Bende oyle dusundum herkesin normal teste 3 4 gun onceden cikiyor 2 gun kalmis.olsa cikardi benimde kasima kaldi umutlar.bari kasimda olsa esimin dogum gunu 20 kasim.17 bat.en buyuk hediye olurduHayirlisi canim insallah en kisa zamanda kaliriz hepimiz ben dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat 17 ekim ama olsa silikte olsun cikardi heralde cogu kiside adete 4 5 gun kala cikiyo cunku
Ama bugun cok batmam olmustu igne gibi ve bulantim.gebelikten olsaydi daha dogrusu hcg yukselmesinden testte cikardi.demekki hcg den dolayi olusan belrtiler deilmisKirmizilar gelmeden kesme umudu kiziyorum ama bak sana hiiiiiiiiiiiii uzulme lutfn daha erkn
Belki de idrara gecmedi yspma boyle guzelim Rabbim hayirlisini vercektr tmm miAma bugun cok batmam olmustu igne gibi ve bulantim.gebelikten olsaydi daha dogrusu hcg yukselmesinden testte cikardi.demekki hcg den dolayi olusan belrtiler deilmis
Amin canim insallah hepimize insallah tez zamandaBelki de idrara gecmedi yspma boyle guzelim Rabbim hayirlisini vercektr tmm mi
Yinede umudu kesmemek lazim canim hersey gonlunce olur insallahBende oyle dusundum herkesin normal teste 3 4 gun onceden cikiyor 2 gun kalmis.olsa cikardi benimde kasima kaldi umutlar.bari kasimda olsa esimin dogum gunu 20 kasim.17 bat.en buyuk hediye olurdu
Amin canim insallah.bu ay bi ruya gormustum.kolum altin bikezikle doluydu ve ikiz oglum varmis onlari emziriyordum.ilk defa boyle bi ruya gordum ama...ruyasi bile guzeldi gercegi nasildir kim bilir ne zaman tadariz o duyguyu ...tadabilirsek tabiYinede umudu kesmemek lazim canim hersey gonlunce olur insallah
BATLAR
S selifor 9 Kasım
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
Nisaberatim 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@meral1903 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
yelsem 15 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@gel umudum 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
Masalll92 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@balbademlinuga 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Ekim
@SUU 20 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@kkk91 20 Ekim
Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@Aschil07 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Sb12345 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@Miss_bonn 22 Ekim
@obsesif89 22 Ekim
@tugsem_10 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@bayangezenti 23 Ekim
@Biftekli 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@ECEdeniz8107 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Burcu251 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Niluferby96 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@alars 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Burmera 7 Kasım
@zyekici 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@Senur94 9 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
HAMİLELER
1. @Dontsay
2. @Sup3risi
3. @madame wuu
4. @Frkzhd
5. @Gunayfur
6. @Misk-i amber
7. @nannen1
8. @Ulya90
9. @onurumbenim
10. @lucccck
11. @Gulalp35
12. @er_sev
13. @angelina 34
14. @ladys_girl
15. @coffee84
16. @Bekayyy
17. @Zuzu minnos
18. @Beklenencanim
19. @Tombikstugba
20. @Ay12live
21. @Meyvelipasta1
22. @TuruncuHayal
23. @smy11
24. @Morenam
25. @snesrn
26. @Esraerol
27. @busraturkmen
28. @Princess91
29. @melo11
30. @zuhrealam
31. @Lovepinkbm
32. @tontis76
Aynen canım benim de çevremdekiler hamile. Oyüzden başladılar söylenmeye.Çok haklısın cnm banada diyolar ikinciye hamileymiş arkadaş hadi sende yap artk diyo bilmiyorlar sanki Rabbm ol derse olur dicek laf bulamıyorum artk
Carpus luteumdan salgilanan yumurtlama sonrasi seffaf akintinin pesine gelir ve normal sartlarda adetin habercisidir canim ama hersey herkeste ayni olmuyor bat ini bekle cok umut ta umutsuzlukta asiri stres yapmamiza neden oluyor oda gebe kalmaya engel.olmadi erken gebelik testi yapm 4 kalmis varsa cikar buyuk ihtimalleKızlar kızlar kızlar...
Bişi sorucam benim adetime 4 gün kaldı bugün süt kesiği gibi akıntım geldi çok az ama iç çamaşırıma bulaşmış sadece bu söyledikleri akıntı öyle bişi mi biliyor musunuz? Yoksa sürekli olan bişi mi anlayamadım çok umudum var bu aydan beni bu konu da aydınlatabilir misiniZ?
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım ama İnan ki gebelik testi görmek istemiyorum artık o tek çizgi ömrümü yedi birde sabah ateşimi ölçücem zaten adet belirtisiyse ateşim düşük çıkacak muhtemelen pfff bu ay için çok umudumuz vardı herşeyin hayırlısı tekrar sağol tatlım :)Carpus luteumdan salgilanan yumurtlama sonrasi seffaf akintinin pesine gelir ve normal sartlarda adetin habercisidir canim ama hersey herkeste ayni olmuyor bat ini bekle cok umut ta umutsuzlukta asiri stres yapmamiza neden oluyor oda gebe kalmaya engel.olmadi erken gebelik testi yapm 4 kalmis varsa cikar buyuk ihtimalle
Ya benim onumuzdeki ay baslamam gerekiyodu bebek calismalarina nerden cikti bu tshkadin dogumcu da herseyin normal dedi aslinda. Burda arastirmasam ogrenemezdim
Canim umutsuz ol diye demedim genel anlmini soyledim.mesela normalde genel olarak gebelikte seffaf akinti artar adete yakin.kuru gunlerin olmasi gerekirken.ama benim en yakin arkadasim 9 haftalik hamile hic akintim olmadi diyor.herkeste ayni deil.insallahhh vardirBilgilendirme için teşekkür ederim canım ama İnan ki gebelik testi görmek istemiyorum artık o tek çizgi ömrümü yedi birde sabah ateşimi ölçücem zaten adet belirtisiyse ateşim düşük çıkacak muhtemelen pfff bu ay için çok umudumuz vardı herşeyin hayırlısı tekrar sağol tatlım :)
Doğru söylüyorsun canım herkeste farklı tabi allahtan Ümit kesilmez daha görmedim kırmızıları ne olsa :)))Canim umutsuz ol diye demedim genel anlmini soyledim.mesela normalde genel olarak gebelikte seffaf akinti artar adete yakin.kuru gunlerin olmasi gerekirken.ama benim en yakin arkadasim 9 haftalik hamile hic akintim olmadi diyor.herkeste ayni deil.insallahhh vardir
Yanma ve kaşinti yok sadece normalden daha fazla idrara cikiyorum..bel agrim da genelde yürürken is yaparken basliyo...normalde olan durumlar degil o yuzden sormak istedim..gecen sene idrar efenksiyonum olmustu ama ayni sey degil belirtiler..yine de çok tesekkur ederim..Seni korkutmak için demiyorum ama tedbir alasın diye...
Bendede birkaç ay önce bel ve kasık ağrılarım olmuştu bide kasık şişkinliği..enfeksiyon çıktı o yüzden eğer fazla sürerse idrar tahlili yaptırmanı öneririm en azından varsada tedavini olursun
yoktur inşaAllah
Aklında bulunsun bide eğer aşırı akıntıyla beraber yanma ve kaşıntı varsa o da mantarın habercisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?