- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
sağoll canımmm:) ben doktora adetimin 7. günü gittiğimde yumurtam 22 mm olmuştu bile şimdiye kadar çatlamıştır diye düşünüyorum. 22mm kaç günde çatlar bilgin var mıDaha çok erken biseylerin belli olması icin daha iliskilerinin ustunden bile fazla zaman geçmemistir ne çok umitli ol nede umitsiz karamsarlıkla vucudunu etkileme canım savretmek zor biliyorum ama sabrın sonu selamete çıkar imsallah canım
Eger oyle birsey yasadıysan çok erken yumurtlamıssın yada iliski yasamiş ondan sonra gordugun akıntı olmasın bu nerdeyse birbirine benzer bu kadar hızlı yumurtlamak biraz zor gibi ama tabi sen daha iyi bilirsin vucudunu canımKızlar size birşey sormak istiyorum benim bat 3 ekimde bitti 6sında yumurta akı gibi akıntım geldi üç gün bu akıntıdan sonra mı akıntı gelirken mi yurmurluyoruz çünkü suan akıntım yok
Catlama suresiyle ilgili net bilgim yok ama şoyle soyleyim olgunlasmıs yumurta 2-4 gün arasinda çatlar seninkide baya olgunlasmıs bence yanı kiste dönusmezse kısa surede çatlarsağoll canımmm:) ben doktora adetimin 7. günü gittiğimde yumurtam 22 mm olmuştu bile şimdiye kadar çatlamıştır diye düşünüyorum. 22mm kaç günde çatlar bilgin var mı
Benim geçen ayda adetim bitti 3 4 gün sonra sünen akıntım oldu yani akıntı olurken mi yurtluyorum yoksa yumurtlama başlıyor mu demek canım benim kafam karıştı bu konuda birazEger oyle birsey yasadıysan çok erken yumurtlamıssın yada iliski yasamiş ondan sonra gordugun akıntı olmasın bu nerdeyse birbirine benzer bu kadar hızlı yumurtlamak biraz zor gibi ama tabi sen daha iyi bilirsin vucudunu canım
Üzme kendini canım bazen çok anlayıssız oluyolar herkesin hamile olması senin hamile olmanı gerektirmez ne guzel tanıdigın adına sevindim rabbim çektiklerini gormuş ve mutlu etmiş ayrıca kv kırmadan soyleyebilcegin teksey ben hayırlı evlat istiyorum rabbimde hayırlısini verecek ben vefsız vurdumduymaz ne halt yedigi belli olmayan beni seni doven bi evlat istemiyorum o yuzden ben hayirlısinı istiyorum sende hayırlı torun iste de bence kv canım ayrıca hic bir sey senin gozunden dokulen inciler kadar değerli değil lütfe yapma sirkelen güclü bi kadınsın ben hissediyorumKızlar bi tanıdığım 2 kere tüpbebek yaptırdı tutmadı ve şimdi kendiliğinden hamile. 8 yıl sonra.
Şuanda çevremdekiler hamile ve kv başladı bile doktora git bilmem ne demeye . Sanki ben gitmiyorum. Bütün gece ağladım. Çocukluğumdan beri kendimi savunamam. Keşke her istediğimi yüzlerine karşı söylebilsem.
