İlk defa ikinci cizgiyi adetimin 12. Gününde gordum . ama diğer ikinci kirmiziyi gördüğüm tarih adetimden 5 gün onceydiovulosyon testinde ilk kırmızı ne kadr önceden gördün benim bata 10 gün var daha meraktan çatlıyorum ovulosyon testim var yapım diyorum ama kendimi tutuyorum hep en erken ne zamn yapsam acaba
ovulosyondaki gibi çok netmiydi silikmiydi canımİlk defa ikinci cizgiyi adetimin 12. Gününde gordum . ama diğer ikinci kirmiziyi gördüğüm tarih adetimden 5 gün onceydi
Canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirsizlikten kurtulmana ayrıca sevindim, gözün aydın
Canım sakin olmaya çalış elinden geldiğince, bana sorarsan da idrarı falan beklemektense kan tahlili yaptır derim, en azından sandığımız gibi yerleşme kanaması ise azda olsa kanda çıkacağını düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim hemen idrar testi yapsana insallah vardir gebelikHayırlı olsun öncelikle. Benimde belirtiler var geçen ay ayin 13ünde regl oldum normalde 27 günde bir adet olurum. Test yapsam çıkar mi acaba birde adet oldum diye lavaboya gidiyprum ıslaklık var sende oldu mu böyle birsey
Kızlar labquick ovulasyon ve gebelik testi siparis ettim hem de ovu 30 gebelik 25 tane:) bugun 13.gunum calismalar devam.. testleri onumuzdeki ay icin aldim belki supriz yapar bu aydan gelir sıpam:)
Canim 9 gun belirti aramak icin erken diyebilirsin ama tum gebeliklerimde ortak tek belirti goguslerdi hepsinde de yaşadığım koltukaltından baslayarak ucları haric tum gogus acisinin olmasiydi. Insallah hamileliktendir belirtilerin ...Kizlar Allah hepimize hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah hamile arkadaslarima hayirli dogum hayirli evlat nasip etsin rabbim.İnsallah hepimiz guzel haberler veririz birbirimize.Benimde adetime 9 gun var bel agrim var kac gundur ve arada kasik agrisi oluyor.Ama genelde belim agriyor.Gogslerde hassasiyet var.Akintida cok yogun.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Canim belki bilmeyen kiskanmak der yasadiklarimiza ama degil hamile gordugum an icim eriyo Allahim diyorum duy sesimi. AVM de gezerken cok bilirim hamile gorup gozlerimin doldugunu yutkunamadığımı..Benim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
Ayy ne güzel bir hikâye :) :) Bu arada bahsettiği ilacın bir zararı yok. İki aşılamamdan sonra doktor verdi, kullandım. Bebeğin tutunmasını sağlıyorKizlar bi topikte bunu buldum uzun biraz ama bu bana UMUT vermelimi????---------
kızlar merhaba, ben de başımdan geçenleri anlatayım belki bir fikir olur merak edenler için.
son adet tarihim 25 ekimdi ve biz kasım ayında ilk defa bebek denemelerine başladık. adetlerim düzenlidir, kasımın 25'inde veya 26'sında hastalanmam gerekiyordu ama hastalanmadım bir türlü. bir kaç gün idrar testi yaptım ama hiçbir şey çıkmadı. sonra dayanamadım, 30 kasımda yani beklenen adet tarihim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. sonuç küçüktür 2 çıktı, yani negatifti.
bu sefer de madem bebek yok neden adet olamıyorum, bir problem mi var diye korktum ve doktorumdan randevu aldım ertesi güne. çünkü hayatımda hiç bu denli bir adet gecikmesi yaşamamıştım. muayene etti doktor, rahim duvarında kalınlaşma var, adet başlamak üzeredir ya da geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. adet söktürücü bir ilaç verdi ''progestan'' diye. içmekten korkma, bebek olacaksa bile zararı olmaz, aksine tutunmasına yardımcı olur dedi. aynı akşam annemle ve kayınvalidemle durumu paylaştım, ikisi de ilacı içmememi, biraz daha beklememi söyledi. ben de beklemeye karar verdim. bir hafta daha geçti ve hala hastalanmamıştım. 7 kasımda, yani ilk kan tahlili yaptırdığım tarihten tam bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırdım, sonucu dün çıktı ve bhcg 280. gözlerime inanamadım. hemen doktoruma gittim tekrar, muayene etti. henüz kese görünmüyor, zaten normal olarak bu değerlerde görünmezmiş, her şey yolunda, rahim duvarın çok kalın bu iyi bir şey dedi. kesenin oluşacağı yer de belliymiş vs vs. 4 haftalık dedi, nasıl oluyorsa artık :) haftaya aynı gün tekrar gideceğim, bu sefer kese görünecek inşallah.
demem o ki bazen böyle karda yürüyüp izini belli etmeyen sinsi bebişler olabiliyor ve bazen zor olsa da beklemek gerekebiliyorallah isteyen herkese sağlıklı güzel bebekler nasip etsin
Oyle yapim artik canim cok sagol yardimin icin masallah 13 yum cok olmus seni. Bende ya 1 ya 2 oluyo oyle cok olmuyo bende catlama sorunu var oyuzdn asilama dusunuyom bakim hayirlisi herseyinSen oyle ye canim ozaman bitkisel nede olsa. Hatta incir kürüde cok duyuyorum yumurtayi arttiriyor diye.benim yum da hic sikinti yok.hic ilacsiz gecen ay 13 yum vardi 2 si gelisti biri daha buyuktu ama fos. Esimdeymis problem bizde dr umzla sasiriyorduk niye olmuyor diye
Ben asilama yaptim sonuc alana kadar meryem suresini okudum sonucu aldim busefer adak adadim cocuk sag saglim kucagima alana kadar okucam diye sukur rabbime doguma gidicem gun okudum oyle dogum yaptim cok faydasi var meryem suresinin ben sahit oldum banada esimin arkadasi tavsiye etmistiBir arkadaşımdan Meryem suresini duydum. Hergün okumak ve bazı bölümleri var 19-21-22 ile satırları kağıda yazıp bazı dualar var onları okuyup zemzem suyuna atıp yazı çıkıncaya kadar bekletip içmek bayana fayda sağlayıp gebe olmasına yardımcı olurmuş. Tabi ki dua sürekli edilmeli ki ediyoruz ama sanki bu tarz şeyleri de denesek mi bilemedim.
Doktor hormonlarina bakmak icin 3.gunu gel demis. 3.gunu git canim.Beklenen kırmızılar geldidoktora gitcez doktor reglin üçüncü günü gel dedi benimki 6 gün sürer üçüncü günmü gideyim bide konyaya gitcez 2saatlik yol
Insallah kuzum ben de çok istiyorum artik ovu testi falan tam teçhizatlı bekliyorum :))İyiyim çok şükür işlerde düzene girmeye başladı. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?