2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ben prolactin için testere dişli aslan pençesi otunu duydum hatta eşimin arkadaşının hanımı bu otla hamile kalmış bence bir dene inşallah şifa olur

pko mu var canım eğer pko varsa kesinlikle kilo vermelisin kilo pko nun baş düşmanı çünkü

lazkizu Canım sende soylemistn testere disli aslan pençesini ama o zaman dikkate almamistm bilmiyordum hormon testi yaptirmamistm sen ne için kullandin ictn yani ve bas agrisi icinde birseyler demiştin ama hatirlayamadim

canım onun da prolaktini yüksekti ilaçta kullandı o ve hemen ardından hamile kaldı sahi lazkizu napıyorsun canım nerelerdesin?

Canım bende de insülin direnci çıkmıştı. Glifor verdi doktor. İlaç mide bulantısı yapıyor ama tokluk hissi veriyor.
bende başlarda vardı glifor glukofen aynı tür. troid ilacı da içiyorum.25 mg.

pko mu var canım eğer pko varsa kesinlikle kilo vermelisin kilo pko nun baş düşmanı çünkü
evet adet olabiliyorum ama pko luyum bu çeşidi nasıl bişeyse. illa şekeri tetikliyor.sizin şeker ve troidle hamile kalan bi yakınınz var mı?

Selam kızlar agustos ayinda dis gebelik geçirdim 3ay korunmam gerek inşallah kasim sonu sağlıklı hamilelik haberini alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benide aranıza alın beraber bekleyelim

hoşgeldin canım benim inşallah hayırlı haberler gel

Canim benim ya tesekur ederim o temiz kalbin yazilarindn yazdklarndn belli bnde bu gunde olmadm olsamda uzulmicm zatn siz burdasiniz uzulunce size kosuyorum bn cnm bnm insallah bu ay yuzun guler bitanm

var öyle bir çeşidi bende de pko var benden her ay adet oluyorum ama günü belli olmuyordu artı tüylenme falanda yok bende sadece bir ara kilo aldım o zaman şaştı şimdi kilo verdim ve 6 ay kadar hayıt out kullandım onunla düzene soktum canım tavsiye ederim sanada benim bildiğim yok ama mutlaka hamile kalan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…