- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Allah kabul etsin canım inşallah öyledir bütün temennimiz bu:)İnşallah canım yaaa bol bol dua ettim vala aşure gecesi hepimize inşallah kabul olur
Kızlar sonuç pozitif hamileyim
Kızlar adetime 9 gün var kahve ve pembe leke gelmiş ben şokkk elim Ayağım titriyor ama sakin olacam bişey deyin bana lütfen
İnşallah cnm supriz olur ben dua ederken hepimiz hamile kalalım diye ediyorm ztnayy inşallah canım hep doğum günüme hamile girmek istedim bat 23 ekim doğum günüm 26 ekim inşallah bana sürpriz olur bana
Çok haklısın cnm banada diyolar ikinciye hamileymiş arkadaş hadi sende yap artk diyo bilmiyorlar sanki Rabbm ol derse olur dicek laf bulamıyorum artkKendileri hemen hamile kalmışlar diye sanıyorlar ki bizde hemen hamile kalabileceğiz. Malesef artık okadar kplay değil ya. Hem veren de Allah vermeyen de. Eğer nasip değilse biz ne yapsak boş.
Amin cnm bende inanıyorum Rabbim dualrmzi kabul etçek inş hayali bile güzel olan güzel duyguyu enBu topikten gelen bebisler hic bilmiyolarki burda birsuru teyzoslar var onlara dua eden ay olurum bn onlara ya nasil guzel olacaklardr kim bilir ya Rabbim hepimize o guzellikleri verecek insallah
Keşke şimdi böyle laf sokarken bi de hayırlı olsun demeyi bilseydin. Çok yanlış konuşuyorsun şuan. Ben zaten gerekeni soyledim ve yaptım. Sen de millete laf sokmayı bırak artikGördünmü demekki burdaki insanlar boşa konuşmuyomuş
komşun da silik çizginin ne demek olduğunu öğrenir artık
hadi hayırlısı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzelleri en sağlıklı ları olsun insallahCnmmmm yeni gordm hadi gozun aydin rabbim saglikli bir bebis ve hamilelik nasip etsin cok guzel ya massallah Rabbim sizi korusun insallah
Onu bugün yanımda goturdum zaten :) dedim ki bana dün gece kızlar söyledi sizleri anlattim. Sen de öğrenmiş oldun böylece testlerin ne demek olduğunu dedimKızzz tontiş buradakiler biliyodu zaten
Şaka yapıyorum canım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsin
Komşuya göstermeyi unutma yalnız
Belirtilerin nelerdi yazar misinmisinRabbim isteyen herkese nasip etsin en güzelleri en sağlıklı ları olsun insallah
Çok haklısın cnm banada diyolar ikinciye hamileymiş arkadaş hadi sende yap artk diyo bilmiyorlar sanki Rabbm ol derse olur dicek laf bulamıyorum artk
Canım ben son 1 haftadır yumurtlama testimi kullaniyordum. Adetime az kalmıştı . surekli ikinci çizgi kırmızı çıkıyordu. Kızlar bana test yap ovulasyon testinde de çıkıyor çünkü gebelik diyorlardı. 12 ekim adet gunumdu. Ama son zamanlarda baş agrim çoktu. Goguslerim açıyordu. Bi de kendi arabamıza biniyordum 5 dk lık yolda bile midem bulaniyordu. Adetim de 2 gün gecikince test yaptım sonra da kan vermeye gittim. Buradaki kızlar çok iyi bilirBelirtilerin nelerdi yazar misinmisin
Hayırlı olsun öncelikle. Benimde belirtiler var geçen ay ayin 13ünde regl oldum normalde 27 günde bir adet olurum. Test yapsam çıkar mi acaba birde adet oldum diye lavaboya gidiyprum ıslaklık var sende oldu mu böyle birseyCanım ben son 1 haftadır yumurtlama testimi kullaniyordum. Adetime az kalmıştı . surekli ikinci çizgi kırmızı çıkıyordu. Kızlar bana test yap ovulasyon testinde de çıkıyor çünkü gebelik diyorlardı. 12 ekim adet gunumdu. Ama son zamanlarda baş agrim çoktu. Goguslerim açıyordu. Bi de kendi arabamıza biniyordum 5 dk lık yolda bile midem bulaniyordu. Adetim de 2 gün gecikince test yaptım sonra da kan vermeye gittim. Buradaki kızlar çok iyi bilir
ovulosyon testinde ilk kırmızı ne kadr önceden gördün benim bata 10 gün var daha meraktan çatlıyorum ovulosyon testim var yapım diyorum ama kendimi tutuyorum hep en erken ne zamn yapsam acabaCanım ben son 1 haftadır yumurtlama testimi kullaniyordum. Adetime az kalmıştı . surekli ikinci çizgi kırmızı çıkıyordu. Kızlar bana test yap ovulasyon testinde de çıkıyor çünkü gebelik diyorlardı. 12 ekim adet gunumdu. Ama son zamanlarda baş agrim çoktu. Goguslerim açıyordu. Bi de kendi arabamıza biniyordum 5 dk lık yolda bile midem bulaniyordu. Adetim de 2 gün gecikince test yaptım sonra da kan vermeye gittim. Buradaki kızlar çok iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?