Canlar benim kasımda 1 sene olucak yani 1 senedir hamile kalamiyorum prolaktinim yüksek çıktı daha gidemedim doktora izindeymis sanırım yumurtaliklarimdada sorun yok demisti 5agustosta gittigmde baska napabilirm esim test yaptirmadi ve istemiyor kesin bu konuda net yani onda bir sorun var mi yok mu bilemiyoruz
inşallah gittiğim merkezden aldım. test sonuçlarımı şu benim yüksek çıkan anti tipo düşük çıkan d vitamini ve coutan insülin değerleri olan test. yarın göstericem burdaki dr a da kendi doktorum bursa da 70 kg olmadan gelme dedi bakalım nolcak. 22 ekimde adet olacakmıyım olmayacakmıyım görücez.
Bugün geç çıkacak biraz dediler ya bekliom hala
lazkizu Canım sende soylemistn testere disli aslan pençesini ama o zaman dikkate almamistm bilmiyordum hormon testi yaptirmamistm sen ne için kullandin ictn yani ve bas agrisi icinde birseyler demiştin ama hatirlayamadim
bende başlarda vardı glifor glukofen aynı tür. troid ilacı da içiyorum.25 mg.Canım bende de insülin direnci çıkmıştı. Glifor verdi doktor. İlaç mide bulantısı yapıyor ama tokluk hissi veriyor.
evet adet olabiliyorum ama pko luyum bu çeşidi nasıl bişeyse. illa şekeri tetikliyor.sizin şeker ve troidle hamile kalan bi yakınınz var mı?pko mu var canım eğer pko varsa kesinlikle kilo vermelisin kilo pko nun baş düşmanı çünkü
Selam kızlar agustos ayinda dis gebelik geçirdim 3ay korunmam gerek inşallah kasim sonu sağlıklı hamilelik haberini alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benide aranıza alın beraber bekleyelim
Hayırlı olsuuuuunnn belliydi zaten ovulasyon testlerindendeKızlar sonuç pozitif hamileyim
Hamileyim kuzum yeni geldim eve sonuç pozitif :)tontis76 valla ya ne kadar zaman geçti canım senden haber bekliyoruz
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Çok tesekkur ederim canım benim isteyen tüm herkese rabbim nasip etsin inşallahHayırlı olsuuuuunnn belliydi zaten ovulasyon testlerindende
Hayırlı olsuuuuunnn belliydi zaten ovulasyon testlerindende
Aminnnn. Onu goturdum zaten :) :) doktor ona söyledi :)hele şükür canım yaa çatladık burdaaaabak o kadar söyledik ne güzel git sonucu komşunun gözüne sok bence hemde değerin bayağı iyi hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına bebişini
Canim benim ya tesekur ederim o temiz kalbin yazilarindn yazdklarndn belli bnde bu gunde olmadm olsamda uzulmicm zatn siz burdasiniz uzulunce size kosuyorum bn cnm bnm insallah bu ay yuzun guler bitanmcanım benim tabiki insan üzülüyor üzülmezse duygusuzdur zaten ki bizim en çok istediğimiz şey bak ben sana 2 once yaşadığım durumu anlatayım ağustos ayında adetim 13 gün gecikti ve yaklaşık 1 sene kadar bir süredirde hiç gecikmiyordu en fazla 2 gün ay nasıl seviniyorum hamileyim diye düşündüm ve ondan önceki ay doğru dürüst de çalışmamız olmamıştı tatildeykim benim ailemle neyse idrar yaptım yok eşim falan nasıl ümitlendi dedik kan yaptıralım 9 gün geçmişti kan sonucunu yanlış okumuşuz hamileyim dedim yaşasın ama elim ayağım titriyor doktoru bekliyoruz sonucu söylesin diye eşim gözleri parladı sonar doktora gösterdik doctor hamilelik yok dedi haftaya tekrarlayın ben şok hastane başıma yıkıldı eve geldim bütün gece ağladım ki hala eşimin o mutlu yüz ifadesini unutamıyorumsonar 13 gün sonar hastalandım yıkıldım adet oldum yani sonar vazgeçtim dedim yok istemiyorum ben çocuk falan olmasın neler söyledim kendime gelemedim 2 gün sonar arkadaşlarım burdaki kızlar öyle moral verdiler ki topladım kendimi hamile haberi aldıkça daha çok sevindim dedim umut var ve bu ay o kadar mutluyum ki hamile hissettiğimden değil pozitif düşündüğümden ve hiçbir etkiyi acaba hamilemiyim diye yormuyorum olursa olur olmazsa daha zamanı var ama olacak diyorum biraz uzun oldu kafanı şişirdim ama şekerim olay şu pozitif düşüneceğiz ki beynimiz vücudumuza pozitif enerji göndersin o yüzden ben adet olan kızlara diyorum ki evrene pozitif enerji göndeiryoruz umut kesmek yok tamam mı kuzum hem kendimizi hemde sevdiklerimizi üzmeye hakkımız yok vardır her şerde bir hayır
bende başlarda vardı glifor glukofen aynı tür. troid ilacı da içiyorum.25 mg.
evet adet olabiliyorum ama pko luyum bu çeşidi nasıl bişeyse. illa şekeri tetikliyor.sizin şeker ve troidle hamile kalan bi yakınınz var mı?
Aminnnn kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah. Kizlar iyi ki varsinızçok çok tebrik ederim eee bizede dua edersin artık dimi
Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar sonuç pozitif hamileyim
Aminnnn. Onu goturdum zaten :) :) doktor ona söyledi :)
Tebrikler canım :)Kızlar sonuç pozitif hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?