- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Aminnnn kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah. Kizlar iyi ki varsinız
Komşuya uğrayıp gösterseydinHamileyim kuzum yeni geldim eve sonuç pozitif :)
Tesekkur ederim canım benim. Darısı isteyen herkesin başına . rabbim bu cuma günü isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canim benim ya tesekur ederim o temiz kalbin yazilarindn yazdklarndn belli bnde bu gunde olmadm olsamda uzulmicm zatn siz burdasiniz uzulunce size kosuyorum bn cnm bnm insallah bu ay yuzun guler bitanm
hadi cnm sağlıklı hayırlı gebelikler şimdiden sat ın kaçtı bu arada bide ilk gebelik mi[/Q evet canım ilk gebeliğin . son adet tarihim 15 eyluldu. 27 günde bir oluyorum. 12 ekimden beri bekliyordum adetimi.
Aminnnn inşallah canım benim. Rabbim sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallahinşallah hepimizin yüzü güler Rabbim çok bekletmesin hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin bize bizleri annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın inşallah mübarek cuma günü hürmetine
süper ya çok sevindim bize de dua et nolurrrrr hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...Kızlar sonuç pozitif hamileyim
hayıtla aram yok pekvar öyle bir çeşidi bende de pko var benden her ay adet oluyorum ama günü belli olmuyordu artı tüylenme falanda yok bende sadece bir ara kilo aldım o zaman şaştı şimdi kilo verdim ve 6 ay kadar hayıt out kullandım onunla düzene soktum canım tavsiye ederim sanada benim bildiğim yok ama mutlaka hamile kalan vardır
canım nasıl heyecanladım adına her anına şahit olduk bizede umut oldun çok mutlu ol bebeğinle inşallah allahım bizede nasip eder inşallahKızlar sonuç pozitif hamileyim
ohhhh gözünaydın :)))))Kızlar sonuç pozitif hamileyim
CanimmmmKızlar sonuç pozitif hamileyim
Yaaaahayırlı uğurlu olsuuunnn. Sayfalarca yazı okudum senin sonucunu görmek için. Sonunda gördüm çok şükür. NAsıl sevindiim anlatamammmmKızlar sonuç pozitif hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaahayırlı uğurlu olsuuunnn. Sayfalarca yazı okudum senin sonucunu görmek için. Sonunda gördüm çok şükür. NAsıl sevindiim anlatamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?