2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

lazkizu Canım sende soylemistn testere disli aslan pençesini ama o zaman dikkate almamistm bilmiyordum hormon testi yaptirmamistm sen ne için kullandin ictn yani ve bas agrisi icinde birseyler demiştin ama hatirlayamadim

Insallah kuzum bi deniyim bakim

Babies16 Canim baktm simdi Ibrahim Saraçoğlu nun varmis testere dişli aslan pencesi düşürüyormus yarın alayim en iyisi hemn basliym
Aa evet duymustum onu duzenliyor diye bencede basla hemen hayirlisiyla canim.hem o adet te duzenliyor sanirim.kardesim o amacla iciyordu faydasi olmustu

Amin canim insallahhh

bende artık kafaya takmıyorum ama sonra kendimi belirti ararken buluyorum.ama bu ay hiç bir belirti yok.gerxi ben alıştım kirmizilari gormeye.o yüzden pek umitlenmiyorum.

Canlar ya öyle boşum ki ne istedigmi bile bilmiyorum bir diyorum bebegm gelse hamile kalsam bir diyorum ayri eve cikmadn olmasin falan beynim yandı iyice
herseyin hayırlısı canım.bence onların güzel yanlarını görmeye çalış belki bu seni biraz rahatlatr.birlikte yaşamak kolay değil ama onların rızası Allahın rızası unutma :) bebisin de ins hemencecik gelir

ıyide bu tek taraflı bir süreç degilki.benim esimde başta direndi gitmemek için ama sonra sorun onda cikti.bosuna cirpinmisim o kadar Dr larda.ikna yolunu bulmalisin.bi odada kendi başına yaptığını soyle.kimse olmuyor.kaba bırakıp cikior.o kadar.

Demin dedim canım ya sende varikosel falan benzeri şeyler varsa arastiralim bakalim falan diye bırak varsa var dedi inat ya gıcık
Tatlım bizim de hiç bir sorun yok ama 8 aydır uğraşıyoruz. Eşim hemen 3.ayda test yaptırdı. Problem çıkmayınca bana kesin sende bir şey var yoksa neden olmasın dedi. Ki doktor herşey yolunda olmasına rağmen. Hsg çektirene kadar hep imalı sözler söyledi. Geçen ay da olmayınca hsg çektirdim. Doktor çok şükür tertemiz tüplerin açık dedi ve eşimin söylediği tek şey Rabbim ne zaman ol derse olacak sanki ben başından beri başka birşey söylüyormuşum gibi. Velhasıl sana naçizane tavsiyem kendinle ilgili tetkik ne yaptırabiliyorsan yaptır ki kimse sana kabahat bulmaya canını sıkmaya çalışmasın. Eşin zaten mecbur kalacak yaptırmaya

Canlar günaydın ben normal de düzenli adet gören biri degilim evet heray görürüm ama bazen uzar bazen erken gelir.yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğunu biliyorum ve ben normal de o kanıya göre dün olmalıydım ama olmadım.ve dünü baz alarak da 5 gün öncesinde erken testi yaptım ve çıkmadı.hamile olabilirmiyim sorusuna gelince hiç bi belirtim yok akıntı felan arada bi gelio bazen bişeyler ama takip etmiyorum geleni gideni.midem bulanıyor ama benim adet öncesinde bazen olan bişey di zaten . Eeee herşeyi biliyorum o zaman niye paylaştım bunu bende bilmiyorum Bi haftadır ilk kez giriyorum galiba ya yazmayı özlemişim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…