2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amiiin. Rabbim cümlemize hayırlısıyla nasip etsin inş. Senin var mı bişeyler ?
Yok kuzum ben polikistik over hastasıymisim malesef domtor zor olur ded ay sonu reglım gelince tahliller yapılacak ve tedavi baslayacak bu ay sadece size destek icin burdayım tabi allah buyuk belli olmaz çalismalar devam ama buyuk hayallerim yok

ayyy canımm ne güzel konuştun bakalımm kısmet, dilerim dediğin gibidir canımm. çok sağol cevapların için :*

Tüp bebek tedavisi olup da cocugu olmayıp ama sonra kendiliğinden cocugu olan bir sürü insan var... Ki pko'lu oldıgu halde hamile kalan insanda bi o kadar çok. Allahtan ümit kesmeyelim. Sela okunuyo şuan.. en güzel gün, en özel en mübarek gün bugün... Ellerimizi açıp dua edelim, Rabbimin merhameti de keremi de sonsuzdur. İnş seninde nasibine güzel bir evlat düşer. Seninde yüzün gülcektir inş. Umutsuzluga kapılma nolur.

Allah bizimledir:)

Ben bi arkadaşımdan duymuştum adetin bitiği günü sayılmayacak 3 gün beklenecek o gün ve 2 güne bir 1 hfta boyunca ilişki olacak demişti kendisi ilk ay hemen hamile kalmış bn yapmak için adet günümü bekliyorum

Allahımdan ümidimi kesmedim tabi hergun duamı ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat diliyorum sadece biraz daha akısina bıraktım zor olacagini bildigim icin yoksa her gun daha buyuk atresim olir diye canım allah razı olsun iyi dileklerin icın allahım hepimizin kalbindeki duayı kabul etsin inşallah

ayyy canımm ne güzel konuştun bakalımm kısmet, dilerim dediğin gibidir canımm. çok sağol cevapların için :*
Rica ederim canım benim bence agir kaldirma kendini yorma sonuc her ne olursa olsun üzülme rabbimin bildigi vardır elbet merakla sonucunu bende bekleyecegım canım

Doktordan döndüm kızlar ancak yazıyorum. Muayene iyi geçti şükür. Klomen verdi geçen defa vermemişti gerçi ben o zaman yumurtlama gününe denk gitmeye çalıştım daha öncesinde girmemiştim incir kürü yapmıştım şükür büyümüştü iğne vurdu şimdi de incir içiyorum acaba o ilaçla sakıncası olur mu sormadım da açıkçası aklıma gelmedi muayene işlerine alışamadım ne sorulacağını unutuyorum hep

yesa selam canım nasılsın? hatırladın mı beni

Hatırlamaz olur muyum canım

5 yıl bebek dusunmemistiniz ev aldınız alttan ısıtmalı hahaha:)

Sonra kızınız oldu doğum iznindeydin

Esin istemiyordu Sanki bebek ne güzel fikri değişmiş

İyi misin nasıl gidiyor kaç aydır deniyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…