- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bazen erken yumurtlama oluyo cnm neden olmasinAdete 9 gün kala hamilelik belirtisi olur mu ki? Cok erken değil mi belirti icin ? mesela göğsün şişmesi, Karnın agrıması, Kasığın sızlaması vs.
Uzulme lutfen bnm kadar mi umitsizsin sen yapma boyle atkadaslarin bna dedigi gibi kirmizilar gelmeden olumszluk yok cnmBenim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
Bazı internet sitelerinde 10 gün önce de görülebilir diyor canım umarım impilantasyon (yerleşme) kanamasıdır.
Belki yerlesme lekesidir devami var miYa biri bişey desin( adetmi olacam yoksa normalde şaşmazdı ama bu nedir
Belki yumurtlamadan dolayı olabilir geç yumurtlamış olabilirsin o ihtimal de var
Erken yumurtladysn olamaz mi cnmCanım ben yanlış hesapladığımı düşünmüyorum ki tlf programda hesaplıyor ben ayrıda hesaplıom yanlış olmasın diye ama 9 gün var eminim adet düzensizliği yokki bende öyle bu çok saçma olmazmı yani yerleşme kanaması ne zaman oluyor ki
Belki yerlesme lekesidir devami var mi
Erken yumurtladysn olamaz mi cnm
Yani erken yumurtladiysan bebis suanda yerlesiyo olabilir cnm ki insallah oyledir normal donemde yumurtlayanlarin yerlesme kanamasi gec olur erken yumurtlayaninda bata 9 veya 8 gun kala olabiliyo cok arastrmistmNasıl yani kızz anlamadım ?
Takip et kirmiziya donmez pembe veya kahve olursa umitlenebiliriz......Nasıl yani kızz anlamadım ?
Yani erken yumurtladiysan bebis suanda yerlesiyo olabilir cnm ki insallah oyledir normal donemde yumurtlayanlarin yerlesme kanamasi gec olur erken yumurtlayaninda bata 9 veya 8 gun kala olabiliyo cok arastrmistm
Takip et kirmiziya donmez pembe veya kahve olursa umitlenebiliriz......
Canm öncelikle sakinol :) ben iki yıllık evliyim ve geçen ay ilk defa aynı senin gbi adetime 9 gun kala açık pembe kahvemsi bi leke geldi ikinci gunde geldi cok az arastrdim aynı yerlesme kanamasi gbi bi de kasiklarim sızlıyo du ilk defa okadar çok umutlandimki gözlerim doldu sevinçten sonra noldu adet oldum yıkıldım tabi ama toparladım kendimi ama sen benm gbi olmayabilirsin hamilesindir inş bunu sadce çok umitlenipte benm gbi üzülme diye anlattim cnm güzel haberler verirsin inşGamzecannn
Uzulme lutfen bnm kadar mi umitsizsin sen yapma boyle atkadaslarin bna dedigi gibi kirmizilar gelmeden olumszluk yok cnm
Canım benim geçen ay bata 9 hün varken kahverengi leke gelmeye başladı 7 gün sonra kırmızıya döndü. Doktor bazı aylar böyle olabilir normal dedi strese bağlıdır dedi. Adet başlangıcınıda kırmızıyı gördüğün zamanı kabul et dedi. Hatta bu ay 7 gün kala kahverengi leke gelince yine adet oluyorum dedim ama yerleşmeymiş. Çünkü 3 gün sonra sarı leke gelmeye başladı kahverengi bitti. 2-3 güne biterse yerleşmedir inşallahCanım ben yanlış hesapladığımı düşünmüyorum ki tlf programda hesaplıyor ben ayrıda hesaplıom yanlış olmasın diye ama 9 gün var eminim adet düzensizliği yokki bende öyle bu çok saçma olmazmı yani yerleşme kanaması ne zaman oluyor ki
benimkide beni sinir ediyor bende sorun varmis gibi davraniyor tembel çıktı bu dedi benim icin ya hala icimde bu lafi sinir oluyorum sanki bizim elimizde veren Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?