2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aslında sadece yumurtlama diye adapte adilmemesi lazım bence görev gibi oluyor. Akıntıdan sonra üst üste 3 4 gün sonra adete kadar gün aşırı hem bekliyoruz gibi de olmaz test yapalım düşünceside o günleri değerlendirip beklemeye başlıyor bazı arkadşlarımız ovu testi yapılmaması daha iyi bence arkadaşın cok doğru söylemiş canım

Canım kucuk bi not defterine sorularinı yazsan ordan sorsan doktora daha mı rahat olur ki ilacın şifa olsun tez zamanda rabbim meleğine kavuştursun

iyiyiz canıım sağol evet kızım 3,5 yaşında oldu ve ben ben bir yıldır işe döndüm. şimdi evet 2. yi istiyoruz. şbu ay hamile olma ihtimalim var bakalım yarın gidip kan testi yaptıracağım inşallah.

sen nasılsın? görünce şaşırdım sende sanki düşünmüyordun daha diye hatırlıyorum.

8 aydır düşünüyorum canım ama olmadi:)

Yaş 29 oldu 2 .5 yıl evlilik artık bebek kokusunu içime cekesim var

Kızlar bugün adet günüm geçeli 3. Gün hala bişey yok. Doktora sordum. Progestandan dolayı da gecikmiş olabilir gebelik de olabilir dedi. Kan testi yapalım dedi. Korkuyorum yaaa

Kızlar bugün adet günüm geçeli 3. Gün hala bişey yok. Doktora sordum. Progestandan dolayı da gecikmiş olabilir gebelik de olabilir dedi. Kan testi yapalım dedi. Korkuyorum yaaa

kan testi yaptır rahatl acanım şüphe insanın içini yiyor hatta idrar testi de yap hatta görüntüsünü at inşallah hamişsindir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…