2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladim canim bende kullaniyorum inofolic ilk ay 35 ten 28 e dustu sonra 29 oldu sonra 30 oldu :))) zaten normaldede 30 35 gunluk dongum hep. Bakalim ya kismet. Bence yap bi test
Esime diyim aksam gelirken alsin o zaman artik bi yapayim :) sen kac tane iciyorsun günlük. Bana biraz fazla geliyo ya sabah 2 aksam 2 iciyorum

Tamam canim gidiyorum smdi

Canim en az iki kati gerekiyor cok fazla artyor aslinda adetin bi kac gun gecince bi gidyorsyn 200 le 1000 arasi.senin kimyasal olabilir buyuk ihtimalle yinede dua et bekle
Canim kimyasal gebelikde nasil oluyorki benim suan ikigun arayla iki kati artmis gorunutor adetede 3 gun var yani adet gunu 40 larda filan oluyor hesabima gore bilmiorum ki ben cok umitliydim

Yaaa arkadaslar benim yumurtalar catlayali 8 gün oldu adetime 10 gün varrr testte cikmicani bile bile iki kere yaptim tabiki negatif cikti acabaa kanda cikarmi simdiden kendimi cok fena hissediyorum bas dönmesi kokudan tiksinme vs vs vs

Canim kimyasal gebelikde nasil oluyorki benim suan ikigun arayla iki kati artmis gorunutor adetede 3 gun var yani adet gunu 40 larda filan oluyor hesabima gore bilmiorum ki ben cok umitliydim
Kimyasal gebelikte aslinda yumurta dollense bile yerlesemiyor.oyuzdende degerler duzgun artmiyor canim.adet gunu bekle ozaman canim adet olmazsan gunun gecersen yaparsin

Yaaa arkadaslar benim yumurtalar catlayali 8 gün oldu adetime 10 gün varrr testte cikmicani bile bile iki kere yaptim tabiki negatif cikti acabaa kanda cikarmi simdiden kendimi cok fena hissediyorum bas dönmesi kokudan tiksinme vs vs vs
Canim kanda bike tup bebeklerde 12. Gunu doldurunca bakiyolar tabiki cikmaz

Kızlar bakalım ben adet olacak mıyım beraber bekleyelim mi 23 eylül 8 gün kaldı :)) şimdilik kasıklarımda 4 gündür ağrı var ve beyaz akıntım var bel ağrım var ve sık idrara çıkar oldum acaba olabilir mi diye düşünür oldum ama sabırla bekleyecem bana dua eder misiniz lütfen

Tabi kii ederimm ben canim . bende heyecanla bekledim senn gbi kasiklarda agri falan oldu bugun bat gunu olmadim daha yarin test yapacagim sende bana dua ett

Tabi kii ederimm ben canim . bende heyecanla bekledim senn gbi kasiklarda agri falan oldu bugun bat gunu olmadim daha yarin test yapacagim sende bana dua ett
Bende yarin sabah namazinda test yapcam hastalanmazsam..heycandan olcem ya .gerci pazartesi negatf cikmisti ama bakalim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…