Akıntı yumurtlama baslangıci benim bildigim ama yanıltmak istememBenim geçen ayda adetim bitti 3 4 gün sonra sünen akıntım oldu yani akıntı olurken mi yurtluyorum yoksa yumurtlama başlıyor mu demek canım benim kafam karıştı bu konuda biraz
Hadi insallah secinç gözyaşlarına sahit olup halay çekelim birlikte canımBat'a geri sayım başladı. 10'dan düştük artık :)
Ya Allah Bismillah
anlıyorum canımm, be 2-3 gündür sürekli regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor acaba kiste mi dönüştüCatlama suresiyle ilgili net bilgim yok ama şoyle soyleyim olgunlasmıs yumurta 2-4 gün arasinda çatlar seninkide baya olgunlasmıs bence yanı kiste dönusmezse kısa surede çatlar
Kızlar size birşey sormak istiyorum benim bat 3 ekimde bitti 6sında yumurta akı gibi akıntım geldi üç gün bu akıntıdan sonra mı akıntı gelirken mi yurmurluyoruz çünkü suan akıntım yok
Bunu ultrason muanesi olmadan bilemeyiz canım reglin yakınmı karın agrim derken kasıklarınmı ağrıyoranlıyorum canımm, be 2-3 gündür sürekli regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor acaba kiste mi dönüştü(( ama ilk defa bu şekilde karnım ağrıyor
Canım asıl sormak istediğim buydu aslında3 ekim adet bitti 6 ekim akıntı başladı telefondaki uygulamada yumurtlama başlangıcna kadar devam etti 3 gün oyle akıntım geldi ve 4. günü biraz daha geldi o gece ilişki oldu sonra kesildi ve biz 8-11-12-13 değerlendirdik. Yani doktorum bana adetinden başla on gün say dedi onuncu gün başlayabilirsiniz dedi. Hatta gün aşırı derler ama ben hergün oneriyorum sansınız daha çok olur gençsiniz demişti hatta yumurtlama başladığında yaşınız genç oldugu için on gün siz deneyebilirsiniz dedi bizde suan üst üste yaptık sonra adete üç kalaya kadar da gün aşırı yapacagızCanım ben bu ay ovu testi ile takip ediyorum, bahsettiğin akıntı bende de gelince testi yapayım koyu çıkar herhalde dedim ama tam tersi silik çıktı, bir sonraki gün yaptığım test kopkoyu çıktı. Resimleri atayım bakarsın. Yani benim değerlendirdiğim koyu çıkan günün gecesi. Yani testlerin açıklamasına göre hesaplarsam akıntıyı gördüğüm günden 2 gün sonra gibi yumurta çatlamış oluyor. Sende ona göre değerlendirebilirsin. Eki Görüntüle 1897548 Eki Görüntüle 1897549 Eki Görüntüle 1897550
Bu arada 7ekim (akıntıyı gördüğüm gün) reglimin 10.günüydü. Ve burda çok kişide okudum reglinden hemen sonra yumurtlayıp hamile kalan. Bence sende de öyle olabilir. Mutlaka değerlendir derim. Allahım gönlüne göre versin inşallah
evet canımm kasıklarım ağrıyor, reglime 15 gün var, doktora sık sık gidiyorum ancak hiç kist oluşmadı bugüne kadar.Bunu ultrason muanesi olmadan bilemeyiz canım reglin yakınmı karın agrim derken kasıklarınmı ağrıyor
Canım ben bu ay ovu testi ile takip ediyorum, bahsettiğin akıntı bende de gelince testi yapayım koyu çıkar herhalde dedim ama tam tersi silik çıktı, bir sonraki gün yaptığım test kopkoyu çıktı. Resimleri atayım bakarsın. Yani benim değerlendirdiğim koyu çıkan günün gecesi. Yani testlerin açıklamasına göre hesaplarsam akıntıyı gördüğüm günden 2 gün sonra gibi yumurta çatlamış oluyor. Sende ona göre değerlendirebilirsin. Eki Görüntüle 1897548 Eki Görüntüle 1897549 Eki Görüntüle 1897550
Bu arada 7ekim (akıntıyı gördüğüm gün) reglimin 10.günüydü. Ve burda çok kişide okudum reglinden hemen sonra yumurtlayıp hamile kalan. Bence sende de öyle olabilir. Mutlaka değerlendir derim. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Teşekkürler canım. :)Akıntı yumurtlama baslangıci benim bildigim ama yanıltmak istemem
Hadi insallah secinç gözyaşlarına sahit olup halay çekelim birlikte canım
Canım bu hamilelik belirtiside olabilir olgunlasmıs çunku yumurtan umit vermek istemem ama yani kiste donusen yumurta o kadar belirgin agrı yapmaz bende polikistik over hastasıyım bir suru minik minik kistim var ama sadece yumurtlama ve regli zamanı kasık agrısi yasarım o yuzden yumurtanın catladıgıni belkide suanda döllenme oldugunu dusunuyorum tabi doktor degilim bilemem ama bu sadece bir tahminevet canımm kasıklarım ağrıyor, reglime 15 gün var, doktora sık sık gidiyorum ancak hiç kist oluşmadı bugüne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?