2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Duydum da hic denemedim camm bi arastirim onu
Canım sabah akşam bir kupa kaynar suya bir tatlı kaşığı atılıyor. Ilıyınca içiliyor. Tadı ada çayı gibi. Bitki çayı süzgeciyle yaptım ben de birkaç kez. Bir buçuk yıl sonunda bu çayla hamile kaldı bir arkadaşım. Ama herkese etkisi farklı tabii. İnşallah sana da yarar

Aynen kurcalamamak en iyisi psikolojik olarak olduruyoruz diğer türlü :)

Kizlar dün adet olmadim beta hcg testi sonucu 1.2 cikti. Doktorum gebelik yok ama bekleyelim dedi. Henuz adet olmadim. bekliyorum.vucut adet olmak istiyor gibi.cok sistim..hayirlisi artik.

22 eylül canım
Canım ama 22 Eylül gecti ekimmi yazicaktn yanlismi oldu

Canim olsun bence ugrasin olur sana eglence olur belki gebelik surecinde ayri eve gecersin cekirdek aile olursunuz
benim icime ayri eve cikinca hamile kalicakmsm gibi doğuyor canım olmadi 10 aydir vardir bir hikmeti vardir Rabbimin bir bildiği diyorum

bilmemesi en iyisi aslinda canim söyleme adet zamanlarini benimki hemen günüm gecince seviniyordu sonra adet olunca yinemi yok ifadesi yapıyordu iyice moralim bozuluyordu ayni evn icinde saklanmiyor ama ayri evde saklayabilirsn

Yok bnmki cok sadirdi gunum gecmesine laf sokamadi ya oooohhh

Canlar benim kasımda 1 sene olucak yani 1 senedir hamile kalamiyorum prolaktinim yüksek çıktı daha gidemedim doktora izindeymis sanırım yumurtaliklarimdada sorun yok demisti 5agustosta gittigmde baska napabilirm esim test yaptirmadi ve istemiyor kesin bu konuda net yani onda bir sorun var mi yok mu bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…