2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya biri bişey desin ( adetmi olacam yoksa normalde şaşmazdı ama bu nedir
Canım 9 gün erken adet olman için adetinin düzensiz olması yada yanlış hesaplama yapmış olmalısın yoksa yerleşme kanaması derdim ama onun içinde erken gerçi erken döllenme olabilir mi bilmiyorum ama artarsa kanaman bi doktora görünmelisin

bayangezenti canımmmmmmmmmmm benden çok koyu kahve leke geldi pembe renkte var lavaboya sabah girdiğimde bişey yoktu gün içinde gitmemiştim bi saat önce bi girim dedim çok sıkıştım bide baktım günlük ped leke olmuş ben şok oldum daha 9 gün var bata kasığım halen ağrıyor

Canım ben yanlış hesapladığımı düşünmüyorum ki tlf programda hesaplıyor ben ayrıda hesaplıom yanlış olmasın diye ama 9 gün var eminim adet düzensizliği yokki bende öyle bu çok saçma olmazmı yani yerleşme kanaması ne zaman oluyor ki

Adet döneminden bir hafta önce olabildiği gibi tam adet dönemine de denk gelebilir yerleşme kanaması rengi açık pembe yada kahverengi olur bi iki gün sürer ve biter bazılarında ise gebeliğin ilk üç ayıda devam ettiği görülmüş canım.

Ayy kız yerleşme şeysi olmasın o :) hadi inş yaaa.

Ya biri bişey desin ( adetmi olacam yoksa normalde şaşmazdı ama bu nedir

Benim tam 7 gün kala pecete ye silince açık pembe bayaa uçuk açık renkli

Deli gibi yerlesme kanamasi araştırdım her forumda her topikte

7 kala olur diyenler vardı nasıl sevindim ama sonuç hüsran 1 hafta sonra dediğim gibi adet geldi

Ama inşallah senin öyle olmaz canım

Doğrudur ama daha adetime 9 gün var canım şimdi de rengi pembeleşmiş çok açık pembe kasığımda çok ağrıyor kaç gündür

İnşallah olmaz öyle canım ama önce çok koyu kahve geldi şimdi açıldı pespembe diyebilirim bide zor duruom ayakta

Aynen canım kadının kadını daha iyi anlaması gerekirken...
Bana göre face gibi yerlere insanların bebeğinin resimlerini göze sokar gibi koymaları yanlış sürekli sürekli bide ellerini çekmeler ayaklarını çekmeler herbişeyi çekip koyuyolar
Özel hayat diye bişey var hem olmayanları da düşünmek lazım
Benim ALLAH nasip ederse bigün olursa ordan hiçbirşekilde paylaşmayı düşünmüyorum çünkü biliyorumki evlat hasretiyle yanıp tutuşanların canını acıtır bu.... ama herkes böyle hassas düşünemiyor işte ne yazıkki

Bn 1 diye okumustum 1 yaptim canim.bana yettide yumurtlama belirtilerim oldu bitirdikten 2 3 gun sonra.sende durumu gore cok gecikmen oluyorsa tembellik coksa 2 yap istersen
Benim gunu gunune oluyo cnm hic sasmaz cok nadit sasar yum da oluyor sikinti yok sadece catlamiyor ya bir yum oluyo yada bazi ay olmuyor boyle bu ay istiyomki 4 5 yum olsun oyuzdn 2 kasik yesem olur demi

Aynen oda aynı test yaptı aynı gün duymayan kalmadı tamam ben iki senelik evliyim ama insanın çok gücüne gidiyo bazen, yok diyorum o niyetle yapmiyodur belki diyorum daha acayip hareketler yapıyor göbeğini tutuyo her an doğurcak gibi , geç olsun güç olmasın Allah görüyoya ilerde hamile kalınca asla böyle davranmiycam

Belki yumurtlamadan dolayı olabilir geç yumurtlamış olabilirsin o ihtimal de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…