- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Duydum da hic denemedim camm bi arastirim onuCanım hayıt otu tohumunu denedin mi? İyi gelen çok arkadaşım var
Kızlar yaa normalde adetime 1 hafta kalınca benim sancım başlar ara ara artar ama şuan 5 gün var ve rahatım tabi arada kasık ağrısı göbek deliğinin etrafında sızı falan oluyo midem ara ara bulanıyo ama çok hafif ve bi şişkinlik hissediyorum kafam karıştı
Kızlar yaa normalde adetime 1 hafta kalınca benim sancım başlar ara ara artar ama şuan 5 gün var ve rahatım tabi arada kasık ağrısı göbek deliğinin etrafında sızı falan oluyo midem ara ara bulanıyo ama çok hafif ve bi şişkinlik hissediyorum kafam karıştı
evet haklısınız kızlar.. çok teşekkür ederim ilginiz içinNe komsuymus be 50 tane k.k hatununa bedel.
Biz hepimiz o tek :))
Hic sikma canini bak keyfine sen canim. Test fotosu atma artik. Baskada idrar testi ovu testi yapmaaa.
Yarin kalk git kan ver gel. Oldu bitti bu kadar basit.
Bu kadar stres bebeginede zararli.
tontis76
Ben kimseyi dövmem valla, sadece gözlem amaçlı gelicem komşuyunasıl bi şeye benziyo, bizim gibi insan mı yoksa daha mı yüce bi varlık ki bilgisine bu kadar itimat ediliyo? çok ilginç gerçekten
Napalim kismet degilmis canimYaaa uzuldm cnm bnmde kasiklarima sanci giriyo cikiyo ama bisey yok
Tamam kuzum kaçırmam insallahCanım reglinin ilk gununden 10 gun say 10. Gun başla sabah bi tane aksam bitane olmak uzere yap ustlerine tarih ve saat yaz taki tam kırmıziyı yakalayıncaya kadar bence tabi bu benim dusunsem sen bilirsin yinede
Yarın yumurta takibine başlamak için doktora gideceğim kızlar dua bekliyorum
Gebelik var mı peki
Benimde 4 gun var bendede normalde kasik agrisinin coktan baslamasi gerekirdi sac diplerim falan acirdi adet oncesi.ama onlar hic yok.sadece kasgmda sadece bi noktaya batma oluyor.buyuk bi alan agrimiyor oncekiler gibi...ama benim heray boyle deisik bi beliirtim oluyor ama sonu foss...bakalim bu ay da yine oyle mi olacak
Benimkide küsüyor :) birde bana gecen bi uye terbiyesiz msj yazdi onuda gordu orda erkektemi var diyor :) erkek uyeler atiliyor diyorum ama anlamiyor :)ben resmen bağımlısı oldum buranın. benimki başladı küsmeye. neyse ki sütlaç yapınca aramız düzeldi barıştı benle :)
Cnm her zaman herseyin hayirlisini dile. Benimde annem olmayip uzuldugumu biliyor ve bana gecen gun birsey anlatti. Annem konakta bi kadinla tanismis kizi varmis bu kisininde.16 yasinda kizi gidip baskalarinda kaliyormus madde kullaniyormus annesini dovuyormus bir suru seyler yani. Kadin demis anneme ya ben ona zarar vericem ya o bana cnma tak etti demis. Annemde o yuzden kizim hayirlisini iste herseyin diyorAllah ol der olur olmazsada vardr bunda bi hayir dicem.
Bu gun annemle gorustm durumu anlattim ve anladimki birtek kendimi degil cevremdekileride uzuyorum annem oyle bi konustuki icim gitti o yuzdn artk kendimede cevremede sizlerede olumsuz gelmicem tmm adet olursam uzulcem ama olsun nasip dicem iyi ki varsiniz
Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi
Cnm her zaman herseyin hayirlisini dile. Benimde annem olmayip uzuldugumu biliyor ve bana gecen gun birsey anlatti. Annem konakta bi kadinla tanismis kizi varmis bu kisininde.16 yasinda kizi gidip baskalarinda kaliyormus madde kullaniyormus annesini dovuyormus bir suru seyler yani. Kadin demis anneme ya ben ona zarar vericem ya o bana cnma tak etti demis. Annemde o yuzden kizim hayirlisini iste herseyin diyor
Haktan hayırlısı olsun canım yaa ben de o yüzden korkuyorum ümitlenemiyorum çünkü test yapmıştım silik çıktı ikinci ertesi gün hasta oldum yani çok ağladımBenimde 4 gun var bendede normalde kasik agrisinin coktan baslamasi gerekirdi sac diplerim falan acirdi adet oncesi.ama onlar hic yok.sadece kasgmda sadece bi noktaya batma oluyor.buyuk bi alan agrimiyor oncekiler gibi...ama benim heray boyle deisik bi beliirtim oluyor ama sonu foss...bakalim bu ay da yine oyle mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?