- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Neeeey kayonvaliden mi geliyor? Neden kiii???Özel hastane var birisi iyi değil,diğerinde bayan doktor yok diğeri zaten küçük tek doktor var iyice kararsız kaldım bende inanki bende ondan korkuyorum zaten bende eşimle tekrar bi konuşayım bakalımbirde şöyle bir durum var burda gidiyorum doktorun yanına benimle beraber kvdemde giriyo rahat olamiyorum ben eşimle gitmek istiyorum iki arada bi derede kaldım iyice
Evet benim için bayan erkek farketmez sağlık sonuçta ama eşim istemiyor erkek olmasını iknada edemedim fazlada ısrar edemiyorum ters bişey söyler biliyorum :)Canım ne güzel imkanınız var. Sağlık için bayan doktor şart değil ki. Benim yaşadığım şehirde sadece karından bakılan ultrasound var. Alttan bakılan olsa klomen tedavisini kesinlikle burada görürdüm
@tontis76 canim hayirli ugurlu olsun hepimizin soyledigi gibi dogru cikti bak kendini bosuna kastin o kadar. Kizzz bize dua et olur mu ?
Bu sene olmasa bile 2017 yili bana(bize) ugurlu gelsin :)))
Birde bu ay topikte ovulasyon testini nerden alicam nasil yapicam diye bana soran sen miydin canim.
He birde bebegimMavi Boncugumm aslinda sana kotu bir sey demedi. Emin ol cok iyi niyetli bir insan. Hatta bir mesajinda sana aciklama yapmis helalik istemis yanlis anladin diye ama sen gormedin sanirim.
Sozde ilk bana mesaj atcaktin test yapinca
İnşaallah sabrının sonunda kavuşursun bebeğine Allah olmayanlara versin olanlara tekrar inşallah hepimiz için çok dua ediyorumCanım başıma gelenleri anlatayım da neden bekleyemediğim anlaşılsın :)
Şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, üç ay çok fazla yumurtam oluştu(8-10 tane) ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başladık. İki kez aşılama yapıldı ama olmadı. Doktor artık tüp bebek yapalım dedi. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. Ben yine de son çare doktora gittim. 11.gün 25mm yumurtam vardı. Şansı artırmak için çatlatma iğnesi verdi. Yani artık bu son çarem.
Yukarıda yazdığım bütün tedaviler, kontroller ve ilaç yazdırmalar için iki saat uzaklıkta bir şehre gidiyorum. Artık çok yoruldum
Canım yaaa valla kıyamam çok haklısın gerçekten ve gönülden söylüyorum inşallah hamilesindir ve güzel haberleri alırızCanım başıma gelenleri anlatayım da neden bekleyemediğim anlaşılsın :)
Şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, üç ay çok fazla yumurtam oluştu(8-10 tane) ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başladık. İki kez aşılama yapıldı ama olmadı. Doktor artık tüp bebek yapalım dedi. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. Ben yine de son çare doktora gittim. 11.gün 25mm yumurtam vardı. Şansı artırmak için çatlatma iğnesi verdi. Yani artık bu son çarem.
Yukarıda yazdığım bütün tedaviler, kontroller ve ilaç yazdırmalar için iki saat uzaklıkta bir şehre gidiyorum. Artık çok yoruldum
Sağ ol güzel yürekli arkadaşımmİnşaallah sabrının sonunda kavuşursun bebeğine Allah olmayanlara versin olanlara tekrar inşallah hepimiz için çok dua ediyorum
İnşallah canım. Yumurta gelişiyor, çatlıyor. Artık eşimde de sorun yok ama olmuyor işte Allahın hikmetiCanım yaaa valla kıyamam çok haklısın gerçekten ve gönülden söylüyorum inşallah hamilesindir ve güzel haberleri alırız
Senden de Allah razi olsun canim. Bir yanlis anlasilma olmus duzelteyim dedim. Ikinizde degerli guzel insanlarsiniz.ALLAH razı olsun güzel kalpli kardeşimben kalp kırmaktan çok korkarım hatam olduğundada gerekeni söylerim ölümlü dünya nede olsa hak yemekten Allah'a sığınırım..
İçini rahat tut olur Allahın izni ile.imkansız denenlerin bile bebişleri var neden olmasınİnşallah canım. Yumurta gelişiyor, çatlıyor. Artık eşimde de sorun yok ama olmuyor işte Allahın hikmeti
Merhaba kadinlar bi iki hafta önce de yazmistim bel ve kasik agrilarim hamilelige isaret olabilir mi diye bi kac gundur de su icsem sıkısma oluyo hemen tuvalete kosuyorum reglime daha 10 gun var ama git gide daha cok ümitleniyorum.tek sorun bunlar ayni zamanda üşütme belirtisi olabilir mi diye kaygim var..sizce üşütmüş müyümdür yoksa bunlar hamilelik belirtisi mi
Senden de Allah razi olsun canim. Bir yanlis anlasilma olmus duzelteyim dedim. Ikinizde degerli guzel insanlarsiniz.
Su fani dunyada uzulup kalp kirmaya hic gerek yok.
Uzulmeyin ikinizde :)
Ve sonuc herzamanki gibi bi gölge...bu ayda yok
Silikmi cikti canimVe sonuc herzamanki gibi bi gölge...bu ayda yok
Silikten ziyade golgesi var sadece.defalarca oldu bu bana boyle olunca negatf cikiyor kandaSilikmi cikti canim
Oyle tabi nasip diyip susuyoruzDile kolay kalbe değil biliyorum ama hayırlısı böyleymiş bacım ya üzülme nolur inanmaktan vazgeçme
hepimizin imtihanı bu
Bigün İnşaaAllah nasip olacak
belki yarın belki yarındanda yakın
bilemeyiz
Hayirlisi canim insallah en kisa zamanda kaliriz hepimiz ben dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat 17 ekim ama olsa silikte olsun cikardi heralde cogu kiside adete 4 5 gun kala cikiyo cunkuSilikten ziyade golgesi var sadece.defalarca oldu bu bana boyle olunca negatf cikiyor kanda
Kirmizilar gelmeden kesme umudu kiziyorum ama bak sana hiiiiiiiiiiiii uzulme lutfn daha erknVe sonuc herzamanki gibi bi gölge...bu ayda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?