Kan testi verdim az önce. Öğleden sonra çıkacak inşallahCanim yapma ama hamilesin iste Allahin izniyle. Kan testi verde bi icin rahatlasin.
Yok kuzum ben polikistik over hastasıymisim malesef domtor zor olur ded ay sonu reglım gelince tahliller yapılacak ve tedavi baslayacak bu ay sadece size destek icin burdayım tabi allah buyuk belli olmaz çalismalar devam ama buyuk hayallerim yokAmiiin. Rabbim cümlemize hayırlısıyla nasip etsin inş. Senin var mı bişeyler ?
OleyyyyyKan testi verdim az önce. Öğleden sonra çıkacak inşallah
Çok şükür hadi hayırlısı olsun güzel haberle gel inşallahKızlar az önce sağlık ocağına gidip kan testi verdim. Öğleden sonra çıkacak dedi. Saat 3 gibi gel al sonucunu dedi
Kizlarr siz olmasaydiniz valla gitmezdim :) eşim bile anladı sizin ikna ettiğiniziÇok şükür hadi hayırlısı olsun güzel haberle gel inşallah
Esinede selam olsun kandırmadık biz sadece yol gösterdikEşim le gittik hatta. Seni kesin sitedeki kızlar kandirdi deyip gülüyor :)
ayyy canımm ne güzel konuştunCanım bu hamilelik belirtiside olabilir olgunlasmıs çunku yumurtan umit vermek istemem ama yani kiste donusen yumurta o kadar belirgin agrı yapmaz bende polikistik over hastasıyım bir suru minik minik kistim var ama sadece yumurtlama ve regli zamanı kasık agrısi yasarım o yuzden yumurtanın catladıgıni belkide suanda döllenme oldugunu dusunuyorum tabi doktor degilim bilemem ama bu sadece bir tahmin
Yok kuzum ben polikistik over hastasıymisim malesef domtor zor olur ded ay sonu reglım gelince tahliller yapılacak ve tedavi baslayacak bu ay sadece size destek icin burdayım tabi allah buyuk belli olmaz çalismalar devam ama buyuk hayallerim yok
Canım ben bu ay ovu testi ile takip ediyorum, bahsettiğin akıntı bende de gelince testi yapayım koyu çıkar herhalde dedim ama tam tersi silik çıktı, bir sonraki gün yaptığım test kopkoyu çıktı. Resimleri atayım bakarsın. Yani benim değerlendirdiğim koyu çıkan günün gecesi. Yani testlerin açıklamasına göre hesaplarsam akıntıyı gördüğüm günden 2 gün sonra gibi yumurta çatlamış oluyor. Sende ona göre değerlendirebilirsin. Eki Görüntüle 1897548 Eki Görüntüle 1897549 Eki Görüntüle 1897550
Bu arada 7ekim (akıntıyı gördüğüm gün) reglimin 10.günüydü. Ve burda çok kişide okudum reglinden hemen sonra yumurtlayıp hamile kalan. Bence sende de öyle olabilir. Mutlaka değerlendir derim. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Allahımdan ümidimi kesmedim tabi hergun duamı ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat diliyorum sadece biraz daha akısina bıraktım zor olacagini bildigim icin yoksa her gun daha buyuk atresim olir diye canım allah razı olsun iyi dileklerin icın allahım hepimizin kalbindeki duayı kabul etsin inşallahTüp bebek tedavisi olup da cocugu olmayıp ama sonra kendiliğinden cocugu olan bir sürü insan var... Ki pko'lu oldıgu halde hamile kalan insanda bi o kadar çok. Allahtan ümit kesmeyelim. Sela okunuyo şuan.. en güzel gün, en özel en mübarek gün bugün... Ellerimizi açıp dua edelim, Rabbimin merhameti de keremi de sonsuzdur. İnş seninde nasibine güzel bir evlat düşer. Seninde yüzün gülcektir inş. Umutsuzluga kapılma nolur.
Allah bizimledir:)
Rica ederim canım benim bence agir kaldirma kendini yorma sonuc her ne olursa olsun üzülme rabbimin bildigi vardır elbet merakla sonucunu bende bekleyecegım canımayyy canımm ne güzel konuştunbakalımm kısmet, dilerim dediğin gibidir canımm. çok sağol cevapların için :*
sağol canım benim, inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız :*Rica ederim canım benim bence agir kaldirma kendini yorma sonuc her ne olursa olsun üzül rabbimin bildigi vardır elbet merakla sonucunu bende bekleyecegım canım
Insallah belki benimde mucizem olur bellimi olur saol içinden gecen güzel dilegın icin canımsağol canım benim, inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız :*
Çok heyecanlayım canımEsinede selam olsun kandırmadık biz sadece yol gösterdik
Hayırlı haberler bekliyoruz. Olumlu ya da olumsuz inşallah hakkında en hayırlı olandır. En azından daha fazla düşünmemiş olursun ve insaalah güzel haberle mutlu olursunÇok heyecanlayım canım
yesa selam canım nasılsın? hatırladın mı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?