2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

süpersin canım tabiki adet olmadığı sürece çalışmalar devam üzülmek moral bozmak yok inancımız tam ve evrene ve vücudumuza pozitif enerji gönderiyoruz umudumuzu kesmiyoruz canlarımmmm
Allah ol der olur olmazsada vardr bunda bi hayir dicem.
Bu gun annemle gorustm durumu anlattim ve anladimki birtek kendimi degil cevremdekileride uzuyorum annem oyle bi konustuki icim gitti o yuzdn artk kendimede cevremede sizlerede olumsuz gelmicem tmm adet olursam uzulcem ama olsun nasip dicem iyi ki varsiniz

Selam canlarim az mesaj yazan bir konu sahibiym ben ama yazilarini okuyorum ve begenilerle okudugmu bilin istiyorum iyi ki varsınız hepinizi takipteyim güzel haberler alip sevinip cogaltip uzulunce beraber azaltiyoruz pes etmiyoruz
Evet iyiki acmissin cnm burasi hrpimize cok iyi geliyo burda hepimiz kendimize kardes bulduk umutlarin tukenmedigini gosteren insanlar var burda cnm

Niyetim kızmak değil kardeşim yanlış anlama
Ben sadece 1 kişinin lafı yüzünden bu kadar üzülmenin yersiz olduğunu söylemek istedim
Burdada çok gebe var ve hepsi sana aynı şeyi söylemesine rağmen bu kadar hüzünlenmene gerek yok hepimiz senin iyiliğin için söylüyoruz neticede senin tatmin olman lazım
O bayanın 3 çocuğu olabilir ama o silik çıkan 2.çizginin gebelikten olduğu testin açıklama kısmında bile yazıyor
Belliki komşun orayı hiç okumamış
Burda onlarca kişinin de silik çıkıyor
Herkes aynı şeyi söylüyor
neyse istediğine inanabilirsin
hakkını helal et.

İnşallah bu sefer zamanı gelmiştir ve olur cnm kaç senelik evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…