2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi akşamlar kızlar.Çarşamba günü kan testi yaptıracağım. Reglin 25.günü oluyor. Size erken mi? Tam 14. gün yumurta çatlamıştı.
Neden idrar testinde bakmiyosun once canim?

Sanirim once kan testi yapmak daha cok umut baglatir insana olumsuz oluncada yıkımı daha fazla olur gibi sanki.

Insallah sen pozitifi gorursun canim. Gebelik testiyle adete 4-5gun kala pozitifi gordugumden idrar dedim canim. Yoksa gec dollenme olmadiysa kanda hayli hayli cikar.

Canım bu benim 33. ayım ve yüzden fazla idrar testi yapmışımdır. Artık o testleri görmek bile istemiyorum 25.gün idrarda çıkmama ihtimali de var. Acilde yarım saatte çıkıyor sonuç. Geç döllenme sanmıyorum canım. Çatlatma iğnesi kullandım

Canım gelmedi valla doktorum kan testi istedi. Yarın yaptırcam bakalım. Adet sancısı var ama batma daha çok oluyor. Nasip artık ya her 2 sonuca da hazırladık kendimizi. Adet olursam ben de yumurta takibine gidicem

Canım bu benim 33. ayım ve yüzden fazla idrar testi yapmışımdır. Artık o testleri görmek bile istemiyorum 25.gün idrarda çıkmama ihtimali de var. Acilde yarım saatte çıkıyor sonuç
Anladim canim benimde 31.deneme. 3 yıllık bu hasretim..

Icinden nasil geliyosa kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap canim. Insallah bekledigin son ay olur..

tontis76 canim hayirli ugurlu olsun hepimizin soyledigi gibi dogru cikti bak kendini bosuna kastin o kadar. Kizzz bize dua et olur mu ?
Bu sene olmasa bile 2017 yili bana(bize) ugurlu gelsin :)))

Birde bu ay topikte ovulasyon testini nerden alicam nasil yapicam diye bana soran sen miydin canim.

He birde bebegim @FM_ist aslinda sana kotu bir sey demedi. Emin ol cok iyi niyetli bir insan. Hatta bir mesajinda sana aciklama yapmis helalik istemis yanlis anladin diye ama sen gormedin sanirim.

Sozde ilk bana mesaj atcaktin test yapinca

Ben sormustum kizz

İnşallah hamilesinizdir. Heyecandan bekleyemediniz galiba birazdaha

Tamam ozaman üçüncü günü gidelim :) burda olmuş olsa önemli değil ertesi gün tekrar giderim ama bunda doğru zamanda gitmem lazım
Canım ben de 2 saat uzaklıkta başka şehirde üç kez klomen kullandım, iki kez aşılama oldum. Defalarca kontrole gitmem gerekti yani. Yol bizi aşırı derecede yordu ve yıprattı. Sinirlerimiz artık kaldıramaz oldu. Yaşadığın şehirde özel hastane varsa uzaklara gitmemeni tavsiye ederim. Tabii sen daha iyi bilirsin

1 yil 2 yil 3 yil 4 yil... yazarken ne kadarda kolay yaziliyomus.. rabbim daha cok bekletmesin insallah.

Ilk cocuk Smile Forever . 4 gebelik gecirdim 5.yi kucagima alirim insallah.
Gercekten mi ya cook uzuldum. Sebebi arastirildi mi dusuklerin. Insallah Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip eder. Bu sefer sag saglim kucagina alirsin. icimden boyle dua etmek geldi.

Ben 1 kez dahi hamilelik gecirmedim. Korkmaya basladim. Bir yandanda zamani vardir diyorum.

Özel hastane var birisi iyi değil,diğerinde bayan doktor yok diğeri zaten küçük tek doktor var iyice kararsız kaldım bende inanki bende ondan korkuyorum zaten bende eşimle tekrar bi konuşayım bakalım birde şöyle bir durum var burda gidiyorum doktorun yanına benimle beraber kvdemde giriyo rahat olamiyorum ben eşimle gitmek istiyorum iki arada bi derede kaldım iyice

İnşallah hamilesinizdir. Heyecandan bekleyemediniz galiba birazdaha
Canım başıma gelenleri anlatayım da neden bekleyemediğim anlaşılsın :)
Şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.

Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, üç ay çok fazla yumurtam oluştu(8-10 tane) ama hamile kalmadım.

Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.

Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başladık. İki kez aşılama yapıldı ama olmadı. Doktor artık tüp bebek yapalım dedi. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. Ben yine de son çare doktora gittim. 11.gün 25mm yumurtam vardı. Şansı artırmak için çatlatma iğnesi verdi. Yani artık bu son çarem.
Yukarıda yazdığım bütün tedaviler, kontroller ve ilaç yazdırmalar için iki saat uzaklıkta bir şehre gidiyorum. Artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…