- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Gercek mii bendee sefakoydeyim ay sansa bak :) neresindesin canim ben arel universitesine cok yakinimOlabilir canim ben sefakoydeyim
Bende her an oldum olacam gbii hissediyorum olmasin insallah canm ya bende ayniyim her seyde gidiyorum wc ye geldi mi diyeKizlar bugun bat tarihim.hala gelmedi ama gece tum vucudum cok kaşındı.gece ayda boyle cok kasininca adet olmustum.bide bu belirdi cocuk istedikten sonra..cilt kuruyor adet donemi vucut odem yaptigi icin.ondan cok kasinti oluyor heralde.yinw mi gelcek yaa gelmesiiinnn
Tam sefakoy sayilmaz ama tepeustu canimGercek mii bendee sefakoydeyim ay sansa bak :) neresindesin canim ben arel universitesine cok yakinim
ay cok sagol cnmsin ya oyle cok agrim yok biraz var oda sanirim strestenCanim benim dayim kadin dogum uzmanu ona sordum smdi ilk aylarda leke tarzi gelebilir dedi agrisi yoksa bu daha iyi degerlendirilir dedi. Ama artarsa bir doktora gorunsun dedi
Tam bilmiyorum valla orayi kuzum kismet olur insallah bi gun bi araya geliriz.. Ben cok yalniz hissediyorum kendimiTam sefakoy sayilmaz ama tepeustu canim
Stres yapma kuzum benim bebegin sana tutundu ona guzel duygular gonder . bir yerde okumustum bebek anneye tutunduğu an kendini onu bi uzvu zannedermis 2 yaşına gelene kadar o minik melek seni benimsedi bilee :) birakmaz seni insallah Allahin izniyleay cok sagol cnmsin ya oyle cok agrim yok biraz var oda sanirim stresten
iyiki varsinizStres yapma kuzum benim bebegin sana tutundu ona guzel duygular gonder . bir yerde okumustum bebek anneye tutunduğu an kendini onu bi uzvu zannedermis 2 yaşına gelene kadar o minik melek seni benimsedi bilee :) birakmaz seni insallah Allahin izniyle
Anladim canim. Cennette sayilirim ben ama buldugum yerden sefakoy 10 dk . Zaten rumelide tedavi goruyorum. Maras mi benim esimde marasliTam bilmiyorum valla orayi kuzum kismet olur insallah bi gun bi araya geliriz.. Ben cok yalniz hissediyorum kendimikomsularim cok giciklar insanlik yok bnlarfa valla darbe gunu esim polis gorevdeydi gelip meraklarini gidermeye calisiyolar gulerek bisiler soruyolar falan ailemde marasta
Bizimkiler orda da biz hatayliyiz :) rumelide hangi doktora gidiyorsun ben tuba Fikriye becerik ' e gidiyorum hepsini denedim o daha iyi geldi banaAnladim canim. Cennette sayilirim ben ama buldugum yerden sefakoy 10 dk . Zaten rumelide tedavi goruyorum. Maras mi benim esimde marasli)
Sizlerde oylee canim :))amin cnm benim
iyiki varsiniz
Canim benim ilk doktorumda tuba hanimdi. Sonra 2. Ay gittigimda tuba hanim yillik izindeydi bende hadiye hanima gittim. 2 aydirda onunla devam ediyorum canim :) tuba hanim cok iyi aslinda ama iste izne cikinca ara vermek istemedim hadiye hanimla devam ettimBizimkiler orda da biz hatayliyiz :) rumelide hangi doktora gidiyorsun ben tuba Fikriye becerik ' e gidiyorum hepsini denedim o daha iyi geldi bana
Hadiye hanim da iyi aynen canim ben ilk gorunce soguk biri gibi geldi ama oyle degilmis :)Canim benim ilk doktorumda tuba hanimdi. Sonra 2. Ay gittigimda tuba hanim yillik izindeydi bende hadiye hanima gittim. 2 aydirda onunla devam ediyorum canim :) tuba hanim cok iyi aslinda ama iste izne cikinca ara vermek istemedim hadiye hanimla devam ettim
Guleryuzlu birisi. Bana kizim diye hitap ediyor hep :))Hadiye hanim da iyi aynen canim ben ilk gorunce soguk biri gibi geldi ama oyle degilmis :)
Kendimi hastaneye gitmemek icin zor tutuyorum yaa kan testi yaptirasim var ama o kadar para verdim ki bos yere idrarda ckmaz sanki bugun daha dimiSelam canlar bugün güzel haberler almak nasip olsun insaAllah
Canim adetin duzenli ise cikar idrardada. Eskidenmis o adet gecikmesinden 10 un sonra test yapin 5 6 gun once artik idrarada bile ogrenenler var hamileligini.Kendimi hastaneye gitmemek icin zor tutuyorum yaa kan testi yaptirasim var ama o kadar para verdim ki bos yere idrarda ckmaz sanki bugun daha dimi
Canim benim bak adet dongulerimi yazayım sanaCanim adetin duzenli ise cikar idrardada. Eskidenmis o adet gecikmesinden 10 un sonra test yapin 5 6 gun once artik idrarada bile ogrenenler var hamileligini.
Anladim canim bu ay hangi donguyu baz aldin neye gore bat bugun 35 31 27 mmiCanim benim bak adet dongulerimi yazayım sana
Mayis haziran 35
Temmuz 31
Ağustos 27
Inofolic diye bi ilac kullanmaya basladim boyle her ay dusmeye basladi sonra dongum. Karisik yani durumlar :)
Gecen ay neyse onu baz aldim canim 27 yani cunku ilacla hep dusus var sabit kalir artik diye dusunuyorum. Hic dongu yukselmedi bu ilaci kullanmaya basladigimdan beri 6 aydir kullaniyorumAnladim canim bu ay hangi donguyu baz aldin neye gore bat bugun 35 31 27 mmi
Anladim canim bende kullaniyorum inofolic ilk ay 35 ten 28 e dustu sonra 29 oldu sonra 30 oldu :))) zaten normaldede 30 35 gunluk dongum hep. Bakalim ya kismet. Bence yap bi testGecen ay neyse onu baz aldim canim 27 yani cunku ilacla hep dusus var sabit kalir artik diye dusunuyorum. Hic dongu yukselmedi bu ilaci kullanmaya basladigimdan beri 6 aydir kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?