2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde 4 gun var bendede normalde kasik agrisinin coktan baslamasi gerekirdi sac diplerim falan acirdi adet oncesi.ama onlar hic yok.sadece kasgmda sadece bi noktaya batma oluyor.buyuk bi alan agrimiyor oncekiler gibi...ama benim heray boyle deisik bi beliirtim oluyor ama sonu foss...bakalim bu ay da yine oyle mi olacak

evet haklısınız kızlar.. çok teşekkür ederim ilginiz için

Canım reglinin ilk gununden 10 gun say 10. Gun başla sabah bi tane aksam bitane olmak uzere yap ustlerine tarih ve saat yaz taki tam kırmıziyı yakalayıncaya kadar bence tabi bu benim dusunsem sen bilirsin yinede
Tamam kuzum kaçırmam insallah

Yarın yumurta takibine başlamak için doktora gideceğim kızlar dua bekliyorum

Ben gittim bu ay

Kızdı geri gönderdi beni

Ertesi güne tekrar randevum vardı geleyim dedim hayir dedii:)

Çok kafana takmissin rahatla biraz psikolojik infertilite diye bi şey var sen osun dedi hahaha:)

13. Gün gitti solda 17mm yumurta varmış ne zaman çatlar dedim cevap verMedi günlerden çarşambaydi perşembe ve cumartesi degerlendirdik:)

olcak olcak Allahın ıznıyle ınsallah bu ay guzel olacak

ben resmen bağımlısı oldum buranın. benimki başladı küsmeye. neyse ki sütlaç yapınca aramız düzeldi barıştı benle :)
Benimkide küsüyor :) birde bana gecen bi uye terbiyesiz msj yazdi onuda gordu orda erkektemi var diyor :) erkek uyeler atiliyor diyorum ama anlamiyor :)

Cnm her zaman herseyin hayirlisini dile. Benimde annem olmayip uzuldugumu biliyor ve bana gecen gun birsey anlatti. Annem konakta bi kadinla tanismis kizi varmis bu kisininde.16 yasinda kizi gidip baskalarinda kaliyormus madde kullaniyormus annesini dovuyormus bir suru seyler yani. Kadin demis anneme ya ben ona zarar vericem ya o bana cnma tak etti demis. Annemde o yuzden kizim hayirlisini iste herseyin diyor

Ne bileyim valla bütün şevkim kırıldı. Pat diye değilsin dedi. İkinci kırmızı çok koyu olması lazım dedi

Bunu diyen kadin 3 çocuk doğurMuş bi de Yaaaaaaaaaaaaaaa

Gebelik düşünen ve hayatında 1 kere bile gebelik testi yapan kişi bunun böyle olmadığını bilir

Ne tuhaf insanlar var

Ben anneme hiç bahsetmiyorum hatta yavaş yavaş düşünüyoruz ama daha kesin degil belki erteleriz kararsısiz diye biliyor :)

Direk hamile kalınca söyleyeceğim insallahhhhhh hatta hemen değil 10. Haftadan sonra falan inşallah dayanabilirsem:)

Haktan hayırlısı olsun canım yaa ben de o yüzden korkuyorum ümitlenemiyorum çünkü test yapmıştım silik çıktı ikinci ertesi gün hasta oldum yani çok ağladım

Benim ilk çocuğum da normal olmadı. Yani normal derken çatlama sorunu var. Aylardır olmuyor bu doktorum da 5yıllık o dedi tekrar öyle gerekecek sanırım diye o yüzdem çağırdı inşallah unutmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…