2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ovulosyon testinde ilk kırmızı ne kadr önceden gördün benim bata 10 gün var daha meraktan çatlıyorum ovulosyon testim var yapım diyorum ama kendimi tutuyorum hep en erken ne zamn yapsam acaba
İlk defa ikinci cizgiyi adetimin 12. Gününde gordum . ama diğer ikinci kirmiziyi gördüğüm tarih adetimden 5 gün onceydi

Kızlar labquick ovulasyon ve gebelik testi siparis ettim hem de ovu 30 gebelik 25 tane:) bugun 13.gunum calismalar devam.. testleri onumuzdeki ay icin aldim belki supriz yapar bu aydan gelir sıpam:)

İnşallah kanda çıkar mı ki ben çalışıyorum gün boyu üst katta sağlık ocağı vardıda orasıda yarın kapalı olur canım en yakın orası zaten en iyisi p . Tesi ye kadar beklemek kocama da sürpriz yapmak istiyorum kocamın yanında çalışıom diye oda biyere gitsem hemen sorar nereye diye mecbur bekleyecem anlaşılan inşallah kesilir bu leke bende bi ümitle beklerim o zamana kadar tabi dikkat ederim kendime

Canim hemen idrar testi yapsana insallah vardir gebelik

Kizlar Allah hepimize hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah hamile arkadaslarima hayirli dogum hayirli evlat nasip etsin rabbim.İnsallah hepimiz guzel haberler veririz birbirimize.Benimde adetime 9 gun var bel agrim var kac gundur ve arada kasik agrisi oluyor.Ama genelde belim agriyor.Gogslerde hassasiyet var.Akintida cok yogun.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Kızlar labquick ovulasyon ve gebelik testi siparis ettim hem de ovu 30 gebelik 25 tane:) bugun 13.gunum calismalar devam.. testleri onumuzdeki ay icin aldim belki supriz yapar bu aydan gelir sıpam:)

İnşallah canım benim allahım kucagımızı boş bırakmasın inşallah inşallah

Canim 9 gun belirti aramak icin erken diyebilirsin ama tum gebeliklerimde ortak tek belirti goguslerdi hepsinde de yaşadığım koltukaltından baslayarak ucları haric tum gogus acisinin olmasiydi. Insallah hamileliktendir belirtilerin ...

Canim belki bilmeyen kiskanmak der yasadiklarimiza ama degil hamile gordugum an icim eriyo Allahim diyorum duy sesimi. AVM de gezerken cok bilirim hamile gorup gozlerimin doldugunu yutkunamadığımı..

Allah tüm hamilelere hayirli dogumlar versin bizlerede o duyguyu nasip etsin sonuna kadar yasatsin insallah.

Ayy ne güzel bir hikâye :) :) Bu arada bahsettiği ilacın bir zararı yok. İki aşılamamdan sonra doktor verdi, kullandım. Bebeğin tutunmasını sağlıyor

Oyle yapim artik canim cok sagol yardimin icin masallah 13 yum cok olmus seni. Bende ya 1 ya 2 oluyo oyle cok olmuyo bende catlama sorunu var oyuzdn asilama dusunuyom bakim hayirlisi herseyin

Ben asilama yaptim sonuc alana kadar meryem suresini okudum sonucu aldim busefer adak adadim cocuk sag saglim kucagima alana kadar okucam diye sukur rabbime doguma gidicem gun okudum oyle dogum yaptim cok faydasi var meryem suresinin ben sahit oldum banada esimin arkadasi tavsiye etmisti

Kızlar nasılsnz uzak kaldm biraz burdan.adetimin ikinci günü bitiyor çok şükür hrörn bitsede çalışmalara başlasam :) tontis76 tebrikler canım hayırlı olsun gözün aydın bizede dua et :) cgdmkrks manzana_verde kızlar sizin durumlar nasıl gelmedi dimi kırmızılar aman gelmesinler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…