2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet ekim olacak :)

Yumurtlama da kahverengi leke mi geliyor ki canım bende hiç olmamıştı ben bu zamana kadar yumurtlamadım mı oluyor kızz kafam karıştı

Bilmem fikir yürüttüm:) öyle olan kişiler var o yüzden dedimdi
valla mesela benimde bu yaşıma kadar adet zamanı belim ağrımazdı hiç ama geçen ay çok fena belim ağrımıştı vücudumuzun dengesi mi bozuldu nedir.....Allah hayır etsin bakalım ne olacak sıkma kendini akışına bırak banada 2-3 gündür kramplar giriyo ama hala adet olmadım bakalım nasibimizde ne varsa onu görücez

Sen oyle ye canim ozaman bitkisel nede olsa. Hatta incir kürüde cok duyuyorum yumurtayi arttiriyor diye.benim yum da hic sikinti yok.hic ilacsiz gecen ay 13 yum vardi 2 si gelisti biri daha buyuktu ama fos. Esimdeymis problem bizde dr umzla sasiriyorduk niye olmuyor diye
Benim gunu gunune oluyo cnm hic sasmaz cok nadit sasar yum da oluyor sikinti yok sadece catlamiyor ya bir yum oluyo yada bazi ay olmuyor boyle bu ay istiyomki 4 5 yum olsun oyuzdn 2 kasik yesem olur demi

Hayirli aksamlar kizlar benimde bi sorum var sizlere. Ben adrt oldum ama dun kesildi hatta biz calismalara basladik. Bugunde kahve lekeler geliyor. Birde ben sogan kuru kullaniyorum bu kahve lekeler sogan kurunden mi kaynakli acaba??
Aynen canim o kürde boyle kahve rengi lekelenmeler oluyor.cok kisiden duydum.

Kendileri hemen hamile kalmışlar diye sanıyorlar ki bizde hemen hamile kalabileceğiz. Malesef artık okadar kplay değil ya. Hem veren de Allah vermeyen de. Eğer nasip değilse biz ne yapsak boş.
Aynen canım en iyisi hic takmamak ama öyle olmuyor işte insanin icine yer ediyor laflar

Bir arkadaşımdan Meryem suresini duydum. Hergün okumak ve bazı bölümleri var 19-21-22 ile satırları kağıda yazıp bazı dualar var onları okuyup zemzem suyuna atıp yazı çıkıncaya kadar bekletip içmek bayana fayda sağlayıp gebe olmasına yardımcı olurmuş. Tabi ki dua sürekli edilmeli ki ediyoruz ama sanki bu tarz şeyleri de denesek mi bilemedim.

İnşallah canım haber ederim inşallah yerleşmedir kuzum

Oyle olsun insallah yerlesmeyse sayet o bi hafta sonra test yap cnm belki cikar ya ciksin ya ciksin insallah

inşallah canım bal damlıyor ağzından Allahım sesimizi duy burda herkesin gönlüne göre ver sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip eyle amin inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…