Hhahaah :) o zamanlar evliliğe hazırlanıyodum gelinlik icin fit olmaydı derdim :)) şimdi de derdimiz çocuk
Nasip olur inşaallah cümlemize :)
Kizlar ben adet oldum bugun..umutlar obur aya..yeni Bat 13 kasimhadi inşallah hayırlısı kuzum mutlu haberlerle gel
Kizlar ben adet oldum bugun..umutlar obur aya..yeni Bat 13 kasim
Evet ekim olacak :)Canım ama 22 Eylül gecti ekimmi yazicaktn yanlismi oldu
benim icime ayri eve cikinca hamile kalicakmsm gibi doğuyor canım olmadi 10 aydir vardir bir hikmeti vardir Rabbimin bir bildiği diyorum
bilmemesi en iyisi aslinda canim söyleme adet zamanlarini benimki hemen günüm gecince seviniyordu sonra adet olunca yinemi yok ifadesi yapıyordu iyice moralim bozuluyordu ayni evn icinde saklanmiyor ama ayri evde saklayabilirsn
Yumurtlama da kahverengi leke mi geliyor ki canımbende hiç olmamıştı ben bu zamana kadar yumurtlamadım mı oluyor kızz kafam karıştı
Canim insallah hayirlisi...hepimizin kucagi dolsun insallah....Kasım da ki batın gelmez ve hamile kalırsın inşallah. ❤
Benim gunu gunune oluyo cnm hic sasmaz cok nadit sasar yum da oluyor sikinti yok sadece catlamiyor ya bir yum oluyo yada bazi ay olmuyor boyle bu ay istiyomki 4 5 yum olsun oyuzdn 2 kasik yesem olur demi
Aynen canim o kürde boyle kahve rengi lekelenmeler oluyor.cok kisiden duydum.Hayirli aksamlar kizlar benimde bi sorum var sizlere. Ben adrt oldum ama dun kesildi hatta biz calismalara basladik. Bugunde kahve lekeler geliyor. Birde ben sogan kuru kullaniyorum bu kahve lekeler sogan kurunden mi kaynakli acaba??
Ben testi tekrarladım negatifmaalesef bu aydan ihtimal kalmadı. Aralığa inşallah
Aynen canım en iyisi hic takmamak ama öyle olmuyor işte insanin icine yer ediyor laflarKendileri hemen hamile kalmışlar diye sanıyorlar ki bizde hemen hamile kalabileceğiz. Malesef artık okadar kplay değil ya. Hem veren de Allah vermeyen de. Eğer nasip değilse biz ne yapsak boş.
Aynen canım en iyisi hic takmamak ama öyle olmuyor işte insanin icine yer ediyor laflar
Canim kasim var daha vakti zamanini bekliyor hayirlisi olsun insBen testi tekrarladım negatifmaalesef bu aydan ihtimal kalmadı. Aralığa inşallah
Canım benim geçen ay bata 9 hün varken kahverengi leke gelmeye başladı 7 gün sonra kırmızıya döndü. Doktor bazı aylar böyle olabilir normal dedi strese bağlıdır dedi. Adet başlangıcınıda kırmızıyı gördüğün zamanı kabul et dedi. Hatta bu ay 7 gün kala kahverengi leke gelince yine adet oluyorum dedim ama yerleşmeymiş. Çünkü 3 gün sonra sarı leke gelmeye başladı kahverengi bitti. 2-3 güne biterse yerleşmedir inşallah
Oyle olsun insallah yerlesmeyse sayet o bi hafta sonra test yap cnm belki cikar ya ciksin ya ciksin insallahİnşallah canım haber ederim inşallah yerleşmedir kuzum
Oyle olsun insallah yerlesmeyse sayet o bi hafta sonra test yap cnm belki cikar ya ciksin ya ciksin insallah
Canimm yerlesme kanamasi insallah aklina kotuyu getirmeKızlar adetime 9 gün var kahve ve pembe leke gelmiş ben şokkk elim Ayağım titriyor ama sakin olacam bişey deyin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?