2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen sana katiliyorum canim.bende hsg cektirdim.cok sukur tupler acik.allah ne zaman ol derse o zaman olacak canim.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneligi..

Gunaydin kizlar dun yum kontrolum vardi yum 14mm olmus su an catlayacak gibi durmuyor pazartesi sabah gel yum tekrar bakalim dedi. Bugun 13.gunum ginasiri devam ediyoruz.
2 3 gune catlar canim insallah
rabbim yardimciniz olsun.bebisler gobuslere dolsun

canım günaydın öncelikle.ben hayıt suyu içmeni tavsiye ederim.değeri yüksek olan hormonları normal değerlere çekiyor,rahmi temizliyor ve yumurtalıklara çok faydası var.

Valla yumurtalamadan 14 gün sonra adet bence hiç tutmadi

Hep 17 gün sonra oldum 1 kerede 18 gün sonra oldum

2 3 gune catlar canim insallah
rabbim yardimciniz olsun.bebisler gobuslere dolsun
Amin canimmm dr sagdaki yum buyuk solda kucuk folikullerin var dedi. Sanirim 1 yumurtam var.

2 aydir arisutu kullaniyorum canim esimede keciboynuzu tozu keciboynuzu ozu isirgan otu cayi zeytinyaginda bekletilmis incir haftada 3 öğün nohut yemegi hic aksatmadan yediriyorum.

Kızlar sizinle de paylasmak istedim.

Asagidaki bilgiye gore; ovulasyon testinde iki cizgiyi de ayni koyulukta gordugumuz gun sansimizin en yuksek oldugu gun. Cunku ovulasyon testi yumurtlamadan 1 gun oncesini gosteriyo. O halde iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gun mutlaka iliski olmali. Hatta mumkunse birde diger gun olmali.

Son düzenleme:
Ben içinde bulunduğum durumu çok sevdim kızlar stres yok oldu mu olacak mı bi doktora gitmenin bu kadar iyi geleceğini bil.ezdim ilk başta aklıma çok taktım ama şimdi biliyorum ki çocugum olmayacak degil sadece engel teskil eden bir durumum var zor olacak tedavi gerekli bu yüzden strese girmeyip sizlerle ilgilenmek daha kolay oluyo belirti aramıyorum kırmızi gorunce kahrolmayacağım bu ay her şey kader kısmet hepinize kucak dolusu sevgiler
Tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Kızlar size birşey sormak istiyorum benim bat 3 ekimde bitti 6sında yumurta akı gibi akıntım geldi üç gün bu akıntıdan sonra mı akıntı gelirken mi yurmurluyoruz çünkü suan akıntım yok

Eger ayda iki kere yumurlama yasamıyosan gosterir ama ayda iki kerede yumurtlama yasayabilirsin
Regline 2 gun kala ovu testi hala kırmıziysa hamilelik yuksek ihtimal vardır ama kesin değildir canım
canımmm sağol cevabın için, sanırım benim yumurtlama dönemim çoktan geçti, ovulasyon testim negatif adetime 15 gün var

canımmm sağol cevabın için, sanırım benim yumurtlama dönemim çoktan geçti, ovulasyon testim negatif adetime 15 gün var
Daha çok erken biseylerin belli olması icin daha iliskilerinin ustunden bile fazla zaman geçmemistir ne çok umitli ol nede umitsiz karamsarlıkla vucudunu etkileme canım savretmek zor biliyorum ama sabrın sonu selamete çıkar imsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…