- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Canım sabah akşam bir kupa kaynar suya bir tatlı kaşığı atılıyor. Ilıyınca içiliyor. Tadı ada çayı gibi. Bitki çayı süzgeciyle yaptım ben de birkaç kez. Bir buçuk yıl sonunda bu çayla hamile kaldı bir arkadaşım. Ama herkese etkisi farklı tabii. İnşallah sana da yararDuydum da hic denemedim camm bi arastirim onu
Aynen kurcalamamak en iyisi psikolojik olarak olduruyoruz diğer türlü :)Kan testi yaptirmistim hamile kalmadan once bazi hormon testleri yaptiklarini duyup.tsh tiroit hormonu gibi bisey. Herkes yapmio bunu bende dr dan zorla istedim yapmasini.dusundukce cok ayrinti gibi geliyo.ama araştırdıkca insan takiliyo bunlara.en iyisi cok kurcalamamak galiba :)
29 ekimAma ben yokum
Maalesef pembe oldu kirmizi.çok kafanı o yöne yorma çünkü beyin vücudu nasıl düşünürsen öyle yönlendiriyor üzülmemen için söylüyorum yanlış anlama ben çok yaşadım çünkü herşeye hazır ol moralini hep yüksek tut inşallah güzel haberler verirsin canım
Canım ama 22 Eylül gecti ekimmi yazicaktn yanlismi oldu22 eylül canım
benim icime ayri eve cikinca hamile kalicakmsm gibi doğuyor canım olmadi 10 aydir vardir bir hikmeti vardir Rabbimin bir bildiği diyorumCanim olsun bence ugrasin olur sana eglence olur belki gebelik surecinde ayri eve gecersin cekirdek aile olursunuz
bilmemesi en iyisi aslinda canim söyleme adet zamanlarini benimki hemen günüm gecince seviniyordu sonra adet olunca yinemi yok ifadesi yapıyordu iyice moralim bozuluyordu ayni evn icinde saklanmiyor ama ayri evde saklayabilirsnHep o kv nin yuzunden bisey diyimmi kan tshlili yapinca aglarken en cokta aklima kv ye nedicm o sevinecek diye uzuldum ama kv soruyo esimede esim yapmadk test demis gunu gecti diyince kaynanam yaaa demis hic gecmezdi erken gelirdi ya oda bunu biliyo oyle yirttik
Canm bnm durumu biliysn hala olmadim bn dun beta negatif cikyi hic olcak gibi deglm arada sol kasiga sanci girip cikiyo 1 hafta sonra tekrarlicm testiNasılsnz kızlar.bat arkadaşlarm sizde durumlar nasıl inşallah kırmızıları görmezsiniz canlarNisaberatim cgdmkrks manzana_verde ..
Yok bnmki cok sadirdi gunum gecmesine laf sokamadi ya oooohhhCanım ama 22 Eylül gecti ekimmi yazicaktn yanlismi oldu
benim icime ayri eve cikinca hamile kalicakmsm gibi doğuyor canım olmadi 10 aydir vardir bir hikmeti vardir Rabbimin bir bildiği diyorum
bilmemesi en iyisi aslinda canim söyleme adet zamanlarini benimki hemen günüm gecince seviniyordu sonra adet olunca yinemi yok ifadesi yapıyordu iyice moralim bozuluyordu ayni evn icinde saklanmiyor ama ayri evde saklayabilirsn
Allahtn umit kesilmez ya oyle bekliymNasılsnz kızlar.bat arkadaşlarm sizde durumlar nasıl inşallah kırmızıları görmezsiniz canlarNisaberatim cgdmkrks manzana_verde ..
Kuzum inşallah hamişsindir yaaCanm bnm durumu biliysn hala olmadim bn dun beta negatif cikyi hic olcak gibi deglm arada sol kasiga sanci girip cikiyo 1 hafta sonra tekrarlicm testi
Pek umitli degilim aslinda supheye dusmektense 1 hafta gecsin net ciksin dedim :))Vayyyyy test yapmadın mi:)
Ben 3 kala erken gebelik testi inşallah
Ya da 6 kala:)
Amin cnm benmde iki yılı geçti Rabbm dualrmzi kabl etsin inşallah2 buçuk yıllık evliyim canım inşallah bu sefer isteyen herkesin gönlüne göre olur
Keske insallah %5 ihtimali var dedi doktr insallah o %5 ihtimal ugrar bna dualarinizi esirgemeyin bnde hepinize edyrmKuzum inşallah hamişsindir yaa
Bende merak ettm bunu baktm atisma falan mi olmus diye mesajlarina ama yoktu öyle birsey anlamadım nedeniniDontsay neden yine hesabı kapandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?