2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Y
Yumurtlama agrisi olabilir diye dusunuyorum kaç gun suruyo batınız

Ikna etmeye calisicam canım ama bakalım hayırlısıyla bir cikalim ayri eve o zaman daha fazla düşücem bebek dusuncesinn üstüne

Haklisin canım erkekler biraz daha rahat ve anlayissiz bu konuda istisnalar dışında tabi hakkimizda hayirlisi olsun

canım günaydın öncelikle.ben hayıt suyu içmeni tavsiye ederim.değeri yüksek olan hormonları normal değerlere çekiyor,rahmi temizliyor ve yumurtalıklara çok faydası var.
önce testere dişli aslan pencesi deniym onuda denerim canım teşekkür ederim

benimkide beni sinir ediyor bende sorun varmis gibi davraniyor tembel çıktı bu dedi benim icin ya hala icimde bu lafi sinir oluyorum sanki bizim elimizde veren Allah

S selifor canım tam olarak bugun kirmizilari gördüm adet tarihim 13 kasim kusura bakma seni de yoruyoruz
Canım benim ne yormasi insaAllah güzel haberler gelsin sizden ben yorulaym bu kadarcik nolacak

hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim
canim varsin zaten listede baktm eklemek icin ama yaziliymissn zaten

S selifor canım bende yokum listed ekleyebilir misin 22 ekim bat

7 gün adetimin ilk gün sabahı ilişki akşamına adet oldum adetim pazar günü bitti beş gün oldu ama eşim burda olmadığı için hiç ilişki olmadı daha
Son gunku iliski icin bir sey diyemem ama Yani batın 13. Gunundesiniz buyuk ihtimalle kasik agrinızın nedeni yumurtluyor olmanız bence

Kizlar bi cvp verirmisin erken gebelik testi negatif cikip hamile olan oldumuuuuuuu

canım var tabiki birçok kişi var bazen geç döllenme olabiliyor hatta birçok kişinin idrarda battan 15 gün geçince falan anca çıkıyor o yüzden adet olmadığın sürece umudunu yitirme kuzum

ayy canım benimde bat 22 ekim hadi inşallah sen başı çekersin inşallah mutlu haberlerini alırız
inşallah gittiğim merkezden aldım. test sonuçlarımı şu benim yüksek çıkan anti tipo düşük çıkan d vitamini ve coutan insülin değerleri olan test. yarın göstericem burdaki dr a da kendi doktorum bursa da 70 kg olmadan gelme dedi bakalım nolcak. 22 ekimde adet olacakmıyım olmayacakmıyım görücez.

Canım bende de insülin direnci çıkmıştı. Glifor verdi doktor. İlaç mide bulantısı yapıyor ama tokluk hissi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…