2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaslar.ya 12 gundur falan folik asit iciyorum.acaba korunmayi biraksakmi diye dusunuyorum.en az 6 hafta kullanmak gerekiomus folik asiti ama sabredemiyorum bide vucutta depolanmayan biseyse niye korunmayi birakmadan once icmeye baslioruz ona da anlam veremedim

Canım bebek zaten ha deyince olacak bir şey değil. Ben folikasite başladığım gün korunmayı da bıraktım. Hamileliğin süresince zaten kullanacaksın. Ayrıca normal olan doktorların önerdiği hamile olduğunu öğrendiğin tarihten itibaren kullanıyor olman dolayısı ile erken falan değil.

Birde tsh 3.18 ile hamile kalmak sikintimi acaba.doktor hersey normal dedi ama bi doktora dahami gitsem die dusunuorum.1 ile 2 arasi olmali falan yaziyo internette.yada cokmu ayrintiya

Aynen boyle dusunuyorum aslinda bende..

Bn ilk defa ruyamda kan yaptrdgimi gormustum hmn kostm kana tabiki negatif sma nedense o ruyanin etkisindeym hala sanki

Bencede garip... sırf o yüzden diyosan boşuna bekleme bence
Zaten illa hamilelikten önce uzun süre kullanmak şart değilki
her hamile kalan önceden kullanmıyoki... hamileliğin ilk 3 ayında da veriyolar zaten
Ben onu 5-6 aydır kullanıyorum faydası olsa ben görürdüm zaten
ha ama kullanmaya devam et tabi
korunmayı bırakarakda kullanabilirsin
Benim şuan ablam hamile ve hamilelikten önce hiç folik asit kullanmadı doktor ilk 3 ay verdi zaten kullanıp bıraktı sonra

Canlar ya öyle boşum ki ne istedigmi bile bilmiyorum bir diyorum bebegm gelse hamile kalsam bir diyorum ayri eve cikmadn olmasin falan beynim yandı iyice
Hep o kv nin yuzunden bisey diyimmi kan tshlili yapinca aglarken en cokta aklima kv ye nedicm o sevinecek diye uzuldum ama kv soruyo esimede esim yapmadk test demis gunu gecti diyince kaynanam yaaa demis hic gecmezdi erken gelirdi ya oda bunu biliyo oyle yirttik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…