aynen sana katiliyorum canim.bende hsg cektirdim.cok sukur tupler acik.allah ne zaman ol derse o zaman olacak canim.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneligi..Tatlım bizim de hiç bir sorun yok ama 8 aydır uğraşıyoruz. Eşim hemen 3.ayda test yaptırdı. Problem çıkmayınca bana kesin sende bir şey var yoksa neden olmasın dedi. Ki doktor herşey yolunda olmasına rağmen. Hsg çektirene kadar hep imalı sözler söyledi. Geçen ay da olmayınca hsg çektirdim. Doktor çok şükür tertemiz tüplerin açık dedi ve eşimin söylediği tek şey Rabbim ne zaman ol derse olacak sanki ben başından beri başka birşey söylüyormuşum gibi. Velhasıl sana naçizane tavsiyem kendinle ilgili tetkik ne yaptırabiliyorsan yaptır ki kimse sana kabahat bulmaya canını sıkmaya çalışmasın. Eşin zaten mecbur kalacak yaptırmaya
Günaydın canım aynı durumdayım benimde bi sürü belirtim var ama yok aslında !!!Yaa aslinda 2yildir istediğim icin benim belirtilerim artik hep yalanci geliyor. Her ay belirti oluyor ama sonuc hüsran ... O yüzden belirtim yok diyebilirim senin belirtin var mi
2 3 gune catlar canim insallahGunaydin kizlar dun yum kontrolum vardi yum 14mm olmus su an catlayacak gibi durmuyor pazartesi sabah gel yum tekrar bakalim dedi. Bugun 13.gunum ginasiri devam ediyoruz.
canım günaydın öncelikle.ben hayıt suyu içmeni tavsiye ederim.değeri yüksek olan hormonları normal değerlere çekiyor,rahmi temizliyor ve yumurtalıklara çok faydası var.Canlar benim kasımda 1 sene olucak yani 1 senedir hamile kalamiyorum prolaktinim yüksek çıktı daha gidemedim doktora izindeymis sanırım yumurtaliklarimdada sorun yok demisti 5agustosta gittigmde baska napabilirm esim test yaptirmadi ve istemiyor kesin bu konuda net yani onda bir sorun var mi yok mu bilemiyoruz
Canlar günaydın ben normal de düzenli adet gören biri degilim evet heray görürüm ama bazen uzar bazen erken gelir.yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğunu biliyorum ve ben normal de o kanıya göre dün olmalıydım ama olmadım.ve dünü baz alarak da 5 gün öncesinde erken testi yaptım ve çıkmadı.hamile olabilirmiyim sorusuna gelince hiç bi belirtim yok akıntı felan arada bi gelio bazen bişeyler ama takip etmiyorum geleni gideni.midem bulanıyor ama benim adet öncesinde bazen olan bişey di zaten . Eeee herşeyi biliyorum o zaman niye paylaştım bunu bende bilmiyorumBi haftadır ilk kez giriyorum galiba ya yazmayı özlemişim ondan
Amin canimmm dr sagdaki yum buyuk solda kucuk folikullerin var dedi. Sanirim 1 yumurtam var.2 3 gune catlar canim insallah
rabbim yardimciniz olsun.bebisler gobuslere dolsun
Valla yumurtalamadan 14 gün sonra adet bence hiç tutmadi
Hep 17 gün sonra oldum 1 kerede 18 gün sonra oldum
Eger ayda iki kere yumurlama yasamıyosan gosterir ama ayda iki kerede yumurtlama yasayabilirsinGünaydın kıızlaar,
ovulasyon testi erken gebeliği gösterir mi?
canımmm sağol cevabın için, sanırım benim yumurtlama dönemim çoktan geçti, ovulasyon testim negatif adetime 15 gün varEger ayda iki kere yumurlama yasamıyosan gosterir ama ayda iki kerede yumurtlama yasayabilirsin
Regline 2 gun kala ovu testi hala kırmıziysa hamilelik yuksek ihtimal vardır ama kesin değildir canım
Daha çok erken biseylerin belli olması icin daha iliskilerinin ustunden bile fazla zaman geçmemistir ne çok umitli ol nede umitsiz karamsarlıkla vucudunu etkileme canım savretmek zor biliyorum ama sabrın sonu selamete çıkar imsallah canımcanımmm sağol cevabın için, sanırım benim yumurtlama dönemim çoktan geçti, ovulasyon testim negatif adetime 15 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?