Adetim 2 gün gectiCanimm hayirli haberlerle geleceksin insallah. Degerin 50-150 arasi bisey cikar muhtemelen. Adetine kac gun var?
Güzel yer. Biraz küçük o kadarKız sürekli geliom oraya ben haaa halam var orda
Yok canım ben kanda öğrenip sonra idrar testi yapcaminşallah canım benimtest yaptın mı peki?
İnşallah canım hepimiz şu güzel haberi alalımkan testi yaptır rahatl acanım şüphe insanın içini yiyor hatta idrar testi de yap hatta görüntüsünü at inşallah hamişsindir kuzum
İki gün önce gelmistim orduya.Kızz bana yakınsınn :)) bende ordu
Mikrop lazım bünyeye
Yok ama ben yarın bir sil süpür yapacağım olmaz böyle
Sonra kim toplar beni
Güzel yer. Biraz küçük o kadar
amin inşallah canım benim yarın yine yapıp atıcam hepinize testimi sonra da kan vermeye gidicem
Afedersin kuzum da şimdi lavaboda yediklerimi çıkarıp geldimCanimm hayirli haberlerle geleceksin insallah. Degerin 50-150 arasi bisey cikar muhtemelen. Adetine kac gun var?
Kiz verdim kan zatencanım yüz tane test attın zaten bence daha bize test atmakla uğraşma git kan ver artık
Yaptım öğleden sonra alicam sonuclariEvet kız kaç kez geldim oraya yakın zaten biliyon bende buraların yabancısıyım orduya gelin geldim :) vaybe yakınmışız ama ne güzel bence sen kan testi yap
Kızlaaar ya size bir şey itiraf edeceğim. Akıntım var, hamile olabilir miyim diye soranlar bana çok garip gelirdi. Hep akıntı oluyor ki, diye düşünürdüm.
Benim bugün akıntım başladı ve onların ne demek istediğini anladımm. O kadar rahatsız edici derecede ıslaklık oldu ki rahat yürüyemedim bile. İnşallah bebişim vardır kızlar. Allah 33 ayın sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
kan testinde heme çıkıyor mu kızlarrrr
Kiz verdim kan zaten
Canim haber et gozunaydin tekrardan ben Ankaradanim sen hangi sehirdesin?Adetim 2 gün gecti
Yaptım öğleden sonra alicam sonuclari
Vaaay mide bulantilari baslamis buna sevin belki hurafe ama mide bulantisi olan saglikli bebek derler. Cogunda bu boyleymis istisnalarda vardir tabiAfedersin kuzum da şimdi lavaboda yediklerimi çıkarıp geldim
Hayırlısı olsun canım inşallah yeni aya yeni umutlarlaKIRMIZI kart yedik
Kizlar adet duzensizliginde ovu testine nasil baslayayim sizce degisiyor benim her ay cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?