Canim benim lutfen at bu düşünceleri kafandan belki sen cocugum olmadan ölürsem diye kafanda kurduysan onu gormussundur lutfen moralinni bozma bak burda herkes birbirine yardimci oluyor hepimiz istiyoruz meleklerimiz gelsin benim 2 testimde de cift cizgiyi gormeme ragmen 5gun gecikmeyle adet oldum ve hic gecikmeyen adetim gecikti beynimiz vucudumuz bize oyun oynuyor sinaniyoruz Allaha dayan guven sabret hamileligi kafamizdan atamayiz biliyorum ama bpyle ölümü düşünüphem kendine hem esine hayati zehir etme tamam mi kuzum toparlanmaya bak daha kotu olursun yoksa Allah korusun..kızlar artık o kadar yoruldum ki adet söktürücü ne varsa içtim maydonoz,dereotu,sogan suyu, kekik suyu söktürücü ilaç. ne varsa kullandım 2 aydıe yok 21 temmuzda en son oldum 14agustos lekelenmem oldu test sonucı negatif hamilelik yok kimseye anlatamıyorum herkes hamilesin diyor şimdi sesimi etmiyorum egilip kalkınca kasıgıma agrı kitleniyor şuandada vuruyor artık hamilesin diyorlar eşim heveslendi yine, annemle konuşunca ama hayal kırıklıgına ugruycak biliyorum ne yapacam bilmiyorum sökülsün istiyorum ney kesin söker bilginiz varsa söyleyin ne olur bir sürü doktora gittim özel devlet hepsine hiç düzgün kadın dogumcuya denk gelmedim şansızlıkla dolu bir aylardan geçiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem artık... bugünde rüyamda zaten, yine bir Adamı gördüm 1 senede bir 15 yaşımdan beri bir adamı görürüm ne söylerse hemen çıkar onu gördügümde bugünde gördüm uyandım saatlerce agladım, seneye kurban bayramını göremiyceksin öleceksin, kendine gel ona göre hayatını yaşa dedi hayır olamaz dedim ama yine dedi zaten baştan beri diyordum 23.ncü yaşımda ölcemi hissediyordum korkuyorumda şimdi iyice psikolojim bozuldı artık...
Kesinlikle katiliyorum cok haklisin ozellikle buraya girmeden once hic takmazdim ama buraya girdikten sonra sanki hamile kalmam gerekiyor bu ay kesin tutturcam gibi seyler soyluyorum beynime burasi yokken ilk ay olmayinca daha yeni basladik tabiki olmayacakti diyodum ama burdan sonra gebe olanlari gördükten sonra sanki sorunum varmis gibi dusunmeye basladim bu site cok güzel evet ama bazen okdr kotu hissettiriyor ki burasi beni o yuzden bende ara vericem ara sira girerim tanidiklarimin guzel haberlerini almak icin cnku guzel dostlar ar kazandim burdan onlarin guzel haberlerini almak isterkm ve tabiki hamileyimmmmm demek de isterim insallah nasip olur. Canim sana zaten baska bi mesajla alinti yapip ayrica yazdim dusuncelerimi insallah iyi olursun insallah iyi oluruz..Canim bi sakin ol arastir doktorlari ona göre bitanesine git yani adet olmayisinin mutlaka bi sebebi var demekki detayli bakmiyorlar, kontrollerini iyice yapsinlar diret yani gerekirse masasini at bagir falan oyle hirlamasina izin verme sorununa cozum bulsun her kime gidersen belliki cok etkileniyosun ama dikkat et kendini daha fazla hasta etme bence biraz ara ver internete buraya falan cunku insan takilincada kafaya takiyo birinin hamilelik haberini aliyosun bu belirti bendede var diyosun olmuyo sonra bende niye olmadi diyosun ve tek diyecegim belirtilerinin hicbiri belirti degil böyle düsün cunku bebegin rahimine düstügünde evet oldu diyeceksin. Bende iki ay hasta oldum taktim yumurtalik kanserine kadar aklimdan gecirdim icimi kararttim zor bi sürec sana ney nasil iyi gelecekse öyle yap belki derdine cagre olamam ama en azindan vucut ve ruh sagligin icin bunlari tavsiye edebilirim. Herkesi bosver sen doktor rahimde bebegi görmüyosa adet olman gerekir sen ona odaklan once senin sagligin sonra bebek. Sey dusunme hamile oldu bana akil veriyo diye kac aydir burdayim arkadaslarla beraber iyi kotu birsuru sey yasadik, ozellikle iki ay iskence gibiydi benim icinde adet oluyodum belirti vardi ama bebek yoktu
