2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Neeeey kayonvaliden mi geliyor? Neden kiii???
Canım ne güzel imkanınız var. Sağlık için bayan doktor şart değil ki. Benim yaşadığım şehirde sadece karından bakılan ultrasound var. Alttan bakılan olsa klomen tedavisini kesinlikle burada görürdüm Ayla ak

Evet benim için bayan erkek farketmez sağlık sonuçta ama eşim istemiyor erkek olmasını iknada edemedim fazlada ısrar edemiyorum ters bişey söyler biliyorum :)

ALLAH razı olsun güzel kalpli kardeşim ben kalp kırmaktan çok korkarım hatam olduğundada gerekeni söylerim ölümlü dünya nede olsa hak yemekten Allah'a sığınırım..

İnşaallah sabrının sonunda kavuşursun bebeğine Allah olmayanlara versin olanlara tekrar inşallah hepimiz için çok dua ediyorum

Canım yaaa valla kıyamam çok haklısın gerçekten ve gönülden söylüyorum inşallah hamilesindir ve güzel haberleri alırız

Canım yaaa valla kıyamam çok haklısın gerçekten ve gönülden söylüyorum inşallah hamilesindir ve güzel haberleri alırız
İnşallah canım. Yumurta gelişiyor, çatlıyor. Artık eşimde de sorun yok ama olmuyor işte Allahın hikmeti

Merhaba kadinlar bi iki hafta önce de yazmistim bel ve kasik agrilarim hamilelige isaret olabilir mi diye bi kac gundur de su icsem sıkısma oluyo hemen tuvalete kosuyorum reglime daha 10 gun var ama git gide daha cok ümitleniyorum.tek sorun bunlar ayni zamanda üşütme belirtisi olabilir mi diye kaygim var..sizce üşütmüş müyümdür yoksa bunlar hamilelik belirtisi mi

ALLAH razı olsun güzel kalpli kardeşim ben kalp kırmaktan çok korkarım hatam olduğundada gerekeni söylerim ölümlü dünya nede olsa hak yemekten Allah'a sığınırım..
Senden de Allah razi olsun canim. Bir yanlis anlasilma olmus duzelteyim dedim. Ikinizde degerli guzel insanlarsiniz.
Su fani dunyada uzulup kalp kirmaya hic gerek yok.
Uzulmeyin ikinizde :)

Seni korkutmak için demiyorum ama tedbir alasın diye...
Bendede birkaç ay önce bel ve kasık ağrılarım olmuştu bide kasık şişkinliği..enfeksiyon çıktı o yüzden eğer fazla sürerse idrar tahlili yaptırmanı öneririm en azından varsada tedavini olursun
yoktur inşaAllah
Aklında bulunsun bide eğer aşırı akıntıyla beraber yanma ve kaşıntı varsa o da mantarın habercisidir

Senden de Allah razi olsun canim. Bir yanlis anlasilma olmus duzelteyim dedim. Ikinizde degerli guzel insanlarsiniz.
Su fani dunyada uzulup kalp kirmaya hic gerek yok.
Uzulmeyin ikinizde :)

Sende öylesin çok düşüncelisin canım benim sağolasın...
aynen ben üstüme düşeni yaptım zaten bu arada verdiğim tarifleri denedinmi? :) sanada vermiştim heralde öyle hatırlıyorum

Ve sonuc herzamanki gibi bi gölge...bu ayda yok

Dile kolay kalbe değil biliyorum ama hayırlısı böyleymiş bacım ya üzülme nolur inanmaktan vazgeçme
hepimizin imtihanı bu
Bigün İnşaaAllah nasip olacak
belki yarın belki yarındanda yakın
bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…