Ya benim onumuzdeki ay baslamam gerekiyodu bebek calismalarina nerden cikti bu tshgenel cerahi yada varsa endokrinoloji uzmanına görün araştırma hastanesinde oluyo bu bölüm direkt tiroidle alakalı normalde değerin iyi ama gebelik için yüksek 1 2 arası normal deniyo doktor daha net bilgi verecektir
Bekliyorum canım sağlık ocağında yim hala
Bende burda seni bekliyorum dun demistim kanı birlikte vericez diye bitlikte bekliycez diyeBekliyorum canım sağlık ocağında yim hala
hayırlı haber alırsın inşallah.Bekliyorum canım sağlık ocağında yim hala
Hadi hayırlı haber olur insaalah. Şu komşu vakası na inatBekliyorum canım sağlık ocağında yim hala
Kuzum burdayim napimm calismalara devam bugun btti regl insallah bu ay tutar :) sen nasilsinn nasil gidiyor :)
mesajını okuyunca bir heyecanlandımBiliyorum bende yasamistim bu durumu çok istiyosan yap canım kaybedecek bisey yok varsın suç ortağın ben olayım sonuçta şöyle en guzelinden pozitif çıkarsa yaptıgım en guzel suç ortaklıgı olur olumsuz olursada bi daha yine suç ortağın olurum ne olcakmış ki
Hayırlısı olur insaalahmesajını okuyunca bir heyecanlandımşimdi de sanki belime bir ağrı girdi gibi hissettim. gerçi işyerindeyim fırsat bulursam yapacağım yine de
Allah büyük canım Ol! Desin yeter ki bakalım bana ne zaman nasip olacak
Islerin duzene girmesine sevindim canım. Bebis nasıl yoruyomu anneyiİyiyim çok şükür işlerde düzene girmeye başladı. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum bu ay
Tamam haber et canım yaparsan beklemeye karar verirsen ne olursa olsun haber etmesajını okuyunca bir heyecanlandımşimdi de sanki belime bir ağrı girdi gibi hissettim. gerçi işyerindeyim fırsat bulursam yapacağım yine de
Slm kizlar varmi bugun yeni hamisler ben bugun erken gebelik testi yaptim veeee negatif tabiki acaba yanilma payi varmidirki
Tamam sakin senide strese sokmayım bekleyelım sabreden derviş muradına erermiş bizde ereriz muradımıza insallahBugün geç çıkacak biraz dediler ya bekliom hala
tamamdırTamam haber et canım yaparsan beklemeye karar verirsen ne olursa olsun haber et
Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsunhadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben onu nasıl merak ediyom anlatamam ssnki ben gebeyim yani o derecetamamdırtontis76 yı kendimden çok merak ediyorum şu an. Bakalım inşallah onunla başlar benimle devam eder bugün
17 ekim canimbat ne zamandı canım?
Canlar ya öyle boşum ki ne istedigmi bile bilmiyorum bir diyorum bebegm gelse hamile kalsam bir diyorum ayri eve cikmadn olmasin falan beynim yandı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?