İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur canım. Cuma günü dualarda buluşalımInsallah belki benimde mucizem olur bellimi olur saol içinden gecen güzel dilegın icin canım
Aslında sadece yumurtlama diye adapte adilmemesi lazım bence görev gibi oluyor. Akıntıdan sonra üst üste 3 4 gün sonra adete kadar gün aşırı hem bekliyoruz gibi de olmaz test yapalım düşünceside o günleri değerlendirip beklemeye başlıyor bazı arkadşlarımız ovu testi yapılmaması daha iyi benceBen bi arkadaşımdan duymuştum adetin bitiği günü sayılmayacak 3 gün beklenecek o gün ve 2 güne bir 1 hfta boyunca ilişki olacak demişti kendisi ilk ay hemen hamile kalmış bn yapmak için adet günümü bekliyorum
Aynen ya bende bugün oldum bi an evvel bitsin istiyorum yeniden umutlanmak istiyorumReglim bitse hummalı çalışmalara başlasam ya...Yeniden bekleyişe girmek istiyorum.
Canım kucuk bi not defterine sorularinı yazsan ordan sorsan doktora daha mı rahat olur ki ilacın şifa olsun tez zamanda rabbim meleğine kavuştursunDoktordan döndüm kızlar ancak yazıyorum. Muayene iyi geçti şükür. Klomen verdi geçen defa vermemişti gerçi ben o zaman yumurtlama gününe denk gitmeye çalıştım daha öncesinde girmemiştim incir kürü yapmıştım şükür büyümüştü iğne vurdu şimdi de incir içiyorum acaba o ilaçla sakıncası olur mu sormadım da açıkçası aklıma gelmedi muayene işlerine alışamadım ne sorulacağını unutuyorum hep
Amin inşallah kuzum allahım yar ve yardımcımız olsunİnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur canım. Cuma günü dualarda buluşalım
Canimm hayirli haberlerle geleceksin insallah. Degerin 50-150 arasi bisey cikar muhtemelen. Adetine kac gun var?Kan testi verdim az önce. Öğleden sonra çıkacak inşallah
giresunda kuzum.
bulancakta canım
Hatırlamaz olur muyum canım
5 yıl bebek dusunmemistiniz ev aldınız alttan ısıtmalı hahaha:)
Sonra kızınız oldu doğum iznindeydin
Esin istemiyordu Sanki bebek ne güzel fikri değişmiş
İyi misin nasıl gidiyor kaç aydır deniyorsun:)
iyiyiz canıım sağol evet kızım 3,5 yaşında oldu ve ben ben bir yıldır işe döndüm. şimdi evet 2. yi istiyoruz. şbu ay hamile olma ihtimalim var bakalım yarın gidip kan testi yaptıracağım inşallah.
sen nasılsın? görünce şaşırdım sende sanki düşünmüyordun daha diye hatırlıyorum.
Aslında heyecan var. Hamiş arkadasım var. Kesin hamilesin diyo. Diyorum karnım ağrıyor adet olcam , yok öyle oluyor zaten bende de oldu diyo. Ümitlendirdi ne yalan söyliyim
Gamzecannn nasıl gidiyor ? Değişik şeyler var mı :)
Bir göğüs bu kadar mı güzel ağrır yaa :) canım göğsüm sen hep ağrı emisebebin minnak bir hücre'nin yerleşmesiyse hep ağrı hep
*hayırlı cumalar cümleten .dualarınız kabul olsun inşaallah.
Kızlar bugün adet günüm geçeli 3. Gün hala bişey yok. Doktora sordum. Progestandan dolayı da gecikmiş olabilir gebelik de olabilir dedi. Kan testi yapalım dedi. Korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?