2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayirlisi canim insallah en kisa zamanda kaliriz hepimiz ben dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat 17 ekim ama olsa silikte olsun cikardi heralde cogu kiside adete 4 5 gun kala cikiyo cunku
Bende oyle dusundum herkesin normal teste 3 4 gun onceden cikiyor 2 gun kalmis.olsa cikardi benimde kasima kaldi umutlar.bari kasimda olsa esimin dogum gunu 20 kasim.17 bat.en buyuk hediye olurdu

Kirmizilar gelmeden kesme umudu kiziyorum ama bak sana hiiiiiiiiiiiii uzulme lutfn daha erkn
Ama bugun cok batmam olmustu igne gibi ve bulantim.gebelikten olsaydi daha dogrusu hcg yukselmesinden testte cikardi.demekki hcg den dolayi olusan belrtiler deilmis

Ama bugun cok batmam olmustu igne gibi ve bulantim.gebelikten olsaydi daha dogrusu hcg yukselmesinden testte cikardi.demekki hcg den dolayi olusan belrtiler deilmis
Belki de idrara gecmedi yspma boyle guzelim Rabbim hayirlisini vercektr tmm mi

Yinede umudu kesmemek lazim canim hersey gonlunce olur insallah
Amin canim insallah.bu ay bi ruya gormustum.kolum altin bikezikle doluydu ve ikiz oglum varmis onlari emziriyordum.ilk defa boyle bi ruya gordum ama...ruyasi bile guzeldi gercegi nasildir kim bilir ne zaman tadariz o duyguyu ...tadabilirsek tabi

Ben ben bende varim BAT 16 EKIM

OF AMA YA KESIN HAMILE DEGILIM HIC OYLEYMIS GIBI HISSETMIYORUM

Ayla ak Sağlık olsun canım yeni bat kaci insaAllah bir dahaki gelmez bebis gelir

Babies16 canım hemen umitsizlik yok daha kirmizlar gelmedi üzülme

Kızlar kızlar kızlar...
Bişi sorucam benim adetime 4 gün kaldı bugün süt kesiği gibi akıntım geldi çok az ama iç çamaşırıma bulaşmış sadece bu söyledikleri akıntı öyle bişi mi biliyor musunuz? Yoksa sürekli olan bişi mi anlayamadım çok umudum var bu aydan beni bu konu da aydınlatabilir misiniZ?

Carpus luteumdan salgilanan yumurtlama sonrasi seffaf akintinin pesine gelir ve normal sartlarda adetin habercisidir canim ama hersey herkeste ayni olmuyor bat ini bekle cok umut ta umutsuzlukta asiri stres yapmamiza neden oluyor oda gebe kalmaya engel.olmadi erken gebelik testi yapm 4 kalmis varsa cikar buyuk ihtimalle

Bilgilendirme için teşekkür ederim canım ama İnan ki gebelik testi görmek istemiyorum artık o tek çizgi ömrümü yedi birde sabah ateşimi ölçücem zaten adet belirtisiyse ateşim düşük çıkacak muhtemelen pfff bu ay için çok umudumuz vardı herşeyin hayırlısı tekrar sağol tatlım :)

Canim umutsuz ol diye demedim genel anlmini soyledim.mesela normalde genel olarak gebelikte seffaf akinti artar adete yakin.kuru gunlerin olmasi gerekirken.ama benim en yakin arkadasim 9 haftalik hamile hic akintim olmadi diyor.herkeste ayni deil.insallahhh vardir

Kızlar adetime 1 gun kaldi. Adet belirtilerim var malesef. O bahsedilen süt kesigi gibi olan akinti bu ay olmadi. Normalde her adet öncesi olurdu. Tek fark su an bu.

Doğru söylüyorsun canım herkeste farklı tabi allahtan Ümit kesilmez daha görmedim kırmızıları ne olsa :)))

Yanma ve kaşinti yok sadece normalden daha fazla idrara cikiyorum..bel agrim da genelde yürürken is yaparken basliyo...normalde olan durumlar degil o yuzden sormak istedim..gecen sene idrar efenksiyonum olmustu ama ayni sey degil belirtiler..yine de çok tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…