- 9 Ekim 2016
- 23
- 62
- 3
- 32
Benim de kayınvalidem hala korunuyoruz sanıyo söylemiyorum çünkü bilse her gün soracak yani bunaltacakBen anneme hiç bahsetmiyorum hatta yavaş yavaş düşünüyoruz ama daha kesin degil belki erteleriz kararsısiz diye biliyor :)
Direk hamile kalınca söyleyeceğim insallahhhhhh hatta hemen değil 10. Haftadan sonra falan inşallah dayanabilirsem:)
Ben gittim bu ay
Kızdı geri gönderdi beni
Ertesi güne tekrar randevum vardı geleyim dedim hayir dedii:)
Çok kafana takmissin rahatla biraz psikolojik infertilite diye bi şey var sen osun dedi hahaha:)
13. Gün gitti solda 17mm yumurta varmış ne zaman çatlar dedim cevap verMedi günlerden çarşambaydi perşembe ve cumartesi degerlendirdik:)
Benim de kayınvalidem hala korunuyoruz sanıyo söylemiyorum çünkü bilse her gün soracak yani bunaltacak
Yeni
Benim ilk çocuğum da normal olmadı. Yani normal derken çatlama sorunu var. Aylardır olmuyor bu doktorum da 5yıllık o dedi tekrar öyle gerekecek sanırım diye o yüzdem çağırdı inşallah unutmamıştır
Kizlar hamisleri tebrik ederimallah isteyen herkese nasip etsin. Benimde bat 10 ekimdi 3 gun gecti pazartesiyi bekliyorum test icin taabi gelmezse
valla eşim de sinir oluyor :)Benimkide küsüyor :) birde bana gecen bi uye terbiyesiz msj yazdi onuda gordu orda erkektemi var diyor :) erkek uyeler atiliyor diyorum ama anlamiyor :)
aynen ama kızlar içimi rahatlattıBunu diyen kadin 3 çocuk doğurMuş bi de Yaaaaaaaaaaaaaaa
Gebelik düşünen ve hayatında 1 kere bile gebelik testi yapan kişi bunun böyle olmadığını bilir
Ne tuhaf insanlar var
aynen ama kızlar içimi rahatlattı
İyi bari :)
Tekrardan gözün aydın
Darısı bize inşallah :)
bu ay senin ayın yesacım umutluyum
benm hiç belirtim yok.ne adete dair ne de hamilelige.sadece goguslerim de hafif sizi oluyor ama bu zaten normal bisey.swnin varmi canim?@gel umudum 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
@Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
Frida1kahlo 17 Ekim
@Masalll92 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar belrtiniz varmi
Cnm her zaman herseyin hayirlisini dile. Benimde annem olmayip uzuldugumu biliyor ve bana gecen gun birsey anlatti. Annem konakta bi kadinla tanismis kizi varmis bu kisininde.16 yasinda kizi gidip baskalarinda kaliyormus madde kullaniyormus annesini dovuyormus bir suru seyler yani. Kadin demis anneme ya ben ona zarar vericem ya o bana cnma tak etti demis. Annemde o yuzden kizim hayirlisini iste herseyin diyor
Yaaaaaaaaaaaaaaa inşallah inşallah
Eşim de bu ay çok kaptırdı çok üzülmese bari olmazsa:'(
olur olurr
senin bat ne zamandı?
Soylemem:)
Bat soylememe totemi yaptim:)
benm hiç belirtim yok.ne adete dair ne de hamilelige.sadece goguslerim de hafif sizi oluyor ama bu zaten normal bisey.swnin varmi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?