bu ay senin ayın yesacım umutluyum
-Yaaaaaaaaaaaaaaa inşallah inşallah
Eşim de bu ay çok kaptırdı çok üzülmese bari olmazsa:'(
-
Nedense bende bu ay cook yoğun duygular hissediyorum yesacima umut dolu.
Ama ben yokum@Weravurus
@korelim
@baby baby
@Ceylin elif
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@beyazyalan
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
yesa
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
Canlar batlarınızı öğrenebilir miyim yazayım listeye
Bat ver ekliyim seni de canımAma ben yokum
Canim yapma ama hamilesin iste Allahin izniyle. Kan testi verde bi icin rahatlasin.Ben de laboquick kullandım. Ay hevesim kalmadı kuz um
Canım bebek zaten ha deyince olacak bir şey değil. Ben folikasite başladığım gün korunmayı da bıraktım. Hamileliğin süresince zaten kullanacaksın. Ayrıca normal olan doktorların önerdiği hamile olduğunu öğrendiğin tarihten itibaren kullanıyor olman dolayısı ile erken falan değil.Merhaba arkadaslar.ya 12 gundur falan folik asit iciyorum.acaba korunmayi biraksakmi diye dusunuyorum.en az 6 hafta kullanmak gerekiomus folik asiti ama sabredemiyorum bide vucutta depolanmayan biseyse niye korunmayi birakmadan once icmeye baslioruz ona da anlam veremedim
Super canim keyfini sür hamileliginin❤ maasallah☉bu da şimdi yaptığım hem HCG hem lh testi
22 eylül canımBat ver ekliyim seni de canım
Aynen boyle dusunuyorum aslinda bende..Canım bebek zaten ha deyince olacak bir şey değil. Ben folikasite başladığım gün korunmayı da bıraktım. Hamileliğin süresince zaten kullanacaksın. Ayrıca normal olan doktorların önerdiği hamile olduğunu öğrendiğin tarihten itibaren kullanıyor olman dolayısı ile erken falan değil.
Idrar testimi cnmKızlar ben test yaptm negatif çıktı 4gun gecikmiştir adet olmazsan yine tekrarlarim
Tsh ne demekBirde tsh 3.18 ile hamile kalmak sikintimi acaba.doktor hersey normal dedi ama bi doktora dahami gitsem die dusunuorum.1 ile 2 arasi olmali falan yaziyo internette.yada cokmu ayrintiya
Bn ilk defa ruyamda kan yaptrdgimi gormustum hmn kostm kana tabiki negatif sma nedense o ruyanin etkisindeym hala sankiBen dün test yaptım negatif çıktı,her belirti vardı maşallah meğer hepsi psikolojikmiş , çok tuhaf,oysa hiç kafaya takmadığımı sanıyordum. Gece rüyamda da test yapıyordum. Sanırım düşünmeye biraz ara vermeliyim.
Merhaba arkadaslar.ya 12 gundur falan folik asit iciyorum.acaba korunmayi biraksakmi diye dusunuyorum.en az 6 hafta kullanmak gerekiomus folik asiti ama sabredemiyorum bide vucutta depolanmayan biseyse niye korunmayi birakmadan once icmeye baslioruz ona da anlam veremedim
Kan testi yaptirmistim hamile kalmadan once bazi hormon testleri yaptiklarini duyup.tsh tiroit hormonu gibi bisey. Herkes yapmio bunu bende dr dan zorla istedim yapmasini.dusundukce cok ayrinti gibi geliyo.ama araştırdıkca insan takiliyo bunlara.en iyisi cok kurcalamamak galiba :)Tsh ne demek
Canim olsun bence ugrasin olur sana eglence olur belki gebelik surecinde ayri eve gecersin cekirdek aile olursunuzCanlar ya öyle boşum ki ne istedigmi bile bilmiyorum bir diyorum bebegm gelse hamile kalsam bir diyorum ayri eve cikmadn olmasin falan beynim yandı iyice
Hep o kv nin yuzunden bisey diyimmi kan tshlili yapinca aglarken en cokta aklima kv ye nedicm o sevinecek diye uzuldum ama kv soruyo esimede esim yapmadk test demis gunu gecti diyince kaynanam yaaa demis hic gecmezdi erken gelirdi ya oda bunu biliyo oyle yirttikCanlar ya öyle boşum ki ne istedigmi bile bilmiyorum bir diyorum bebegm gelse hamile kalsam bir diyorum ayri eve cikmadn olmasin falan beynim yandı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?