- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Canım 9 gün erken adet olman için adetinin düzensiz olması yada yanlış hesaplama yapmış olmalısın yoksa yerleşme kanaması derdim ama onun içinde erken gerçi erken döllenme olabilir mi bilmiyorum ama artarsa kanaman bi doktora görünmelisinYa biri bişey desin( adetmi olacam yoksa normalde şaşmazdı ama bu nedir
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Canım 9 gün erken adet olman için adetinin düzensiz olması yada yanlış hesaplama yapmış olmalısın yoksa yerleşme kanaması derdim ama onun içinde erken gerçi erken döllenme olabilir mi bilmiyorum ama artarsa kanaman bi doktora görünmelisin
Adet döneminden bir hafta önce olabildiği gibi tam adet dönemine de denk gelebilir yerleşme kanaması rengi açık pembe yada kahverengi olur bi iki gün sürer ve biter bazılarında ise gebeliğin ilk üç ayıda devam ettiği görülmüş canım.Canım ben yanlış hesapladığımı düşünmüyorum ki tlf programda hesaplıyor ben ayrıda hesaplıom yanlış olmasın diye ama 9 gün var eminim adet düzensizliği yokki bende öyle bu çok saçma olmazmı yani yerleşme kanaması ne zaman oluyor ki
bayangezenti canımmmmmmmmmmm benden çok koyu kahve leke geldi pembe renkte var lavaboya sabah girdiğimde bişey yoktu gün içinde gitmemiştim bi saat önce bi girim dedim çok sıkıştım bide baktım günlük ped leke olmuş ben şok oldum daha 9 gün var bata kasığım halen ağrıyor
Ya biri bişey desin( adetmi olacam yoksa normalde şaşmazdı ama bu nedir
Adet döneminden bir hafta önce olabildiği gibi tam adet dönemine de denk gelebilir yerleşme kanaması rengi açık pembe yada kahverengi olur bi iki gün sürer ve biter bazılarında ise gebeliğin ilk üç ayıda devam ettiği görülmüş canım.
Ayy kız yerleşme şeysi olmasın o :) hadi inş yaaa.
Ayy kız yerleşme şeysi olmasın o :) hadi inş yaaa.
Benim tam 7 gün kala pecete ye silince açık pembe bayaa uçuk açık renkli
Deli gibi yerlesme kanamasi araştırdım her forumda her topikte
7 kala olur diyenler vardı nasıl sevindim ama sonuç hüsran 1 hafta sonra dediğim gibi adet geldi
Ama inşallah senin öyle olmaz canım
Bazı internet sitelerinde 10 gün önce de görülebilir diyor canım umarım impilantasyon (yerleşme) kanamasıdır.Doğrudur ama daha adetime 9 gün var canım şimdi de rengi pembeleşmiş çok açık pembe kasığımda çok ağrıyor kaç gündür
Ahh ahh sorma valla insanın gözüne gözüne sokar gibi yapıyorlar demi işte başına gelmeyen bilemez resmen kıskandırmak için yapıyorlar kalbime fesat sokmayayım diyorum ama bi ben değil çevremdekilerde farkında bir arkadaşım hamile ve resmen beni kıskandırmak için elinden geleni yapıyor çok üzülüyorum fesatlanmıyorum ama gerçekten kalbim acıyo hissediyorum bunuRabbim bize de versin aratmasın inşallah
Bayan gezenti ne yapıyorsun yahu spor yarismasi falan bitti heralde :)
Benim gunu gunune oluyo cnm hic sasmaz cok nadit sasar yum da oluyor sikinti yok sadece catlamiyor ya bir yum oluyo yada bazi ay olmuyor boyle bu ay istiyomki 4 5 yum olsun oyuzdn 2 kasik yesem olur demiBn 1 diye okumustum 1 yaptim canim.bana yettide yumurtlama belirtilerim oldu bitirdikten 2 3 gun sonra.sende durumu gore cok gecikmen oluyorsa tembellik coksa 2 yap istersen
Aynen oda aynı test yaptı aynı gün duymayan kalmadı tamam ben iki senelik evliyim ama insanın çok gücüne gidiyo bazen, yok diyorum o niyetle yapmiyodur belki diyorum daha acayip hareketler yapıyor göbeğini tutuyo her an doğurcak gibi ,Ahh ahh sorma valla insanın gözüne gözüne sokar gibi yapıyorlar demi işte başına gelmeyen bilemez resmen kıskandırmak için yapıyorlar kalbime fesat sokmayayım diyorum ama bi ben değil çevremdekilerde farkında bir arkadaşım hamile ve resmen beni kıskandırmak için elinden geleni yapıyor çok üzülüyorum fesatlanmıyorum ama gerçekten kalbim acıyo hissediyorum bunuRabbim bize de versin aratmasın inşallah
bayangezenti canımmmmmmmmmmm benden çok koyu kahve leke geldi pembe renkte var lavaboya sabah girdiğimde bişey yoktu gün içinde gitmemiştim bi saat önce bi girim dedim çok sıkıştım bide baktım günlük ped leke olmuş ben şok oldum daha 9 gün var bata kasığım halen ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?