giresunda kuzum.Keske aynı yerlerde olsak valla koşarak gelirdim canım nerde yasiyorsun canım
Bende antalyadayım ama biz yurekten bagliyiz ki ve sen yanlız degilsin kocaman topik var burda ihtiyacın oldugunda yanındayız canımgiresunda kuzum.
giresunda kuzum.
bulancakta canımanaaa annemin memleketi kızz.
neresindesin?
çok sağolun kızlar. burda güzel bir ortam var gerçekten. eşim sizleri kıskanır oldu :)Bende antalyadayım ama biz yurekten bagliyiz ki ve sen yanlız degilsin kocaman topik var burda ihtiyacın oldugunda yanındayız canım
bulancakta canım
Gebelik var mı pekiKızlar 61.16 çıktı sonuç
Ay kıyamam, bu vaziyette seni kim kovsunkovarsalar giderim ne yapayım
Yok kız basımdan aşağı kaynar sular döküldü öyle deyince o komşumAy kıyamam, bu vaziyette seni kim kovsun
Ama test konusunda şansını zorlama rica ediciim
Yok kız basımdan aşağı kaynar sular döküldü öyle deyince o komşum
Yaw ne komsuymuş o tek laf etti biz burda kaç kisi sayfalarca dil doktuk yoktontis76
Princess91 çoook mutlu oldum allahım saglıklı sıhhatlı kucagini almayı nasip etsin canim
Kızlar 61.16 çıktı sonuç
Hala komşum diyosun yaaYok kız basımdan aşağı kaynar sular döküldü öyle deyince o komşum
Estağfurullah canim ya unutabilirsin tabiki ne olucak sanki eve gidince atarsin deme kendine oyle seyler kizarim bakKız dur unuttum ben ayyy ne salağım ya eve geçince hemen atayım sana benim ki böyle değil ama yinede atayım bak eve gider gitmez çekip atarjm senide etiketlerin tamam
Gel beraber dövmeye gidelim kuzumHala komşum diyosun yaabi de sana kızanlara çemkirme hakları var yani
Ben şu komşuyu merak ettim yalnız Allah için
Gözünaydın canım Allah devamını getirsin inşallahKızlar 61.16 çıktı sonuç
Yuppiii super çoook sevimdim insallah sağlıkla kucaklasırsınız canım allahım yar ve yardımcınız olsunKızlar 61.16 çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?