2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doktora gittinmi sokturucu felan vermedimi bence doktora git tabiki bitkisel kurler var ama sen 2 aydan bahsediyosun canım once bi doktora danismalisin diye dusunuyorum
Simdi 2 tane doktora qttim cnm btanesi kist var sol kasiqinda 3.5 cm dedi ama simdilik ilac vermiycem dedi dqeride kist falan yok yumurtan bekleme de hala catlamams dedi o tarlusal verdi bde b12 m cok cok dsukmus b12 iqnesi verdi ama o iqne veren dktoroda o kdar ktu diolar ki korkumdan icemedm 2 hafta once kan testi yaptm 1.20 ckti acaba dyorum qec dollenme olabilirmi smdi btane cok iyi doktor buldum oda randevusu 2 hafta snra

Allah razi olsun. İlk doğum sezeryanla oldu benim o zaman erkek kadın karışıktı ameliyathane de. O zaman heyecan mi korku mu bilmem bu kadar olmadı. Ama ne zaman muayene olmaya gitsem böyle. Bir kürtaj bir bartoli n kisti ameliyatı oldum hala kisti m zaman zaman şişiyor enjektör le çekiyor doktor hepsi karışınca galiba o çatal işkence oluyor

Anladım yasadıklarında tetiklemis canım insallah cok fazla ugrasmadan hamile kalırsında bu çataldan uzaklasirsin belli sure bozma moralini soracaklarinıda dr numarasıni al yada hemsiresinin oyle sor ben dr almistim numarasını oyle bir imkan varsa tabi

Doktorun numarası var ya şükür. Biraz yoğun ama denk geliyoruz bazen. Allah razi olsun ilgin için insaalah herkesin gönlündeki hakkında hayırlı olur. Oğluma kardeş isteyen herkese de mucize olur melekler

Birde tsh 3.18 ile hamile kalmak sikintimi acaba.doktor hersey normal dedi ama bi doktora dahami gitsem die dusunuorum.1 ile 2 arasi olmali falan yaziyo internette.yada cokmu ayrintiya

genel cerahi yada varsa endokrinoloji uzmanına görün araştırma hastanesinde oluyo bu bölüm direkt tiroidle alakalı normalde değerin iyi ama gebelik için yüksek 1 2 arası normal deniyo doktor daha net bilgi verecektir

Hmm simdi degerinde degisik aslında bu degerin yukselme olasılıgı var bence bi kere daha kan verirdim ben senin yerinde olsam 2 hafta gecmis bi sonuca tekrar bak derim diger doktor randevunu bekle o zaman bi kan daha ister doktor hersey netlesir

Aynen cnm en iyisi bekliyim ben ozamn napiym zamnda hc qecmk bilmez artik

Aynen cnm en iyisi bekliyim ben ozamn napiym zamnda hc qecmk bilmez artik
Canım kızmazsan bi kan testi daha yaptırsan maddi gucun varsa uygun şartlarin varsa tabi degerin 0.1-0.5 felan çıkarsa belki ilacı alir bu sıkıntıdan kurtulursun
Belkide 1.20 olmustur 50.50 icin ferahlar sevinirsin belirsizlikten bi nebze daha iyi sanki

Yok cnm skinti yok ozman ben pzrtsi hemen yaptraym bakalm ne olack hyrlisi artik

canım benim tabiki insan üzülüyor üzülmezse duygusuzdur zaten ki bizim en çok istediğimiz şey bak ben sana 2 once yaşadığım durumu anlatayım ağustos ayında adetim 13 gün gecikti ve yaklaşık 1 sene kadar bir süredirde hiç gecikmiyordu en fazla 2 gün ay nasıl seviniyorum hamileyim diye düşündüm ve ondan önceki ay doğru dürüst de çalışmamız olmamıştı tatildeykim benim ailemle neyse idrar yaptım yok eşim falan nasıl ümitlendi dedik kan yaptıralım 9 gün geçmişti kan sonucunu yanlış okumuşuz hamileyim dedim yaşasın ama elim ayağım titriyor doktoru bekliyoruz sonucu söylesin diye eşim gözleri parladı sonar doktora gösterdik doctor hamilelik yok dedi haftaya tekrarlayın ben şok hastane başıma yıkıldı eve geldim bütün gece ağladım ki hala eşimin o mutlu yüz ifadesini unutamıyorum sonar 13 gün sonar hastalandım yıkıldım adet oldum yani sonar vazgeçtim dedim yok istemiyorum ben çocuk falan olmasın neler söyledim kendime gelemedim 2 gün sonar arkadaşlarım burdaki kızlar öyle moral verdiler ki topladım kendimi hamile haberi aldıkça daha çok sevindim dedim umut var ve bu ay o kadar mutluyum ki hamile hissettiğimden değil pozitif düşündüğümden ve hiçbir etkiyi acaba hamilemiyim diye yormuyorum olursa olur olmazsa daha zamanı var ama olacak diyorum biraz uzun oldu kafanı şişirdim ama şekerim olay şu pozitif düşüneceğiz ki beynimiz vücudumuza pozitif enerji göndersin o yüzden ben adet olan kızlara diyorum ki evrene pozitif enerji göndeiryoruz umut kesmek yok tamam mı kuzum hem kendimizi hemde sevdiklerimizi üzmeye hakkımız yok vardır her şerde bir hayır

Merhaba kızlar... Geçen şubat ayında dış gebelik geçirdim. İki aydır ise çocuk istiyoruz Allah nasip ederse. Bat günüm bugün. 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama halen regl olmadım. Testten sonra bu ay geçti diye düşünüyordum ama şimdi de merak içindeyim. Tekrar test yapsam mı acaba?

Canım sen bilirsin ama istersen 3-4 günlük bi gecikme yaşa öyle yap testi

Aslında mantıklı ve doğru olanın beklemek olduğunu ben de biliyorum ama beni test yapmaya teşvik edecek suç ortakları arıyorum sanırım sabırsızlık merakla karışınca böyle oluyor
Biliyorum bende yasamistim bu durumu çok istiyosan yap canım kaybedecek bisey yok varsın suç ortağın ben olayım sonuçta şöyle en guzelinden pozitif çıkarsa yaptıgım en guzel suç ortaklıgı olur olumsuz olursada bi daha yine suç ortağın olurum ne olcakmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…