2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bi topikte bunu buldum uzun biraz ama bu bana UMUT vermelimi????---------
kızlar merhaba, ben de başımdan geçenleri anlatayım belki bir fikir olur merak edenler için.
son adet tarihim 25 ekimdi ve biz kasım ayında ilk defa bebek denemelerine başladık. adetlerim düzenlidir, kasımın 25'inde veya 26'sında hastalanmam gerekiyordu ama hastalanmadım bir türlü. bir kaç gün idrar testi yaptım ama hiçbir şey çıkmadı. sonra dayanamadım, 30 kasımda yani beklenen adet tarihim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. sonuç küçüktür 2 çıktı, yani negatifti.

bu sefer de madem bebek yok neden adet olamıyorum, bir problem mi var diye korktum ve doktorumdan randevu aldım ertesi güne. çünkü hayatımda hiç bu denli bir adet gecikmesi yaşamamıştım. muayene etti doktor, rahim duvarında kalınlaşma var, adet başlamak üzeredir ya da geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. adet söktürücü bir ilaç verdi ''progestan'' diye. içmekten korkma, bebek olacaksa bile zararı olmaz, aksine tutunmasına yardımcı olur dedi. aynı akşam annemle ve kayınvalidemle durumu paylaştım, ikisi de ilacı içmememi, biraz daha beklememi söyledi. ben de beklemeye karar verdim. bir hafta daha geçti ve hala hastalanmamıştım. 7 kasımda, yani ilk kan tahlili yaptırdığım tarihten tam bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırdım, sonucu dün çıktı ve bhcg 280. gözlerime inanamadım. hemen doktoruma gittim tekrar, muayene etti. henüz kese görünmüyor, zaten normal olarak bu değerlerde görünmezmiş, her şey yolunda, rahim duvarın çok kalın bu iyi bir şey dedi. kesenin oluşacağı yer de belliymiş vs vs. 4 haftalık dedi, nasıl oluyorsa artık :) haftaya aynı gün tekrar gideceğim, bu sefer kese görünecek inşallah.

demem o ki bazen böyle karda yürüyüp izini belli etmeyen sinsi bebişler olabiliyor ve bazen zor olsa da beklemek gerekebiliyorallah isteyen herkese sağlıklı güzel bebekler nasip etsin

Simdi benm bat gunu negatifti ya arkadasin 5 gun gecincede negatif cikmis 1 hafta sonra tekrarlamis pozitif YA BEN IYICE KAFAYI YEDIM BEBISLERIIIIM o kadar arastrdm ki doktora soylediklerimden sonra doktr bnm kadar bilgin var dedi

Kızlar sonuç pozitif hamileyim

Canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah belirsizlikten kurtulmana ayrıca sevindim, gözün aydın

Kızlar adetime 9 gün var kahve ve pembe leke gelmiş ben şokkk elim Ayağım titriyor ama sakin olacam bişey deyin bana lütfen

Canım sakin olmaya çalış elinden geldiğince, bana sorarsan da idrarı falan beklemektense kan tahlili yaptır derim, en azından sandığımız gibi yerleşme kanaması ise azda olsa kanda çıkacağını düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kendileri hemen hamile kalmışlar diye sanıyorlar ki bizde hemen hamile kalabileceğiz. Malesef artık okadar kplay değil ya. Hem veren de Allah vermeyen de. Eğer nasip değilse biz ne yapsak boş.
Çok haklısın cnm banada diyolar ikinciye hamileymiş arkadaş hadi sende yap artk diyo bilmiyorlar sanki Rabbm ol derse olur dicek laf bulamıyorum artk

Bu topikten gelen bebisler hic bilmiyolarki burda birsuru teyzoslar var onlara dua eden ay olurum bn onlara ya nasil guzel olacaklardr kim bilir ya Rabbim hepimize o guzellikleri verecek insallah
Amin cnm bende inanıyorum Rabbim dualrmzi kabul etçek inş hayali bile güzel olan güzel duyguyu en
kısa zamanda tadarz ins

Gördünmü demekki burdaki insanlar boşa konuşmuyomuş
komşun da silik çizginin ne demek olduğunu öğrenir artık
hadi hayırlısı
Keşke şimdi böyle laf sokarken bi de hayırlı olsun demeyi bilseydin. Çok yanlış konuşuyorsun şuan. Ben zaten gerekeni soyledim ve yaptım. Sen de millete laf sokmayı bırak artik

Kızzz tontiş buradakiler biliyodu zaten
Şaka yapıyorum canım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsin
Komşuya göstermeyi unutma yalnız
Onu bugün yanımda goturdum zaten :) dedim ki bana dün gece kızlar söyledi sizleri anlattim. Sen de öğrenmiş oldun böylece testlerin ne demek olduğunu dedim

Çok haklısın cnm banada diyolar ikinciye hamileymiş arkadaş hadi sende yap artk diyo bilmiyorlar sanki Rabbm ol derse olur dicek laf bulamıyorum artk

Şöyle sipariş verir gibi konuşanlara uyuz oluyorum
Olur paket de yapalımmı? deseydin
Tövbe Yarabbi ya ne cahil insanlar var
Sanki gebe kalmak insanın tekelinde
o gücün kudretin sadece Allah'a ait olduğunu ne çabuk unutuyolar

Belirtilerin nelerdi yazar misinmisin
Canım ben son 1 haftadır yumurtlama testimi kullaniyordum. Adetime az kalmıştı . surekli ikinci çizgi kırmızı çıkıyordu. Kızlar bana test yap ovulasyon testinde de çıkıyor çünkü gebelik diyorlardı. 12 ekim adet gunumdu. Ama son zamanlarda baş agrim çoktu. Goguslerim açıyordu. Bi de kendi arabamıza biniyordum 5 dk lık yolda bile midem bulaniyordu. Adetim de 2 gün gecikince test yaptım sonra da kan vermeye gittim. Buradaki kızlar çok iyi bilir

Hayırlı olsun öncelikle. Benimde belirtiler var geçen ay ayin 13ünde regl oldum normalde 27 günde bir adet olurum. Test yapsam çıkar mi acaba birde adet oldum diye lavaboya gidiyprum ıslaklık var sende oldu mu böyle birsey

ovulosyon testinde ilk kırmızı ne kadr önceden gördün benim bata 10 gün var daha meraktan çatlıyorum ovulosyon testim var yapım diyorum ama kendimi tutuyorum hep en erken ne zamn yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…