Canım hayıt otu tohumunu denedin mi? İyi gelen çok arkadaşım var
Kızlar 61.16 çıktı sonuç
Canım ben bu ay ovu testi ile takip ediyorum, bahsettiğin akıntı bende de gelince testi yapayım koyu çıkar herhalde dedim ama tam tersi silik çıktı, bir sonraki gün yaptığım test kopkoyu çıktı. Resimleri atayım bakarsın. Yani benim değerlendirdiğim koyu çıkan günün gecesi. Yani testlerin açıklamasına göre hesaplarsam akıntıyı gördüğüm günden 2 gün sonra gibi yumurta çatlamış oluyor. Sende ona göre değerlendirebilirsin. Eki Görüntüle 1897548 Eki Görüntüle 1897549 Eki Görüntüle 1897550
Bu arada 7ekim (akıntıyı gördüğüm gün) reglimin 10.günüydü. Ve burda çok kişide okudum reglinden hemen sonra yumurtlayıp hamile kalan. Bence sende de öyle olabilir. Mutlaka değerlendir derim. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Canım asıl sormak istediğim buydu aslında3 ekim adet bitti 6 ekim akıntı başladı telefondaki uygulamada yumurtlama başlangıcna kadar devam etti 3 gün oyle akıntım geldi ve 4. günü biraz daha geldi o gece ilişki oldu sonra kesildi ve biz 8-11-12-13 değerlendirdik. Yani doktorum bana adetinden başla on gün say dedi onuncu gün başlayabilirsiniz dedi. Hatta gün aşırı derler ama ben hergün oneriyorum sansınız daha çok olur gençsiniz demişti hatta yumurtlama başladığında yaşınız genç oldugu için on gün siz deneyebilirsiniz dedi bizde suan üst üste yaptık sonra adete üç kalaya kadar da gün aşırı yapacagız
Oo suoermiş canım ben duymamistım regliden sonra hemen yumurtayan yumurtaliklarınız hızlı çalısıyo demekki supersiniz
Ben bi arkadaşımdan duymuştum adetin bitiği günü sayılmayacak 3 gün beklenecek o gün ve 2 güne bir 1 hfta boyunca ilişki olacak demişti kendisi ilk ay hemen hamile kalmış bn yapmak için adet günümü bekliyorum
Yaptım öğleden sonra alicam sonuclari
Mrb cnm ya neten arastirdim gubde 2 kez sabah aksam ac karna kulanin diyorlar sen nasil yaptin yarin bende baslicam bu kure kafam karisti1 kasik gunde canim ben gozkarari 12 gun yetcek kadar kaseye koydum.icine hergun icin 1 cay kasigi corek otu ve tarcin dokmeye calistim goz karari.mcorek otlarini eze eze yedim.2 gun baslayip 12 sabah ac karina oluyor
Haklisin bunu sürekli yapmak gerektiğini biliyorum söylüyorum da kendime birkaç kez de yaptım hatta sekreter gibi. Ama şu çatal muayenesi beni alıp götürüyor alışamadım sonrasında konuşmaya utanıyorum kafa gidiyorCanım kucuk bi not defterine sorularinı yazsan ordan sorsan doktora daha mı rahat olur ki ilacın şifa olsun tez zamanda rabbim meleğine kavuştursun
Evet anliyorum o psikoloji dagitiyo ama mecburuz bebikimize kavusana kadar utanmayı felan unutcaz artık canımHaklisin bunu sürekli yapmak gerektiğini biliyorum söylüyorum da kendime birkaç kez de yaptım hatta sekreter gibi. Ama şu çatal muayenesi beni alıp götürüyor alışamadım sonrasında konuşmaya utanıyorum kafa gidiyor
canım yüz tane test attın zaten bence daha bize test atmakla uğraşma git kan ver artıkvalla herkes meraklandi
canim bende bu ay klomen kullandim.evet yan etkileri var ama sansini da artiriyor..insallah gonlune gire olurDoktordan döndüm kızlar ancak yazıyorum. Muayene iyi geçti şükür. Klomen verdi geçen defa vermemişti gerçi ben o zaman yumurtlama gününe denk gitmeye çalıştım daha öncesinde girmemiştim incir kürü yapmıştım şükür büyümüştü iğne vurdu şimdi de incir içiyorum acaba o ilaçla sakıncası olur mu sormadım da açıkçası aklıma gelmedi muayene işlerine alışamadım ne sorulacağını unutuyorum hep
Insallah canim benim sagolasin. Hic bir belirti yoktu hatta adet olacagim cok belliydi sancidan falan ama insan kirmiziyi gorene kadar cok umutlaniyor olduktan sonra da hayal kirikligi yasiyorHayırlısı olsun kuzum allahım hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canim benimde dun lekelenmem oldu bugun tam sökülüp geldi kirmizilar maalesef bu ay da husranBir ay daha gitti napalim kismet bekleyip gorecegiz inslh ben bu ay 2 gun once oldum
Canım benim çok teşekkürler inş bakalım bu ay sonunda güzel haberleri alırız hep beraberSen akıntılarına güven canım, yok reglden hemen sonraymış yok regle çok yakın zamanmış diyedüşünme, yumurta akı gibi sümüksü akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. İnşallah güzel haberler alırsın
Bünye meselesi sanırım tatlım bende ovu testlerinden önce pek inanamıyordum okuduklarıma ama ovu testinde kopkoyu ikinci çizgiyi görünce demekki regl bitiminden hemen sonrada olabiliyormuş yumuşun çatlaması dedim
Doğru demiş bencede, benimde reglim 6gün sürer, bittikten 4gün sonrada akıntım geldi. Sende mutlaka bu şekilde değerlendir, yakalayacağını düşünüyorum, inşallah bebiş haberini duyarız seninde
ayyy koptum canım yaaa vallahi düşüncelerime tercüme oldun sen çok yaşa yaa
Amin canım aminInsallah canim benim sagolasin. Hic bir belirti yoktu hatta adet olacagim cok belliydi sancidan falan ama insan kirmiziyi gorene kadar cok umutlaniyor olduktan sonra da hayal kirikligi yasiyorher ay husran alistim sanki Rabbim bu gunun hurmetine mubarek gunde insallah bizede meleklerimizi gonderir insallahhhh
Mecburen öyle. HaklisinEvet anliyorum o psikoloji dagitiyo ama mecburuz bebikimize kavusana kadar utanmayı felan unutcaz artık canım
Ben ilk defa kullanacağım ne gibi yan etkileri var?canim bende bu ay klomen kullandim.evet yan etkileri var ama sansini da artiriyor..insallah gonlune gire olur
Doktora gittinmi sokturucu felan vermedimi bence doktora git tabiki bitkisel kurler var ama sen 2 aydan bahsediyosun canım once bi doktora danismalisin diye dusunuyorumBende varim kizlar bi suredr uqrasiyorm olmuyor 3.5 cm kistim var sol kasiqimda ama cikolata kisti ve 2 aydir da adet olmuyorum ilk defa boyle oluyorum ne yapicaqmi sasirms drumdayim bi yol qsterin
Bunu ilk gece korkusu gibi dusun canım kokuyodun alıstin hatta senin icin bi ihtiyac haline donustuMecburen öyle. Haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?