2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mrb cnm ya neten arastirdim gubde 2 kez sabah aksam ac karna kulanin diyorlar sen nasil yaptin yarin bende baslicam bu kure kafam karisti
Bn 1 diye okumustum 1 yaptim canim.bana yettide yumurtlama belirtilerim oldu bitirdikten 2 3 gun sonra.sende durumu gore cok gecikmen oluyorsa tembellik coksa 2 yap istersen

İnşallah cnm dediğin gbi çok zor günler yaşadım senelerce ağrılar çektim tek başıma dışarı çıkamaz hale geldim çok şükür şuan iyiym eskisi kadr ağrım olmuyo bebek bile dusenemiyodum son zamanlarda bunada şükür bizimde imtihanımiz bu dua edip bekliyoruz sende inş aşılamaya gerek kalmaz ama olursada umarm son olur

Kızlar adetime 9 gün var kahve ve pembe leke gelmiş ben şokkk elim Ayağım titriyor ama sakin olacam bişey deyin bana lütfen

canım ben prolactin için testere dişli aslan pençesi otunu duydum hatta eşimin arkadaşının hanımı bu otla hamile kalmış bence bir dene inşallah şifa olur

canım onun da prolaktini yüksekti ilaçta kullandı o ve hemen ardından hamile kaldı sahi @lazkizu napıyorsun canım nerelerdesin?
Aynen canım arastirdm o iyi geliyormus alicam en kisa zamanda

Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Tebrik ederim canım sağlıkla kucagina al insaAllah

Aminnn inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim canım...

Benim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar

Canım insaAllah gelmez kirmizilar umitsizlik yok

hiçç sorma 5 gündür 12 saat çalışıyorum isyan bayrağını çekmek üzereyim çok sıkıldım yorgunum
yarın sabah testi sakınnnn unutma bak senden haber bekliyorum.

Ahh ahh sorma valla insanın gözüne gözüne sokar gibi yapıyorlar demi işte başına gelmeyen bilemez resmen kıskandırmak için yapıyorlar kalbime fesat sokmayayım diyorum ama bi ben değil çevremdekilerde farkında bir arkadaşım hamile ve resmen beni kıskandırmak için elinden geleni yapıyor çok üzülüyorum fesatlanmıyorum ama gerçekten kalbim acıyo hissediyorum bunu Rabbim bize de versin aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…