- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Neden idrar testinde bakmiyosun once canim?İyi akşamlar kızlar.Çarşamba günü kan testi yaptıracağım. Reglin 25.günü oluyor. Size erken mi? Tam 14. gün yumurta çatlamıştı.
Canım bu benim 33. ayım ve yüzden fazla idrar testi yapmışımdır. Artık o testleri görmek bile istemiyorum 25.gün idrarda çıkmama ihtimali de var. Acilde yarım saatte çıkıyor sonuç. Geç döllenme sanmıyorum canım. Çatlatma iğnesi kullandımNeden idrar testinde bskmiyosun once canim?
Sanirim kan testi daha cok umut baglatir insana olumsuz oluncada yıkımı dsha fazla olur gibi sanki.
Insallah sen pozitifi gorursun canim. Gebelik testiyle adete 4-5gun kala pozitifi gordugumden idrar dedim canim. Yoksa gec dollenme olmadiysa kanda hayli hayli cikar.
Canım gelmedi valla doktorum kan testi istedi. Yarın yaptırcam bakalım. Adet sancısı var ama batma daha çok oluyor. Nasip artık ya her 2 sonuca da hazırladık kendimizi. Adet olursam ben de yumurta takibine gidicemKızlar nasılsnz uzak kaldm biraz burdan.adetimin ikinci günü bitiyor çok şükür hrörn bitsede çalışmalara başlasam :)tontis76 tebrikler canım hayırlı olsun gözün aydın bizede dua et :) cgdmkrks @manzana_verde kızlar sizin durumlar nasıl gelmedi dimi kırmızılar aman gelmesinler inşallah :)
Klomen falan verecekse 3. gün başlanıyor canımBeklenen kırmızılar geldidoktora gitcez doktor reglin üçüncü günü gel dedi benimki 6 gün sürer üçüncü günmü gideyim bide konyaya gitcez 2saatlik yol
Anladim canim benimde 31.deneme. 3 yıllık bu hasretim..Canım bu benim 33. ayım ve yüzden fazla idrar testi yapmışımdır. Artık o testleri görmek bile istemiyorum 25.gün idrarda çıkmama ihtimali de var. Acilde yarım saatte çıkıyor sonuç
Ilk cocuk mu olacak olursa?Anladim canim benimde 31.deneme. 3 yıllık bu hasretim..
Icinden nasil geliyosa kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap canim. Insallah bekledigin son ay olur..
Ben sormustum kizztontis76 canim hayirli ugurlu olsun hepimizin soyledigi gibi dogru cikti bak kendini bosuna kastin o kadar. Kizzz bize dua et olur mu ?
Bu sene olmasa bile 2017 yili bana(bize) ugurlu gelsin :)))
Birde bu ay topikte ovulasyon testini nerden alicam nasil yapicam diye bana soran sen miydin canim.
He birde bebegim @FM_ist aslinda sana kotu bir sey demedi. Emin ol cok iyi niyetli bir insan. Hatta bir mesajinda sana aciklama yapmis helalik istemis yanlis anladin diye ama sen gormedin sanirim.
Sozde ilk bana mesaj atcaktin test yapinca
Canım bu benim 33. ayım ve yüzden fazla idrar testi yapmışımdır. Artık o testleri görmek bile istemiyorum 25.gün idrarda çıkmama ihtimali de var. Acilde yarım saatte çıkıyor sonuç. Geç döllenme sanmıyorum canım. Çatlatma iğnesi kullandım
Iyiyiz kuzu sen nerelerdesin yaKizlar napyonuz ?
Seni hatirliyorum canim birisi daha sormustu.Ben sormustum kizz
Tamam ozaman üçüncü günü gidelim :) burda olmuş olsa önemli değil ertesi gün tekrar giderim ama bunda doğru zamanda gitmem lazımKlomen falan verecekse 3. gün başlanıyor canım
1 yil 2 yil 3 yil 4 yil... yazarken ne kadarda kolay yaziliyomus.. rabbim daha cok bekletmesin insallah.Ilk cocuk mu olacak olursa?
Benimde mart ayinda 4 sene olacak(
Sorma canim ya eve internet baglatcam diye telefonunkini bitirdim hemen simdi yenilene kadar faturadan azcik kullaniyorumIyiyiz kuzu sen nerelerdesin ya
Canım ben de 2 saat uzaklıkta başka şehirde üç kez klomen kullandım, iki kez aşılama oldum. Defalarca kontrole gitmem gerekti yani. Yol bizi aşırı derecede yordu ve yıprattı. Sinirlerimiz artık kaldıramaz oldu. Yaşadığın şehirde özel hastane varsa uzaklara gitmemeni tavsiye ederim. Tabii sen daha iyi bilirsinTamam ozaman üçüncü günü gidelim :) burda olmuş olsa önemli değil ertesi gün tekrar giderim ama bunda doğru zamanda gitmem lazım
Gercekten mi ya cook uzuldum. Sebebi arastirildi mi dusuklerin. Insallah Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip eder. Bu sefer sag saglim kucagina alirsin. icimden boyle dua etmek geldi.1 yil 2 yil 3 yil 4 yil... yazarken ne kadarda kolay yaziliyomus.. rabbim daha cok bekletmesin insallah.
Ilk cocukSmile Forever . 4 gebelik gecirdim 5.yi kucagima alirim insallah.
:)))Sorma canim ya eve internet baglatcam diye telefonunkini bitirdim hemen simdi yenilene kadar faturadan azcik kullaniyorum22 sinde yenilencek o zamana kadar pek gorunemem
Özel hastane var birisi iyi değil,diğerinde bayan doktor yok diğeri zaten küçük tek doktor var iyice kararsız kaldım bende inanki bende ondan korkuyorum zaten bende eşimle tekrar bi konuşayım bakalımCanım ben de 2 saat uzaklıkta başka şehirde üç kez klomen kullandım, iki kez aşılama oldum. Defalarca kontrole gitmem gerekti yani. Yol bizi aşırı derecede yordu ve yıprattı. Sinirlerimiz artık kaldıramaz oldu. Yaşadığın şehirde özel hastane varsa uzaklara gitmemeni tavsiye ederim. Tabii sen daha iyi bilirsin
Canım başıma gelenleri anlatayım da neden bekleyemediğim anlaşılsın :)İnşallah hamilesinizdir. Heyecandan bekleyemediniz galiba birazdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?