Hayirlisi canim yeni aya yeni umitler.Cnm bnm dun pembe akinti geldi bn bi sevndm umitlendm hic oyle olmazdi cunku butun gun bisey yoktu bu gun test ypcm dydm geldi kirmizilar
kızlar artık o kadar yoruldum ki adet söktürücü ne varsa içtim maydonoz,dereotu,sogan suyu, kekik suyu söktürücü ilaç. ne varsa kullandım 2 aydıe yok 21 temmuzda en son oldum 14agustos lekelenmem oldu test sonucı negatif hamilelik yok kimseye anlatamıyorum herkes hamilesin diyor şimdi sesimi etmiyorum egilip kalkınca kasıgıma agrı kitleniyor şuandada vuruyor artık hamilesin diyorlar eşim heveslendi yine, annemle konuşunca ama hayal kırıklıgına ugruycak biliyorum ne yapacam bilmiyorum sökülsün istiyorum ney kesin söker bilginiz varsa söyleyin ne olur bir sürü doktora gittim özel devlet hepsine hiç düzgün kadın dogumcuya denk gelmedim şansızlıkla dolu bir aylardan geçiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem artık... bugünde rüyamda zaten, yine bir Adamı gördüm 1 senede bir 15 yaşımdan beri bir adamı görürüm ne söylerse hemen çıkar onu gördügümde bugünde gördüm uyandım saatlerce agladım, seneye kurban bayramını göremiyceksin öleceksin, kendine gel ona göre hayatını yaşa dedi hayır olamaz dedim ama yine dedi zaten baştan beri diyordum 23.ncü yaşımda ölcemi hissediyordum korkuyorumda şimdi iyice psikolojim bozuldı artık...
Canim gec dollenme olmus olabilir. Vede 2 gunde 2 kat artmasi lazim. Ki artimis yani. Icini ferah tut adetin bi gecsin canim adetin gectikten sonra yine bakarsin.Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Canim benim dayim kadin dogum uzmanu ona sordum smdi ilk aylarda leke tarzi gelebilir dedi agrisi yoksa bu daha iyi degerlendirilir dedi. Ama artarsa bir doktora gorunsun dedikizlar sabah kalktigimda peceteye gelen kan gordum sonra bodaha yok sonra yine gittim akintiyla karisik cok az pempe vardi oyle gelen degilde peceteye silince geliyor cok korkuyorum bivsorun mu var oglymdayken boyle bisi olmadi ne yapmam gerekir yardimci olun
Ben avrupa yakasindayim canim. Nobetci eczane bak istersen yakininda varsa gidrr alirsinKizlar istanbulda olaniniz var mi avrupa yakasinda :) bi de ben bugun test yapacaktim uyandm cktim hemen eczane aramaya bulamadim hep kapali yarina kaldi smdi bugun bat ama gelen giden yok simdilik
Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Bende simdi aynisini soyleyecektim. Genellikle olurmus boyle ilk aylar bazilarinda.Canim benim dayim kadin dogum uzmanu ona sordum smdi ilk aylarda leke tarzi gelebilir dedi agrisi yoksa bu daha iyi degerlendirilir dedi. Ama artarsa bir doktora gorunsun dedi
Uzakmis yaa baktimda.. Seyden sordum canim belki bir araya geliriz diyeBen avrupa yakasindayim canim. Nobetci eczane bak istersen yakininda varsa gidrr alirsin
Olabilir canim ben sefakoydeyimUzakmis yaa baktimda.. Seyden sordum canim belki bir araya geliriz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?