2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benim lutfen at bu düşünceleri kafandan belki sen cocugum olmadan ölürsem diye kafanda kurduysan onu gormussundur lutfen moralinni bozma bak burda herkes birbirine yardimci oluyor hepimiz istiyoruz meleklerimiz gelsin benim 2 testimde de cift cizgiyi gormeme ragmen 5gun gecikmeyle adet oldum ve hic gecikmeyen adetim gecikti beynimiz vucudumuz bize oyun oynuyor sinaniyoruz Allaha dayan guven sabret hamileligi kafamizdan atamayiz biliyorum ama bpyle ölümü düşünüphem kendine hem esine hayati zehir etme tamam mi kuzum toparlanmaya bak daha kotu olursun yoksa Allah korusun..

Kesinli
Kesinlikle katiliyorum cok haklisin ozellikle buraya girmeden once hic takmazdim ama buraya girdikten sonra sanki hamile kalmam gerekiyor bu ay kesin tutturcam gibi seyler soyluyorum beynime burasi yokken ilk ay olmayinca daha yeni basladik tabiki olmayacakti diyodum ama burdan sonra gebe olanlari gördükten sonra sanki sorunum varmis gibi dusunmeye basladim bu site cok güzel evet ama bazen okdr kotu hissettiriyor ki burasi beni o yuzden bende ara vericem ara sira girerim tanidiklarimin guzel haberlerini almak icin cnku guzel dostlar ar kazandim burdan onlarin guzel haberlerini almak isterkm ve tabiki hamileyimmmmm demek de isterim insallah nasip olur. Canim sana zaten baska bi mesajla alinti yapip ayrica yazdim dusuncelerimi insallah iyi olursun insallah iyi oluruz..

Canim böyle dusunme sakin,mutlaka bilinçaltına işleyen seyleri.gördün ruyanda..iki rekat namaz kılıp dua oku,dertlerin sıkıntıların gitmesi icin dualar var kitaplarda,icini rahatlatir huzur verir hem de..1000ihlas okumstun sen bak,yine onu yap bnce..bnde dün başladım okumaya .rabbim dualarimizi kabul etsin ins.

Kızlar incir kürünü yumurtlama sorunu olanlar mi yapıyor sadece?Bn martta bebek istemeden 3ay önce gtmistim kontrole,smear testi,renkli ultrason, kan idrar testleri yapıldı, temiz cikmisti.3ay folik asit kullandim. Haziran da calismalara başladık ama 3aydir olmuyo malesef. Sizce incir kürü kullaniyim mi bi zarari olur mu?

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu

Kızlar nasılsnz bayram dolayısıyla giremiyorum bayramdan sonra herkes aktifleşir :) benim üç gündür sabah az az bulantılarm oluyo kahvaltıdan önce sonra geçiyo.ama ilk gün ağzıma geldi neredeyse bulantı.bir gün olsa başka birseyden derimde ard arda olunca .bide karnımda şişlik var kocaman oldu göbeğim ya .bat 2bu arada

Bu sabah biara adet ağrısı gibi bi ağrıyla ve bulantıya uyandım inşallah bebişim vardır ama adet ağrısı gibi ağrılar oluyomu sizde

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Canim gec dollenme olmus olabilir. Vede 2 gunde 2 kat artmasi lazim. Ki artimis yani. Icini ferah tut adetin bi gecsin canim adetin gectikten sonra yine bakarsin.

Kizlar istanbulda olaniniz var mi avrupa yakasinda :) bi de ben bugun test yapacaktim uyandm cktim hemen eczane aramaya bulamadim hep kapali yarina kaldi smdi bugun bat ama gelen giden yok simdilik

kizlar sabah kalktigimda peceteye gelen kan gordum sonra bodaha yok sonra yine gittim akintiyla karisik cok az pempe vardi oyle gelen degilde peceteye silince geliyor cok korkuyorum bivsorun mu var oglymdayken boyle bisi olmadi ne yapmam gerekir yardimci olun

Canim benim dayim kadin dogum uzmanu ona sordum smdi ilk aylarda leke tarzi gelebilir dedi agrisi yoksa bu daha iyi degerlendirilir dedi. Ama artarsa bir doktora gorunsun dedi

Kizlar istanbulda olaniniz var mi avrupa yakasinda :) bi de ben bugun test yapacaktim uyandm cktim hemen eczane aramaya bulamadim hep kapali yarina kaldi smdi bugun bat ama gelen giden yok simdilik
Ben avrupa yakasindayim canim. Nobetci eczane bak istersen yakininda varsa gidrr alirsin

Canim en az iki kati gerekiyor cok fazla artyor aslinda adetin bi kac gun gecince bi gidyorsyn 200 le 1000 arasi.senin kimyasal olabilir buyuk ihtimalle yinede dua et bekle

Kizlar bugun bat tarihim.hala gelmedi ama gece tum vucudum cok kaşındı.gece ayda boyle cok kasininca adet olmustum.bide bu belirdi cocuk istedikten sonra..cilt kuruyor adet donemi vucut odem yaptigi icin.ondan cok kasinti oluyor heralde.yinw mi gelcek yaa gelmesiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…