2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen akıntılarına güven canım, yok reglden hemen sonraymış yok regle çok yakın zamanmış diyedüşünme, yumurta akı gibi sümüksü akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. İnşallah güzel haberler alırsın

Oo suoermiş canım ben duymamistım regliden sonra hemen yumurtayan yumurtaliklarınız hızlı çalısıyo demekki supersiniz

Bünye meselesi sanırım tatlım bende ovu testlerinden önce pek inanamıyordum okuduklarıma ama ovu testinde kopkoyu ikinci çizgiyi görünce demekki regl bitiminden hemen sonrada olabiliyormuş yumuşun çatlaması dedim

Doğru demiş bencede, benimde reglim 6gün sürer, bittikten 4gün sonrada akıntım geldi. Sende mutlaka bu şekilde değerlendir, yakalayacağını düşünüyorum, inşallah bebiş haberini duyarız seninde

1 kasik gunde canim ben gozkarari 12 gun yetcek kadar kaseye koydum.icine hergun icin 1 cay kasigi corek otu ve tarcin dokmeye calistim goz karari.mcorek otlarini eze eze yedim.2 gun baslayip 12 sabah ac karina oluyor
Mrb cnm ya neten arastirdim gubde 2 kez sabah aksam ac karna kulanin diyorlar sen nasil yaptin yarin bende baslicam bu kure kafam karisti

Canım kucuk bi not defterine sorularinı yazsan ordan sorsan doktora daha mı rahat olur ki ilacın şifa olsun tez zamanda rabbim meleğine kavuştursun
Haklisin bunu sürekli yapmak gerektiğini biliyorum söylüyorum da kendime birkaç kez de yaptım hatta sekreter gibi. Ama şu çatal muayenesi beni alıp götürüyor alışamadım sonrasında konuşmaya utanıyorum kafa gidiyor

Evet anliyorum o psikoloji dagitiyo ama mecburuz bebikimize kavusana kadar utanmayı felan unutcaz artık canım

canim bende bu ay klomen kullandim.evet yan etkileri var ama sansini da artiriyor..insallah gonlune gire olur

Hayırlısı olsun kuzum allahım hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Insallah canim benim sagolasin. Hic bir belirti yoktu hatta adet olacagim cok belliydi sancidan falan ama insan kirmiziyi gorene kadar cok umutlaniyor olduktan sonra da hayal kirikligi yasiyor her ay husran alistim sanki Rabbim bu gunun hurmetine mubarek gunde insallah bizede meleklerimizi gonderir insallahhhh

Canım benim çok teşekkürler inş bakalım bu ay sonunda güzel haberleri alırız hep beraber

Amin canım amin

Bende varim kizlar bi suredr uqrasiyorm olmuyor 3.5 cm kistim var sol kasiqimda ama cikolata kisti ve 2 aydir da adet olmuyorum ilk defa boyle oluyorum ne yapicaqmi sasirms drumdayim bi yol qsterin

Bende varim kizlar bi suredr uqrasiyorm olmuyor 3.5 cm kistim var sol kasiqimda ama cikolata kisti ve 2 aydir da adet olmuyorum ilk defa boyle oluyorum ne yapicaqmi sasirms drumdayim bi yol qsterin
Doktora gittinmi sokturucu felan vermedimi bence doktora git tabiki bitkisel kurler var ama sen 2 aydan bahsediyosun canım once bi doktora danismalisin diye dusunuyorum

Mecburen öyle. Haklisin
Bunu ilk gece korkusu gibi dusun canım kokuyodun alıstin hatta senin icin bi ihtiyac haline donustu
Doktor muanelerimizde mecbur oldugumuz alismak zorunda oldugumuz hatta senelik rutin kontrol ettirmemiz gereken bir durum o yuzden buda bir ihtiyac belki bu sekilde psikolojini duzeltebilirsin insallah yardımcı olabilirmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…