2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Uzulme lutfen bnm kadar mi umitsizsin sen yapma boyle atkadaslarin bna dedigi gibi kirmizilar gelmeden olumszluk yok cnm

Erken yumurtladysn olamaz mi cnm

Hayirli aksamlar kizlar benimde bi sorum var sizlere. Ben adrt oldum ama dun kesildi hatta biz calismalara basladik. Bugunde kahve lekeler geliyor. Birde ben sogan kuru kullaniyorum bu kahve lekeler sogan kurunden mi kaynakli acaba??

Yani erken yumurtladiysan bebis suanda yerlesiyo olabilir cnm ki insallah oyledir normal donemde yumurtlayanlarin yerlesme kanamasi gec olur erken yumurtlayaninda bata 9 veya 8 gun kala olabiliyo cok arastrmistm
Takip et kirmiziya donmez pembe veya kahve olursa umitlenebiliriz......

İnşallah canım ya takip ediyorum bakalım ben ovulasyon testi kullanmıom zaten ne zaman yumurtladığımı kesin bilemem de inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah

Canm öncelikle sakinol :) ben iki yıllık evliyim ve geçen ay ilk defa aynı senin gbi adetime 9 gun kala açık pembe kahvemsi bi leke geldi ikinci gunde geldi cok az arastrdim aynı yerlesme kanamasi gbi bi de kasiklarim sızlıyo du ilk defa okadar çok umutlandimki gözlerim doldu sevinçten sonra noldu adet oldum yıkıldım tabi ama toparladım kendimi ama sen benm gbi olmayabilirsin hamilesindir inş bunu sadce çok umitlenipte benm gbi üzülme diye anlattim cnm güzel haberler verirsin inş Gamzecannn

ayy inşallah canım hep doğum günüme hamile girmek istedim bat 23 ekim doğum günüm 26 ekim inşallah bana sürpriz olur bana

Canım benim geçen ay bata 9 hün varken kahverengi leke gelmeye başladı 7 gün sonra kırmızıya döndü. Doktor bazı aylar böyle olabilir normal dedi strese bağlıdır dedi. Adet başlangıcınıda kırmızıyı gördüğün zamanı kabul et dedi. Hatta bu ay 7 gün kala kahverengi leke gelince yine adet oluyorum dedim ama yerleşmeymiş. Çünkü 3 gün sonra sarı leke gelmeye başladı kahverengi bitti. 2-3 güne biterse yerleşmedir inşallah

benimkide beni sinir ediyor bende sorun varmis gibi davraniyor tembel çıktı bu dedi benim icin ya hala icimde bu lafi sinir oluyorum sanki bizim elimizde veren Allah

Kendileri hemen hamile kalmışlar diye sanıyorlar ki bizde hemen hamile kalabileceğiz. Malesef artık okadar kplay değil ya. Hem veren de Allah vermeyen de. Eğer nasip değilse biz ne yapsak boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…