Samsin çok güzel bir yer. Atakuma gittik biz de. Sahili çok güzel.annem göreleli canım.
ben de samsunluyum. 55
Ben kimseyi dövmem valla, sadece gözlem amaçlı gelicem komşuyuGel beraber dövmeye gidelim kuzum
Benimki de gelir yakındır
Hayırlı olsun canım nereye atandın ?kızlar yaptırıcam yarın test yapar yapmaz haber edicem burdan sizlere. işin garibi dün sözleşme imzaladım öğretmen olarak çalışmak için :)
Benimki de valla. Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan ı izleyelim beraber ama telefonu bırak diyorçok sağolun kızlar. burda güzel bir ortam var gerçekten. eşim sizleri kıskanır oldu :)
rehber öğretmen olarak başlıcam allah izin verirseHayırlı olsun canım nereye atandın ?
ben resmen bağımlısı oldum buranın. benimki başladı küsmeye. neyse ki sütlaç yapınca aramız düzeldi barıştı benle :)Benimki de valla. Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan ı izleyelim beraber ama telefonu bırak diyor
Yaaa uzuldm cnm bnmde kasiklarima sanci giriyo cikiyo ama bisey yokBenim lekelenmem oldu az once canim ve adet sancim fena bastirdi bi kac saate sökülür kirmiziyi tam gorurum maalesef ben hasta oldum yani. Insallah sen olmazsin canim
Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla inşallahKızlar 61.16 çıktı sonuç
Allah ol der olur olmazsada vardr bunda bi hayir dicem.süpersin canım tabiki adet olmadığı sürece çalışmalar devam üzülmek moral bozmak yok inancımız tam ve evrene ve vücudumuza pozitif enerji gönderiyoruz umudumuzu kesmiyoruz canlarımmmm
Evet iyiki acmissin cnm burasi hrpimize cok iyi geliyo burda hepimiz kendimize kardes bulduk umutlarin tukenmedigini gosteren insanlar var burda cnmSelam canlarim az mesaj yazan bir konu sahibiym ben ama yazilarini okuyorum ve begenilerle okudugmu bilin istiyorum iyi ki varsınız hepinizi takipteyim güzel haberler alip sevinip cogaltip uzulunce beraber azaltiyoruz pes etmiyoruz
niye kızıyorsun anlamıyorum. kaç gündür ben kızlarla yazışıyorum. Beni neden azarlama gereksinimi duyuyorsun. Ben sorduğum kişinin de 3 çocuğu var ve direk sorunca öyle deyince insanın sinirleri bozuluyor.bir de sen germe lütfen
İnşallah bu sefer zamanı gelmiştir ve olur cnm kaç senelik evlisinÇok geçmiş olsun canım bizimki açıklayamıyor hiç bir sebebi yok yani ama olmuyor bir türlü benimde ilk aşılamam tutmadı baya bi ara verdik 10 ay kadar normal yolla olmasını denedik yine olmuyor 2. Aşılama bu ay kısmetse
2 buçuk yıllık evliyim canım inşallah bu sefer isteyen herkesin gönlüne göre olurİnşallah bu sefer zamanı gelmiştir ve olur cnm kaç senelik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?