Ben de reglime 5 gün kala yaptım negatifti. İnşallah vardır diye umut ediyorum. Bugün bat tarihim tekrar yapacam bakalım17 ekim canim
Bat ver ekliyim seni de canım
Mrb benim adetim biteli 5 gün oldu ama yumurtalıgım ın biri batıyı sanki birde ara ara sanki hasta olacakmışım gibi ağrıyor ama eşim burda olmadığı için hiç ilişki olmadı en son adetten once oldubat ne zamandı canım?
Hadi cikar insallahta umut olursun banaBen de reglime 5 gün kala yaptım negatifti. İnşallah vardır diye umut ediyorum. Bugün bat tarihim tekrar yapacam bakalım
17 ekim canim
Yumurtlama agrisi olabilir diye dusunuyorum kaç gun suruyo batınızMrb benim adetim biteli 5 gün oldu ama yumurtalıgım ın biri batıyı sanki birde ara ara sanki hasta olacakmışım gibi ağrıyor ama eşim burda olmadığı için hiç ilişki olmadı en son adetten once oldu
Ben de reglime 5 gün kala yaptım negatifti. İnşallah vardır diye umut ediyorum. Bugün bat tarihim tekrar yapacam bakalım
Belirtin varmi canimHadi cikar insallahta umut olursun bana
kızlar ne durumdasınız. benimde bat 22 ekim beni de ekleyin inşallah yarın hayırlı haberler ile geleceğim.
7 gün adetimin ilk gün sabahı ilişki akşamına adet oldum adetim pazar günü bitti beş gün oldu ama eşim burda olmadığı için hiç ilişki olmadı dahaY
Yumurtlama agrisi olabilir diye dusunuyorum kaç gun suruyo batınız
Tsh ne demek
Ikna etmeye calisicam canım ama bakalım hayırlısıyla bir cikalim ayri eve o zaman daha fazla düşücem bebek dusuncesinn üstüneıyide bu tek taraflı bir süreç degilki.benim esimde başta direndi gitmemek için ama sonra sorun onda cikti.bosuna cirpinmisim o kadar Dr larda.ikna yolunu bulmalisin.bi odada kendi başına yaptığını soyle.kimse olmuyor.kaba bırakıp cikior.o kadar.
Haklisin canım erkekler biraz daha rahat ve anlayissiz bu konuda istisnalar dışında tabi hakkimizda hayirlisi olsunTatlım bizim de hiç bir sorun yok ama 8 aydır uğraşıyoruz. Eşim hemen 3.ayda test yaptırdı. Problem çıkmayınca bana kesin sende bir şey var yoksa neden olmasın dedi. Ki doktor herşey yolunda olmasına rağmen. Hsg çektirene kadar hep imalı sözler söyledi. Geçen ay da olmayınca hsg çektirdim. Doktor çok şükür tertemiz tüplerin açık dedi ve eşimin söylediği tek şey Rabbim ne zaman ol derse olacak sanki ben başından beri başka birşey söylüyormuşum gibi. Velhasıl sana naçizane tavsiyem kendinle ilgili tetkik ne yaptırabiliyorsan yaptır ki kimse sana kabahat bulmaya canını sıkmaya çalışmasın. Eşin zaten mecbur kalacak yaptırmaya
önce testere dişli aslan pencesi deniym onuda denerim canım teşekkür ederimcanım günaydın öncelikle.ben hayıt suyu içmeni tavsiye ederim.değeri yüksek olan hormonları normal değerlere çekiyor,rahmi temizliyor ve yumurtalıklara çok faydası var.
benimkide beni sinir ediyor bende sorun varmis gibi davraniyor tembel çıktı bu dedi benim icin ya hala icimde bu lafi sinir oluyorum sanki bizim elimizde veren AllahKızlar bi tanıdığım 2 kere tüpbebek yaptırdı tutmadı ve şimdi kendiliğinden hamile. 8 yıl sonra.
Şuanda çevremdekiler hamile ve kv başladı bile doktora git bilmem ne demeye . Sanki ben gitmiyorum. Bütün gece ağladım. Çocukluğumdan beri kendimi savunamam. Keşke her istediğimi yüzlerine karşı söylebilsem.
Canım benim ne yormasi insaAllah güzel haberler gelsin sizden ben yorulaym bu kadarcik nolacak
canim varsin zaten listede baktm eklemek icin ama yaziliymissn zatenhakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim
Son gunku iliski icin bir sey diyemem ama Yani batın 13. Gunundesiniz buyuk ihtimalle kasik agrinızın nedeni yumurtluyor olmanız bence7 gün adetimin ilk gün sabahı ilişki akşamına adet oldum adetim pazar günü bitti beş gün oldu ama eşim burda olmadığı için hiç ilişki olmadı daha
Kizlar bi cvp verirmisin erken gebelik testi negatif cikip hamile olan oldumuuuuuuu
Kizlar dün adet olmadim beta hcg testi sonucu 1.2 cikti. Doktorum gebelik yok ama bekleyelim dedi. Henuz adet olmadim. bekliyorum.vucut adet olmak istiyor gibi.cok sistim..hayirlisi artik.
Maalesef pembe oldu kirmizi.
inşallah gittiğim merkezden aldım. test sonuçlarımı şu benim yüksek çıkan anti tipo düşük çıkan d vitamini ve coutan insülin değerleri olan test. yarın göstericem burdaki dr a da kendi doktorum bursa da 70 kg olmadan gelme dedi bakalım nolcak. 22 ekimde adet olacakmıyım olmayacakmıyım görücez.ayy canım benimde bat 22 ekim hadi inşallah sen başı çekersin inşallah mutlu haberlerini alırız
Canım bende de insülin direnci çıkmıştı. Glifor verdi doktor. İlaç mide bulantısı yapıyor ama tokluk hissi veriyor.inşallah gittiğim merkezden aldım. test sonuçlarımı şu benim yüksek çıkan anti tipo düşük çıkan d vitamini ve coutan insülin değerleri olan test. yarın göstericem burdaki dr a da kendi doktorum bursa da 70 kg olmadan gelme dedi bakalım nolcak. 22 ekimde adet olacakmıyım olmayacakmıyım görücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?