- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Hehey yuppi yuppii halay vakti haydiKızlar sonuç pozitif hamileyim
Bn 1 diye okumustum 1 yaptim canim.bana yettide yumurtlama belirtilerim oldu bitirdikten 2 3 gun sonra.sende durumu gore cok gecikmen oluyorsa tembellik coksa 2 yap istersenMrb cnm ya neten arastirdim gubde 2 kez sabah aksam ac karna kulanin diyorlar sen nasil yaptin yarin bende baslicam bu kure kafam karisti
İnşallahhh :)Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim hayırlar getirir insaalahKızlar sonuç pozitif hamileyim
İnşallah cnm dediğin gbi çok zor günler yaşadım senelerce ağrılar çektim tek başıma dışarı çıkamaz hale geldim çok şükür şuan iyiym eskisi kadr ağrım olmuyo bebek bile dusenemiyodum son zamanlarda bunada şükür bizimde imtihanımiz bu dua edip bekliyoruz sende inş aşılamaya gerek kalmaz ama olursada umarm son olurÜmidini yitirme canım çok geçmiş olsun gerçekten yaşadıkların hiç kolay değil senin sorunun belli çözümü belli çok şükür bak hiçbirşey kalmamış şimdi ne güzel daha vaktin bar umudunu yitirme benimki ise açıklanamıyor görünürde hiçbirşey yok testler normal filmler temiz eşimde sorun yok ama olmuyor maalesef benim 1 aşılamam var negatif sonuçlanan şimdi bu ay olmazsa 2. Aşılamayı olucam Allah'ın izniyle inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden kalırım tekrar o stresi yaşamak o iğneleri vurunmak istemiyorum hormonlarım alt üst oluyor ama ne yapalım herşeyin var bir zamanı Rabbim ol derse olucak
Amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere inşallahCanimmmmtontis76 gozunaydin bak demistim sana keyfini sür diye.
Maasallah canim Allah nazarlardan korusun.
canım ben prolactin için testere dişli aslan pençesi otunu duydum hatta eşimin arkadaşının hanımı bu otla hamile kalmış bence bir dene inşallah şifa olur
Aynen canım arastirdm o iyi geliyormus alicam en kisa zamandacanım onun da prolaktini yüksekti ilaçta kullandı o ve hemen ardından hamile kaldı sahi @lazkizu napıyorsun canım nerelerdesin?
Tebrik ederim canım sağlıkla kucagina al insaAllahKızlar sonuç pozitif hamileyim
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar sonuç pozitif hamileyim
Aminnn inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim canım...İnşallah cnm dediğin gbi çok zor günler yaşadım senelerce ağrılar çektim tek başıma dışarı çıkamaz hale geldim çok şükür şuan iyiym eskisi kadr ağrım olmuyo bebek bile dusenemiyodum son zamanlarda bunada şükür bizimde imtihanımiz bu dua edip bekliyoruz sende inş aşılamaya gerek kalmaz ama olursada umarm son olur
Canım insaAllah gelmez kirmizilar umitsizlik yokBenim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
İnşallah gelmez ama gelmeden önce sol ayağım ağrır benim pek ümidim yok inşaallah dediğin gibi olurCanım insaAllah gelmez kirmizilar umitsizlik yok
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Çok sevindim canımKızlar sonuç pozitif hamileyim
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
BirAsilAnnesi Yaa canım ben sabah uyku sersemliğiyle testi unuttum. Yataktan fırladım işe gittim. Ahhh salak gibi okuduk, çalışıyoruz işte İşsiz bayanlar ne güzel yatıyorlar sıcacık yataklarında
Ahh ahh sorma valla insanın gözüne gözüne sokar gibi yapıyorlar demi işte başına gelmeyen bilemez resmen kıskandırmak için yapıyorlar kalbime fesat sokmayayım diyorum ama bi ben değil çevremdekilerde farkında bir arkadaşım hamile ve resmen beni kıskandırmak için elinden geleni yapıyor çok üzülüyorum fesatlanmıyorum ama gerçekten kalbim acıyo hissediyorum bunuBenim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
Kızlar adetime 9 gün var kahve ve pembe leke gelmiş ben şokkk elim Ayağım titriyor ama sakin olacam bişey deyin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?