2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kaç çıktı canım benim de yüksekti ben bir ilaç kullandım sonra dustu sanırım hamile kaldim sonra da

Aminnn inşallah canım Rabbim gülsün yüZümüZe teşhis edilmiş bi rahatsızlık var mı peki olmama sebebi neydi sizin
Bende bekarligimdan beri cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda sürekli ağrılardan doktordaydm evlenince 1 sene bekleyelim dedi doktr olmayınca ya tüp bebek yada amelyt dedi cnku boyutları 5.5 ve 6 cm di olmayınca direk tüp bebek yaptırdım olmadı malesf bide enfeksiyon kapım bi hafta hastanede yattim fln sonra amelyt olmaya karar verdim doktrm yumurtalk rezervm iyi oldugnu söyleyince amlyt oldm şuan bi sorun yok dedi doktr 6 ay beklicez doğal yolla olmasini eğer olmazsa tekrr tedavi görcem cnm 3 ay geçti zatn bu ayda ümidim yok

Ümidini yitirme canım çok geçmiş olsun gerçekten yaşadıkların hiç kolay değil senin sorunun belli çözümü belli çok şükür bak hiçbirşey kalmamış şimdi ne güzel daha vaktin bar umudunu yitirme benimki ise açıklanamıyor görünürde hiçbirşey yok testler normal filmler temiz eşimde sorun yok ama olmuyor maalesef benim 1 aşılamam var negatif sonuçlanan şimdi bu ay olmazsa 2. Aşılamayı olucam Allah'ın izniyle inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden kalırım tekrar o stresi yaşamak o iğneleri vurunmak istemiyorum hormonlarım alt üst oluyor ama ne yapalım herşeyin var bir zamanı Rabbim ol derse olucak

Canim bizde 2 yila yakindir deniyoruz. Ilk benim ben butun tahlillerimi yaptirdim. Sonra takip yapildi catlamada sıkıntı vardi. Klomen ve igne tedavisi oldum 1 ay. 10 tane yumurtam olustu doktorum 3uz yada 4uz olabilir dedi. O ay doktor bile cok umitliydi. Fakat olmadi. Telefonda bana doktor ismi verdi urolog. Esimle gittik. Meger esimde cift tarafli varikosel varmis. Ameliyat oldu. Ameliyattan 3 ay sonra korunmayi biraktik. Bence esini ikna et. Cunku varikosel belirti vermiyor kisirlik dışında. Bi test versin ki eger bisey yoksa en azindan doktorun sana yogunlasir.

Ayni bende korkumdan artik testte yapamiyorum.o stresi kaldramiyorum..ya uyandigimda ilk aklima gelen sey bu..ben mi cok kaptryorum bilmiyorum ama namaza kalktigimda bile sabahin körúnde uyanir uyanmaz cocuk meselesini dusunmeye basliyorum
Haktan hayırlısı olsun canım yaa ben de o yüzden korkuyorum ümitlenemiyorum çünkü test yapmıştım silik çıktı ikinci ertesi gün hasta oldum yani çok ağladım

O olsa da olur olmasa da dusuncesinde canım ikna etmeyi denerim ama zor gibi inat baya

28.58 çıktı canım bana da ilac verir büyük ihtimal
Canim senin cok yuksek deilki korkma tedavi verse bile cok kisa surede normal degerlere iner.sen hatta bitkisel kür yap prolaktini dusurmek icin.yum.gununr kadar daha normale iner bile.cok daha yuksekleriyle hamile kalanlar biliyorum ben

Canim senin cok yuksek deilki korkma tedavi verse bile cok kisa surede normal degerlere iner.sen hatta bitkisel kür yap prolaktini dusurmek icin.yum.gununr kadar daha normale iner bile.cok daha yuksekleriyle hamile kalanlar biliyorum ben
Kür arastiriym o zaman Sağol canim icimi rahatlattin

Biraz korkut istersen cunku varikosel varsa Zaman gectikce sayiyi azaltiyor. Belki korkarsa test verir :))
Iyi fikir canım yaninda arastirip okuyup aklina sokablirm denemekte fayda var

Ayni bende korkumdan artik testte yapamiyorum.o stresi kaldramiyorum..ya uyandigimda ilk aklima gelen sey bu..ben mi cok kaptryorum bilmiyorum ama namaza kalktigimda bile sabahin körúnde uyanir uyanmaz cocuk meselesini dusunmeye basliyorum
Canım bence adetiniz en az 3 gün geçmeden test yapmayın çünkü insan üzülüyor gerçekten herşeyin vakti vardır. Elbet Rabbim bizlerden haberdardır kardeşim. Gönlünü ferah tutmaya calis. Rabbim Bebek bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…