2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende yarin sabah namazinda test yapcam hastalanmazsam..heycandan olcem ya .gerci pazartesi negatf cikmisti ama bakalim artik.
Bende bayramin 2. Gunu test yaptim negatifti.. Ayy heyecanli bekleyis sürüyor. Doktorlar 1 hafta gecikince idrarda yapin diyo ama hep kizlar ogrenmis erken bizde ogreniriz insallah . Yazılarımızin altina yazar bizde de bebegimizin haftasi dogacagi muhtemel tarihii

Bende yarin sabah namazinda test yapcam hastalanmazsam..heycandan olcem ya .gerci pazartesi negatf cikmisti ama bakalim artik.
Adet oldum olacagim gbi hissediyorum iki gundur sende de var mi o his yürürken rahmimi hissediyorum resmen sanki bi de dun gece ishal basladi bende

Ayy insallahh yaa.gerci agrim var diye korkuyrm ama yine de umitle bekliyrm

Bende aynıyım suanda inşallah güzel sonuclar alırız

Benim kafami karistiran bi sey var bi baksaniz bana kizlar. Ben 2 gun once doktora gittiğimde yumurtan olgun dedi. Ama benim adetime 2 gun var diyince hamile olabilirsin o zaman dedi. Yumurta catlamamissa nasil oluyor ki ya

Benim kafami karistiran bi sey var bi baksaniz bana kizlar. Ben 2 gun once doktora gittiğimde yumurtan olgun dedi. Ama benim adetime 2 gun var diyince hamile olabilirsin o zaman dedi. Yumurta catlamamissa nasil oluyor ki ya
Canim yumurtlama gununde yumurtaliginin icinden yumurta cikiyor.o yumurta ya dolleniyor yada adetle atiliyor benimde gecn ay olgun bebek olabilir 14 mm dedi ama malesef adet oldum.ins bu ay gorcez

Canim yumurtlama gununde yumurtaliginin icinden yumurta cikiyor.o yumurta ya dolleniyor yada adetle atiliyor benimde gecn ay olgun bebek olabilir 14 mm dedi ama malesef adet oldum.ins bu ay gorcez
Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet basliyor ya hani . benim adete 2 gun kala olgun yumurta olmasi kafami karıştırdı. Yani catlicak sonra 14 gun gecicek dimi . gec dollenme olcak bende sanirim yada adetim gecikicek

Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet basliyor ya hani . benim adete 2 gun kala olgun yumurta olmasi kafami karıştırdı. Yani catlicak sonra 14 gun gecicek dimi . gec dollenme olcak bende sanirim yada adetim gecikicek

Tamam catliyor icinden yumurta cikiyor.o yumurtada ya dolleniyor yada 14. Gun adetle atiliyor.gec dollenme denilen sey herhangi bi nedenden dolayi adet gunun kaymasi 1 2 gun gec yumurtlama demek.oyle gunlerce gecikme olmaz.en fazla 1 2 gun.

Tamam catliyor icinden yumurta cikiyor.o yumurtada ya dolleniyor yada 14. Gun adetle atiliyor.gec dollenme denilen sey herhangi bi nedenden dolayi adet gunun kaymasi 1 2 gun gec yumurtlama demek.oyle gunlerce gecikme olmaz.en fazla 1 2 gun.
Anladim canim sagol cevabın icin

Anladim canim sagol cevabın icin

Yumurtlama, kadınların adet döngüsü içinde olgun yumurtanın yumurtalık foliküllerinden yumurta kanalına bırakılması evresidir. Yumurtalama sonrası, luteal evre boyunca, yumurta sperm tarafından döllenebilecek durumdadır. Eş zamanlı olarak, rahim duvarı (the endometrium) döllenmiş yumurtayı tutabilecek kadar kalınlaşmıştır. Gebelik başlangıcı oluşmaz ise, buna ek olarak rahim duvarında mensturasyon boyunca kanama olacaktır.

Tanimi bu sekilde canim.yumurtladigimizda yumurtaliklarimizdan olgun yumurta birakiliyor.oda ya dölleniuor yada adetle atiliyor

Dollensin insallahh yaa :))

canım yanlış değılsem yıne bu sıtede okumuştum kadın ğebe kaldında yumurtalarından bırı çatlamıomuş

Insallah ya.rahimimde kalinlasma olmustu ama insan guvenemiyor.gecen ayda kalislati ama adet oldum malesef
Deliriyorum ben galiba artik bi icime mutluluk geliyo bi aglama geliyo . Belirsizlik ne kotu ya Ey guzel Allahim güldür bizleri bu ay su mubarek gunlerin hatrina ol de olsun hayirlisiyla artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…