü kırmızıyı
Dur o zaman dah umit kesmek icin erken kahverengi leke dedin kırmıziyı gorene kadar hep umit vardırÂmin canım hepimiz için
Yok kırmızı değil henüz, yani ped koymalık bi durum başlamadı ama arasıra kahverengi bi lekelenmeyle başlar benim adet dönemim
niye kızıyorsun anlamıyorum. kaç gündür ben kızlarla yazışıyorum. Beni neden azarlama gereksinimi duyuyorsun. Ben sorduğum kişinin de 3 çocuğu var ve direk sorunca öyle deyince insanın sinirleri bozuluyor.bir de sen germe lütfenBurdaki herkes sana gebelik var diyor sen 1 kişinin sözüyle hemen tepetaklak oluyorsun kardeşim
Komşun doktor falan mı anlamadım
o zaman ona inan burdakilere değil
gel gidelim beraber ihtiyacım da var melek diliyorum. sürekli seninle yazışıyorum burdatontis76 yemin ederim evine gelip kan alıp hastaneye kanı tahlile benim goturesim geldi dahada bisey dimem ben
kovarsalar giderim ne yapayımtontis76 burdakiler seni kovalamadan önce kandaki değeri söyle bir an önce ve bi daha komşundan bahsetme bence
Keske aynı yerlerde olsak valla koşarak gelirdim canım nerde yasiyorsun canımgel gidelim beraber ihtiyacım da var melek diliyorum. sürekli seninle yazışıyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?