2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar sonuç pozitif hamileyim

Hayırlı olsun canim, belliydi zaten idrar testi bildiğin kirmiziydi yaaani...biz ne.hayalet cizgilerle uğraşıyoruz seninki gibi olsa o.anda koşarak giderim kan.vermeye ben:)) bizlere de dua etmeyi unutma,buarada kan.sonucunu komsuna da göster bence: ))

Canim benim ya tesekur ederim o temiz kalbin yazilarindn yazdklarndn belli bnde bu gunde olmadm olsamda uzulmicm zatn siz burdasiniz uzulunce size kosuyorum bn cnm bnm insallah bu ay yuzun guler bitanm

inşallah hepimizin yüzü güler Rabbim çok bekletmesin hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin bize bizleri annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın inşallah mübarek cuma günü hürmetine

inşallah hepimizin yüzü güler Rabbim çok bekletmesin hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin bize bizleri annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın inşallah mübarek cuma günü hürmetine
Aminnnn inşallah canım benim. Rabbim sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah

hayıtla aram yok pek .hatta evlenince daha bi düzene girdi.çocuk çalışması yapınca 29-32. günde.çocuk çalışması yapmazsak. 26.günde oluyordum.günü şaşmadan.tabi pko olmam değişmiyordu.düzene girse bile.doktor bile çözebilmiş değil ne olduğunu bu bulgulardan başka bir şey yok elimizde.

Adete 9 gün kala hamilelik belirtisi olur mu ki? Cok erken değil mi belirti icin ? mesela göğsün şişmesi, Karnın agrıması, Kasığın sızlaması vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…